14 Σεπ 2012

Έφαγαν 2πλή...πόρτα!


 
Τελικα δεν εγινε αυτο που λεει η παροιμια...''κουτσοί, στραβοί, στον Αγιο Παντελεήμονα'', σημερα, εφ οσον παρα τη ..λαικη αγορα..8 τόνων τροφίμων που είχε στήσει εκει από το πρωί, η Χρυσή Αυγή, για να τα μοιράσουν σε απορους (και αμυαλους!) Έλληνες πολίτες, η ανταπόκριση των πολιτών δεν ήταν  αυτή που περίμεναν αρκετοι βουλευτές τους οι οποίοι βρέθηκαν εκεί.

Μόλις 500 άτομα πηγαν στον Άγιο Παντελεήμονα για να πάρουν τα τρόφιμα απο εκει, με αποτελεσμα όσπρια, ψάρια, θαλασσινά, ζυμαρικά, ψωμί, πατάτες, κρεμμύδια, φρούτα και γάλα να μεινουν στις κούτες ! 
Τωρα ακουγεται οτι μπορει να κατσουν και να τα φανε μονοι τους ΟΛΑ αποψε, για να μη τα πεταξουν στους καδους, οπου εκει δεν ειναι σιγουρο οτι πανε ΜΟΝΟ ....Ελληνες πολιτες, αλλα και μεταναστες! 

Λετε να βαλουν..φουσκωτους να φυλανε και τα ...σκουπιδια;

Ενα μπραβο στους νοσοκομειακους γιατρους, ομως, που μπλοκαραν τη κινηση της Χ.Α σημερα στον ιδιο χωρο, που σκοπευαν να κανουν προνομιακή συγκέντρωση αίματος μόνο για Έλληνες ασθενείς!

Ετσι η Ομοσπονδία των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) μαζί με την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης καλούν τις δημόσιες υπηρεσίες αιμοδοσίας ν΄ αρνηθούν ρητά κάθε συνεργασία που οδηγεί «στη σπίλωση της εθελοντικής αιμοδοσίας, μετατρέποντάς την από πράξη αλληλεγγύης σε μέσον προβολής της μισαλλοδοξίας» όπως λένε.

Καλούν επίσης κάθε συνάδελφό τους γιατρό να αρνηθεί τη συμμετοχή του σε τέτοιες ρατσιστικές εκδηλώσεις, «διότι παραβιάζει βάναυσα τον όρκο του Ιπποκράτη και τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας».

Οι γιατροί ζητούν και την παρέμβαση του υπουργείου Υγείας αλλά και του Εθνικό Κέντρου Αιμοδοσίας «για την προστασία της ιερής πράξης της αιμοδοσίας από τον επιχειρούμενο διασυρμό τους και να ακυρώσουν την προγραμματισμένη αιμοδοσία της Χ.Α. στα γραφεία της στη Θεσ\νίκη, καθώς και κάθε άλλη αιμοδοσία που παραβιάζει τις βασικές αρχές της ιατρικής ηθικής και δεοντολογίας».

Οι γιατροί είναι σαφείς: «Το αίμα δεν έχει εθνική ή φυλετική σύνθεση. Όλοι οι άνθρωποι έχουν το ίδιο αίμα και οι φιάλες που συλλέγονται κατά  τη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας χορηγούνται με αποκλειστικά  ιατρικά κριτήρια σε όσους έχουν ανάγκη μετάγγισης αίματος. Ως γιατροί θεωρούμε αποκρουστικό να εντάσσεται η εθελοντική αιμοδοσία στη λογική της διάκρισης, του ρατσιστικού διαχωρισμού και  της εκστρατείας μίσους της «Χρυσής Αυγής».

H Χρυσή Αυγή εδώ και μήνες επιχειρεί να διοργανώσει αιμοδοσίες αποκλειστικά για …Έλληνες, ωστόσο στα δημόσια νοσοκομεία όπου υπάρχει δυνατότητα συγκέντρωσης αίματος, δε γίνεται κανένας διαχωρισμός ως προς τη διάθεσή του. 

Άλλωστε οι φιάλες συγκεντρώνονται κατά εκατοντάδες σε ειδικούς χώρους αφού πρώτα ελεγχθούν, ενώ κατά τη διάθεσή τους σε ασθενείς, κανεις δεν εξετάζει εάν προέρχονται από Έλληνα, ή αλλοδαπό.

Πηγες

10 σχόλια:

  1. Οι σκατόψυχοι ψεκασμένοι με hitlerizol να φάνε τα όσπρια και τα κρεμμύδια και να σκάσουν σε κανένα υπόνομο να γλιτώσουμε απο την μπόχα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντινα

      ;)
      Μακαρι, αλλα οπως ισως εχεις ακουσει, οι..κατσαριδες αντεχουν στα παντα! :(

      Διαγραφή
    2. Elva

      Οχι στο πάτημα χιχι. :)

      Διαγραφή
    3. Ντινα

      Οk, ειναι o μονος αποτελεσματικος τροπος, αλλα ποιος αντεχει να το ..ακουει; :))

      Διαγραφή
  2. Μεταφερω oμως κι ενα διαφορετικο σχολιο που εγινε σημερα στο δικο μου ιστολογιο απο την @ange-ta.

    To αναρτω κι εδω για χαρη του διαλογου, γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα βεβαια που ακουει κανεις τετοιες γνωμες, ουτε η τελευταια και δεν μπορω να δεχθω οτι αντι να στρατευεται ο κοσμος εναντιον των φασιστικων πολιτικων, καλουμαστε να πιστεψουμε οτι ..επηρεαζεται ο κοσμος απο το ποιοι δινουν τροφιμα, ή οχι!
    Στη προκειμενη περιπτωση, παντως, ακομη κι απο το αρθρο αυτο φαινεται οτι παρα τα τροφιμα, δεν υπηρχε μεγαλη ανταποκριση, οποτε ειναι ενα αισιοδοξο μηνυμα που αποδεικνυει οτι πολλοι ισως σκεφτονται δυο φορες πριν σταθουν σε μια τετοια ουρα του..αισχους, κατ εμε!

    Μετα ενα ακομη αισιοδοξο μηνυμα ειναι και η αντιδραση των νοσοκομειακων γιατρων στην επιλεκτικη αιμοδοσια που προσπαθησε και παλι να κανει η ΧΑ.


    Tο σχολιο:

    ''Ξέρεις ποιό είναι το δυστύχημα;

    Οτι αυτά που έπρεπε να κάνουν άλλες ομάδες ανθρώπων, τα κάνει η ΧΑ! Γι αυτό και μεγαλώνει και θεριεύει. Έτσι έγινε και στην δημοκρατία της Βαϊμάρης. Οι κουμουνιστές τότε ψείριζαν την μαϊμού και ο κόσμος χανόταν. Το ίδιο και σήμερα. Οι ομοιότητες είναι φρικιαστικές.

    Ο κόσμος μαζεύει φαγητό απο τα σκουπίδια, αλλά του λέμε να μην τα πάρει από την ΧΑ. Δεν βγήκε όμως το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ να μοιράσει φαγητό. Ας μην μιλήσουμε για την ΔΗΜΑρ που έγινε το τέλειο δεκανίκι της Κυβέρνησης των ΚουΊσλινγκ.
    Το μεταναστευτικό είναι μια βόμβα, για την οποία το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ λένε αρλούμπες και ασυναρτησίες. Οπότε η ΧΑ με τον τρόπο της παίρνει τον κόσμο με το μέρος της. Και γι αυτήν την φασιστικοποίηση του κόσμου ευθύνεται αποκλειστικά η αριστερά η οποία έχει βολευτεί κάτω από τα φουστάνια της εξουσίας. Δεν χτυπάει αυτών την πόρτα ο ἁλλοδαπός"με το καλάσνικοφ, γιατι αυτούς τους φιλάει ο μπάτσος που πληρώνει ο ελληνικός λαός, τον οποίο λοιδορεί για τον ρατσισμό του.
    Δεν λύνεται το ζήτημα της ΧΑ, με αφορισμούς, αλλά με κατανόηση των προβλημάτων και δράση!
    Αφού μας κατηγόρησαν για διεφθαρμένους τεμπέληδες, (πρόσεξε σε παρακαλώ, όχι μόνο οι εταίροι μας, αλλά ο πρωθυπουργός μας πρώτος –πρώτος και μετά όλοι αυτοί οι δήθεν μούλτι –κούλτι) τώρα θα μας λένε και ρατσιστές.
    Αλλά Ελβάκι μου, βαρέθηκα να ακούσω πάλι τον εξάψαλμο από όλους τους δήθεν ενάρετους! Ας δούμε τα πράγματα επιτέλους με μάτια ανοιχτά.
    Τι παριστάνουμε σε αυτήν την μικρή γωνιά του πλανήτη που βρεθήκαμε; Τι παριστάνουμε, μπορεί κάποιος να μου πεί; ''

    (http://bit.ly/QYvKn8)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι λάθος αυτή η άποψη..τους ταίζουμε και τους κερδίζουμε.. είναι σαν..τους τάζουμε και τους κερδίζουμε.
      Και να χορτάσεις για μια μέρα..βδομάδα..μετά ξανά στην ουρά για σισίτιο ελεημοσύνη θα περιμένεις εις άπειρον ?
      Και για το μεταναστευτικό.. Δώστε χαρτια στους μετανάστες για να κινηθει το ζήτημα, αλλά σιγά μην το κάνουν, δεν τους συμφέρει. Οι μετανάστες είναι ο χρήσιμος σάκος του μποξ για την εθνικιστική γυμναστική τους.

      Διαγραφή
  3. Elva στο μπλογκ σου η ange-ta ρωτάει σε κάποιο σημείο:

    Γιατί φαντάζεσαι ότι η ΧΑ έχει άνοδο;

    και απαντώ εγώ

    Γιατί καταβάθος όλοι αυτοί κρύβανε μέσα τους έναν ρατσιστή και κομμουνιστοφάγο. Ούτε ξεπλένονται με το 'Father, forgive them, for they do not know what they are doing' " ήξεραν και τότε, ξέρουν και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντινα

    Θα χαρω πολυ αν απαντησεις και στο δικο μου μπλογκ και εχεις το ελευθερο να πεις τη γνωμη σου με την οποια συμφωνω. Αλλωστε αυτα τα πραγματα ηταν γνωστα και πριν εμφανιστει το ...φρουτο της ΧΑ! ;(












    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Elva και ευχαριστώ για την πρόσκληση, αλλά επειδή προς το παρόν δεν έχω προφίλ στο Blogger ή κάποιο άλλο προφίλ μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο το OpenID χωρίς url.
      Πάντως σε διαβάζω εδώ και δύο χρόνια και μου αρέσουν τα κείμενα σου :)

      Διαγραφή
    2. Nτινα θα δω μηπως το ρυθμισω να δεχεται και σχολια εκτος Βlogger! (Tι στο καλο, να διευκολυνουμε λιγο ..γνωστους και φιλους!) :)

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...