13 Σεπ 2012

ΚΚΕ: Μπουρδολογίες περί Ελλάδας και σοβιέτ!



«Στην μπουρδολογία ότι η Ελλάδα ήταν σοβιέτ, κατέφυγε ο υπουργός Γ. Βρούτσης για να δικαιολογήσει το νέο αντεργατικό έγκλημα που διαπράττει η κυβέρνησή του. Το ίδιο κάνουν και όσοι επιχειρούν να κρύψουν το ολοφάνερο: Ότι το καπιταλιστικό σύστημα που βρίσκεται σε σήψη δεν μπορεί να ανασάνει πια χωρίς να εξοντώνει ό,τι κατέκτησαν οι εργαζόμενοι με τον αγώνα τους, ιδιαίτερα στη Σοβιετική Ένωση», δήλωσε ο Παναγιώτης Μεντρέκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, αναφορικά με την τοποθέτηση του υπουργού Εργασίας που φέρεται να είπε ότι μέχρι το δεύτερο μνημόνιο, η Ελλάδα στα εργασιακά λειτουργούσε ως Σοβιέτ και όχι ως ελεύθερη οικονομία.

Ο Μεντρέκας στη δήλωσή του αναφέρει ότι «ο σοσιαλισμός δεν έχει καμία σχέση με το βάρβαρο γερασμένο εκμεταλλευτικό σύστημα, ενώ καμία σχέση δεν έχουν και οι κρατικοποιήσεις που έκαναν όλες οι αστικές κυβερνήσεις στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες της Ευρώπης, επειδή αυτό συνέφερε τότε το κεφάλαιο, με την κοινωνικοποίηση των επιχειρήσεων που λειτουργούν με κεντρικό σχεδιασμό και εργατικό έλεγχο προς όφελος αυτών που παράγουν τον πλούτο».

«Στη Σοβιετική Ένωση έγινε η πρώτη απόπειρα οικοδόμησης του σοσιαλισμού. Εμπνέει με τις πρωτοφανέρωτες κατακτήσεις που σημείωσε, ενώ διδάσκει τους εργαζόμενους -ακόμη και με τα λάθη, για το ποιός είναι ο μοναδικός δρόμος γι' αυτούς για να απελευθερωθούν από τα δεινά της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, ότι είναι αναγκαίος και επίκαιρος όσο ποτέ και ότι η εργατική τάξη όταν το θελήσει μπορεί να τον κατακτήσει», καταλήγει η δήλωση του Παναγιωτη Μεντρέκα.



Διαβαστε επισης σχετικο αρθρο απο το ..Ποντικι

4 σχόλια:

  1. Ας μας εξηγήσει ο schmuck aka υπουργός δουλείας πως γίνετε το greek soviet να είναι μέλλος αυτού του εκτρώματος που λέγετε ΕΕ και να είναι και στο ΝΑΤΟ, πώς ανέχτηκαν οι αμερικανοί να έχουν στους κόλπους τους μια σοβιετία ?
    Κοινωνία των δύο τρίτων μπορεί να είμασταν αλλά σοβιετ ΝΙΕΤ ! Αφού αν ήμασταν σοβιετ αυτός δεν θα έπρεπε να είναι στα γκουλαγκ ?
    Αυτή η καραμέλα ακόμα να λιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ντινα

      Τι να εξηγησουν και ποιος μετα απ αυτα, θελει εξηγησεις απο τετοια ατομα;

      Οπως γραφει ο Μπογιοπουλος, αυτα που λενε ειναι ''ένα απέραντο «σοβιέτ»... βλακείας (καθώς η βλακεία είναι το μοναδικό είδος που έχουν και που επιδιώκουν να προσφέρουν προς «κοινωνικοποίηση»),
      είναι η προπαγάνδα τους.
      Τόσο αστείο και τόσο προσβλητικό να ασχολούνται μαζί της οι διαθέτοντες δυο δράμια μυαλό,που αν δεν αφορούσε την ίδια τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων κι αν δεν την επιδοτούσαν όλες οι πυροβολαρχίες του μιντιακού ψεύδους, δεν θα της άξιζε ούτε να τη φτύσεις''.

      Διαγραφή
  2. Μια φράση πλέον τους πρέπει:
    Άιντε και γαμηθείτε ρε!
    Φτάνουν πια οι κομψότητες, το κομιφώ και η άσκοπη τεκμηρίωση.

    Άιντε και γαμηθείτε παλιοκάγκουρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...