19 Σεπ 2012

Γ. Αγγελάκας: Λύτρωση στον Νταλάρα για τις ενοχές του


Πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Νταλάρας δήλωσε στο Down Town της Κύπρου ότι αισθάνεται συνεχώς ενοχές για τα λεφτά που κέρδισε. Τώρα, ο Γιάννης Αγγελάκας έρχεται ως από μηχανής θεός, να δώσει τη λύση στο πρόβλημα που βασανίζει τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής έγραψε συγκεκριμένα:

«ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ

Αγαπητέ κύριε Νταλάρα όλοι γνωρίζουν πως οι ενοχές είναι το βασικό ψυχολογικό υπόβαθρο κάθε μεγάλης δημιουργικής καλλιτεχνικής ψυχής και πως είναι φυσιολογικό όσο ο καλλιτέχνης γιγαντώνεται πνευματικά να γιγαντώνεται παράλληλα και η υλική του περιουσία, πράγμα που μπορεί να τον οδηγήσει σε ψυχολογικό ηθικό και δημιουργικό αδιέξοδο. Κατανοώντας λοιπόν το δράμα που βιώνετε σαν τέτοιος καλλιτέχνης αυτό το καιρό, παράλληλα με το άλλο μεγάλο εθνικό μας δράμα, έχω να σας προτείνω (απορώ πως δεν το σκεφτήκατε μόνος σας) να κρατήσετε για σας και την οικογένεια σας το απολύτως απαραίτητο κομμάτι της περιουσίας σας και να προσφέρετε την υπόλοιπη για να απαλύνετε τον πόνο μερικών έστω από τους εκατομμύρια αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Προχωρήστε άφοβα στην προσωπική και καλλιτεχνική σας απελευθέρωση και ενταχθείτε σιγά σιγά στο κίνημα του συναισθηματικού κομμουνισμού που γιγαντώνεται και αυτό τελευταία στους κύκλους των καλλιτεχνών και των διανοούμενων της πατρίδας μας.

Γιάννης Αγγελάκας».

5 σχόλια:

  1. - Καλά, είπαμε να έχομε ενοχές ... αλλά όχι και μέχρι του σημείου να μοιράζουμε τα κέρδη μας !!!

    Η παραπάνω φράση που αποδίδεται στον Νταλάρα, δεν έχει διασταυρωθεί και την παραθέτω με κάθε επιφύλαξη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. faro

    Και το να εχει κανεις πολλα, ειναι κι αυτο ενα...προβλημα, που ομως υπαρχει λυση και ειναι αυτη που προτεινει ο Αγγελακας! Δεν ξερω αν θα παρει απαντηση ομως! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για σας Ελβα, Φάρο.
    Το 1982 η 83, δεν θυμάμαι ακριβώς, έρχετε ο παραπάνω στην Ξάνθη για συναυλία. Το μεγάλο καλιτεχνικό γεγονός για την πόλη. Είμαστε σε κάποιο καφέ και οι περισότεροι να σηζητούν για την συναυλία. Εδώ ο Νταλάρας εκεί ο Νταλάρας..και εγώ ρωτάω..ποιος είναι αυτός? Τί???..δεν ξέρεις τον Νταλάρα των μεγάλο ΜΑΣ λαικό τραγουδιστή? Πετάω και εγώ ένα ξερό οχι.. με κοιτούν όλοι λες και είμαι ουφο. Θα ρθείς στην συναυλία, είναι ο καλιτέχνης του λαού, τραγουδάει τον πόνο μας θα ρθείς για να τον μάθεις !!! Οχι δεν έρχομαι...εγώ πάλι..και δεν το μετανιώνω καθόλου.
    πάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ntina

    Κατι ηξερες εσυ, απο τοτε... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...