30 Σεπ 2012

Τα..3! (%!), οι φασίστες & τα «σχέδια αποσταθεροποίησης»(;)


Συνειδητοποιησα οτι κουραστηκα να διαβαζω σχεδον καθημερινα τι εκανε και τι ειπε η ...Χ.Α! Λογικα δεν θα επρεπε να υπηρχαν στο κοινοβουλιο, ποσω μαλλον να δινει κανεις σημασια στο τι λενε αυτοι που μισουν τους παντες και αλληλομισουνται μεταξυ τους, αλλα ειναι ισως  νωρις, ακομη, να δουμε τη...φαση αυτη!  
Παντως  περισυ τετοια εποχη κανεις δεν ηξερε ουτε τα ..ονοματα τους και ειναι μια σπανια περιπτωση που η ...αγνοια θεωρειται ευτυχια! 


Καθε περισυ και καλυτερα...

Δε ξερω, επισης, κατα ποσο αυτα που διαβαζουμε καθημερινα για τα σχεδια τους ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα, ή ειναι απλα εικασιες απο τα ΜΜΕ, που ως γνωστον προβαλλουν οσους ...συμπαθουν, ενω διακριτικα εξαφανιζουν οσους αντιπαθουν! Αυτη ειναι η παγεια τακτικη τους, που δεν κανει εξαιρεσεις ουτε κι οταν μιλαμε για ενα..φασιστικο κομμα.

Γιατι, τι αλλο ειναι, εκτος απο φασιστες, οπως ειπε τις αλλες, ο Θανάσης Παφίλης, ενα απο τα ικανοτερα στελεχη του ΚΚΕ, που χρησιμοποιησε τη φραση "φασιστική οργάνωση που στήνει παραμάγαζο με πρόσχημα την εύρεση εργασίας" για τη Χρυσή Αυγή και ξεσηκώθηκαν οι βουλευτές της ΧΑ και επιτέθηκαν φραστικά στον Παφίλη. (Τι κανει ...νιαου νιαου στα κεραμιδια οταν μια οργανωση εκδιδει περιοδικο με φωτο του...Χιτλερ στο πρωτοσελιδο, ή προκαλει συνεχως με διαφορους τροπους!!) 

Η φραση..."φασιστική οργάνωση" ηταν που..ενοχλησε!!

Αδικο ειχε ο Παφιλης, οταν ισχυριστηκε οτι η Χ.Α χρησιμοποιώντας τον γνωστό μηχανισμό τραμπούκων, μπαίνει σε χώρους εργασίας, και μέσω «εκβιασμών» σε επιχειρηματίες για να προσλάβουν Ελληνες εργαζόμενους αντί για μετανάστες, προωθεί την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και ζητάει να απασχολήσουν Έλληνες με μεροκάματο 18 ευρώ, καταστρατηγώντας ετσι τις συλλογικές συμβάσεις; 

 

Τι αλλο να σκεφτει κανεις, οταν διαβαζουμε οτι ο υφυπουργός Εργασίας, Ν. Παναγιωτόπουλος, ούτε λίγο ούτε πολύ, εδωσε να εννοηθει οτι το εν λόγω ...παραμάγαζο μπορεί να λειτουργεί, αφού καλύπτεται από το νόμο για την ίδρυση των ιδιωτικών γραφείων ευρέσεως εργασίας. (!!) 

Η πρακτικη ομως των ακροδεξιων να παιζουν το ρολο του «ντίλερ» για λογαριασμό επιχειρηματιών, προκειμένου να τους εξασφαλίσουν φτηνούς εργάτες, δίχως δικαιώματα, καλλιεργώντας το ρατσισμό και το μίσος ανάμεσα στους εργαζόμενους, δεν ειναι καθολου καινουργια, οπως ξερουμε και απο την ιστορια. 

Εκεινο ομως που δεν εμαθα, ειναι αν πηρε απαντηση ο Χ. Παππάς, της Χρ. Αυγής, στη προσβλητικη, προκλητική έκφραση που χρησιμοποιησε οταν απευθυνθηκε στον Παφιλη

"Προκάλεσε ο κ. Παφίλης σήμερα, προκάλεσε επίτηδες. Το ΚΚΕ θα πάρει τα τρία,... στα εκατό στις επόμενες εκλογές. Τρία τοις εκατό θα πάρει; Ρωτάω θα το πάρει; Αμφιβάλω".


Αλλα οπως ειπε και ο Νικος Μπογιοπουλος, 

..ο λαϊκισμός,η γελοιότητα και η ξετσιπωσιά είναι συνώνυμα και σύμφυτα του φασισμού και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο μυαλό, που να εξηγεί το γιατί εκείνο που περισσότερο και πάνω απ’ όλα μισεί ο φασισμός, είναι η νοημοσύνη! (..προσον, παντως, που δεν διαθετουν οσοι ψηφισαν Χ.Α, προσθετουμε εμεις!)

4 σχόλια:

  1. Στις αναλύσεις του ή ακόμα και στις σκέψεους του κανείς, πρέπει να παίρνει υπόψη της το εξής.

    - Η αστική τάξη, για να διατηρήσει την εξουσία της, χρησιμοποιεί διάφορα όπλα. Ο φασισμός (ο πόλεμος κλπ.) είναι ένα από αυτά. Σ΄αυτή τη φάση, στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες, για να μπορέσει να αποθαρρύνει το λαϊκό κίνημα, για να το "σπάσει", χρησιμοποιεί φασιστικές οργανώσεις ή μορφώματα.

    Δε τι λέει ένας κόσμος:
    - Ρε παιδιά, αν είναι να γίνει ... κυβέρνηση η χ.α., καλός είναι και ο Σαμαράς ή και ο ... Τσίπρας !!!

    Και φυσικά, αυτό το προωθεί έντεχνα η αστική τάξη, κυρίως το μεγάλο κεφάλαιο, μέσω των τιβί !

    Γι αυτό και η προβολή της ...
    Γι αυτό όμως και η συστηματική αποδώμησή της, το ξεβράκωμά της, το ξεμπρόστιασμα των στόχων και επιδιώξεών της από το Λαϊκό Κίνημα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την ευκαιρία, εύχομαι στους συντελεστές του γλόμπινγκ, τους σχολιαστές και όλους τους αναγνώστες αυτού του μπλογκ

    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. faro

    Kαλο μηνα επισης και να ευχηθουμε οπως ειπες καλο...ξεβρακωμα :) των στοχων και των επιδιωξεων της αστικης ταξης και των παρακλαδιων τους, απο το Λαϊκό Κίνημα, γιατι οπως ειπαμε ο φασισμος δεν θα πεθανει μονο του, θελει τσακισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυο λόγια το .. ξεβράκωμα :

    - Η χ.α. δεν είναι που πρόσφατα μπλοκάρισε στη Βουλή τον έλεγχο για το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς, παίρνοντας το μέρος του τραπεζίτη Σάλλα ;

    - Η χ.α. δεν είναι που κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προκειμένου να καταργηθεί η δωρεάν στάθμευση στο δημοτικό πάρκινγκ Νέας Ιωνίας, προβάλλοντας τη βλάβη που υφίσταται από τη δωρεάν στάθμευση ο επιχειρηματίας Καυκαλέτος, ιδιοκτήτης πάρκινγκ στην περιοχή ;

    - Η χ.α. δεν είναι που με τα δήθεν "Γραφεία ευρέσεων εργασίας σε Έλληνες" μειώνει τα μεροκάματα στα επίπεδα που θέλουν οι επιχειρηματίες ;

    - Η χ.α. δεν είναι που "μοιράζει δωρεάν τρόφιμα" που τα παίρνει από γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετς που ξεζουμίζουν τους εργαζόμενούς τους ;

    - Που φακελλώνει όσους πάνε να αγοράσουν ;

    Αυτά τα ... λίγα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...