17 Σεπ 2012

Πάντα οι ίδιοι (παλιοφασίστες) ήταν!



Τελευταια και μεσα σε εντονο κλιμα φασιστικων γιορτων αναμοχλευσης πολιτικου μισους, που εκτος των αλλων εχουν δωσει θαρρος και σε καθε.. χουντικο απομειναρι, εχουν λυσαξει τα ΜΜΕ και οι γνωστοι-αγνωστοι οσφυοκαμπτες δημοσιογραφισκοι, προσπαθωντας τωρα, οσο ποτε, να καταφερουν, παση θυσια, αυτο που εχουν καταφερει αλλες κυβερνησεις, εδω και χρονια, σχεδον σε ολη την ΕΕ. 

Να εξισωσουν δηλαδη ακροδεξιους με ...κομμουνιστες, ωστε να παραπλανησουν κι αλλο τους ηδη παραπλανημενους ψηφορους, που αγονται και φερονται, σαν τα προβατα, μη μπορωντας να σχηματισουν πολιτικη γνωμη, εφαξια των περιστασεων! 

Θελουν δηλαδη να καταδικασει  ο απλος πολιτης και συνειδησιακα αλλα και εκλογικα τους παντες, προς οφελος κυριως των καπως ηπιωτερων δεξιων βερσιον, που μας...προσφερονται απλοχερα στο κοινοβουλιο, ενω αλλοι που αρεσκονται στο να λενε οτι ειναι ''προοδευτικα ατομα'', να στραφουν υπερ μιας αριστερας του...γλυκου νερου, που απο καιρο κανει τα ...''γλυκα ματια'' στην εξουσια και περιμενει υπομονετικα τη σειρα της στην ιστορια, γιατι σιγουρα κι αυτη θελει να παιξει τον ρολο της. Αδικα κανει τοσες προετοιμασιες κι εχει προβαρει τοσα... κοστουμια; 

Διαβαζοντας σημερα ενα αρθρο απο τον Πιτσιρικο, ειδα οτι αναφερεται μεταξυ αλλων και στη Χ.Α, σ ενα θεμα δηλαδη που...καλως, ή κακως απασχολει την επικρατεια και οχι μονο! Αν θυμαμαι καλα ο Πιτσιρικος ηταν...ενθερμος θιασωτης των κινηματων της πλατειας και των αγανακτισμενων, λοιδoρωντας μαλιστα κι αυτος οπως πολλοι αλλοι, απο τη θεση του το ΚΚΕ!

Στο αρθρο του, παντως,  ισχυριζεται οτι η Χρυσή Αυγή δεν ήταν στην πλατεία Συντάγματος το καλοκαίρι του 2011, για να παρει την..«απαντηση» του, μεσω αρθρου απο το Leninreloaded, που πολυ σωστα επισημαινει οτι η Χ.Α ηταν ...δίπλα μας και μπορει να μην ηταν ολοι ντυμενοι με...μαύρες μπλούζες και με πληρη..εξαρτηση, αλλα ηταν διπλα μας στα λεωφορεια, στις ουρες στις τραπεζες και τις εφοριες, στη λαϊκη αγορα, πεταγοντας ισως τα συνηθισμενα σλογκανς του τυπου: «Ενας Παπαδοπουλος μας χρειαζεται», που δειχνουν εκτος απο ...αμορφωσια και αδιαλλακτους ανθρωπους, που (αντιθετα απ το φιλο faro), εγω θεωρω χασιμο χρονου το να προσπαθει κανεις να φερει κατι τετοια ατομα στο δρομο της...λογικης και του κοινου συμφεροντος!


Eτσι οι ''ξυπνιοι'', τα ''λαμογια'', οι ''Ελληναρες'', που τωρα τους λες και ...Χρυσαυγιτες, ηταν και ειναι (και) για μενα οι ιδιοι που ανεκαθεν εκμεταλλευοντουσαν κι καρφωναν οποιον μπορουσαν! Πρωτιστα βεβαια τους μεταναστες, ως πιο αδυναμους, γιατι δεν αντεχαν να βλεπουν οτι οι ξενοι, που αν και ειχαν ερθει μολις πριν λιγα χρονια, προοδευαν στην Ελλαδα, σε σχεση με τους ιδιους, που αν και ..γηγενεις παρεμεναν στο .επιπεδο...Ουγκαντας και αν δεν ειχαν τα ...''κονε'' στους πολιτικους, δεν θα επιαναν ποστα σε υπουργεια, πρεσβειες, κλπ. οργανισμους, για να ..παιδευουν εμας τους υπολοιπους!

 Ηταν οι ιδιοι που εβλεπαν οτι το δικο τους παιδι δεν «επαιρνε τα γραμματα», σε συγκριση με το ...Αλβανακι που ...«τολμησε να κρατησει και τη σημαια!», ηταν οι αθεραπευτα τεμπεληδες καφενοβιοι που ..''ευλαβικα'' χαιρετουσαν τον παπα και τον δασκαλο στο χωριο, σαν εντιμοι οικογενειαρχες που ηθελαν να περνιουνται στον κλειστο τους περιγυρο, αλλα καλοβλεπαν και αισχρολογουσαν ολες τις Βουλγαρες και τις Ρουμανες, που τις επαιραν ...μισοτιμη για δουλεψη στα χωραφια τους, ενω τις εκμεταλλευονταν με οποιο τροπο μπορουσαν!

Αυτοι ηταν και αυτοι συνεχιζουν να ειναι και τωρα.. Παντα οι ιδιοι εκμεταλλευτες και παλιοφασιστες ! 

Τωρα εβαλαν και ...στολη για να τους φοβομαστε περισσοτερο! 

Σιγά τη ...διαφορά!


10 σχόλια:

  1. Elva
    Είναι τόσο μεγάλη η υποκρισία αυτής της κοινωνίας που εδώ και χρόνια μετανιώνω που επαναπατρίστηκα..όχι ότι στην τσεχία είναι καλλίτερα..αλλά την κουτοπονηριά και το αρπα-κολα του έλληνα δεν την έχει κανείς,..είναι να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο με αυτά που ακούς, βλέπεις και αναγκάζεσαι να ζήσεις στο πετσί σου. Τί να πώ....καταντάς και κυνικός μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά η εικόνα είναι όλα τα λεφτά χιχιχι !

      Διαγραφή
    2. Φιλη Ντινα,

      Oσοι ειμασταν, ή και ειμαστε ακομη ''εκτος επικρατειας'' συχνα βλεπουμε τα πραγματα πιο αντικειμενικα, εφ οσον υπαρχει μετρο συγκρισης πολιτων με πολιτες και πολιτικων με πολιτικους! Συμφωνω απολυτα με τη παρατηρηση σου οτι την ''κουτοπονηριά και το αρπα-κολα του Ελληνα'' δεν τα έχει κανείς και αν θελεις (και) αυτος ο τροπος σκεψης και δρασης, μας εχει φτασει στη σημερινη κατασταση, οπου φτασαμε σαν χωρα να γινουμε κι εμεις..
      πρωτοσελιδο, οπως και η Ουγγαρια, οσον αφορα την ανοδο της ακροδεξιας και την συχνα απανθρωπη συμπεριφορα κρατους και μιας μεριδας πολιτων, προς τους μεταναστες!

      Οταν ομως καποιοι τετοιοι..''(ξ)υπνιοι'' τυχει να μεταναστευσουν εχουν (αρχικα) την λανθασμενη εντυπωση οτι θα τους φερθουν καλυτερα απο αλλους μεταναστες, επειδη ως...
      Ελληνες ειναι δηθεν ''καλυτερη φυλη'' απο αλλους! :0

      Διαγραφή
  2. Η πρωτη εικονα, ειδικα, ειναι ..σπεσιαλ αφιερωση σ αυτους που τιμησαν τις γιορτες μισους!

    Εγω θα ελεγα οτι τους..κολακευει, μαλλον! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσες να βάλεις αυτή τη φωτό στην αρχή
    (γιατί εξισώνεις το καημένο τον γοριλλάκο με το μιχαλολιάκο; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα ο king-kong είναι πιο αξιαγάπητος απο τον καρχαρία που παριστάνει το δελφίνι.

      Διαγραφή
    2. spiral architect

      Kαλη και ενδεικτικη του ..χαους ολουθε τους!


      Ντινα

      ;)

      Διαγραφή
    3. spiral architect

      Α, ειστε και εις..βαθος διαδικτυωμενος! ;-)

      Διαγραφή
  4. Παλιοφασίστες ειναι ολοι αυτοί οι οποιοι όλα αυτά τα χρόνια εντός και εκτός κοινοβουλίου συμπορευόντουσαν - συνταυτιζόντουσαν - συμπλέαν με το "καθεστώς" της Πελατιακής Διαφθοράς εν αρμονία με το "Ο Σιωπόν δοκεί Συναινείν" και σήμερα ειναι οι υποστηρικτές της αλλοίωσης της Κοινωνίας και του Εθνους μέσω της υποστήριξης τους στο ..............Alodapistan.........



    http://polmarkarch.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...