21 Σεπ 2013

ΚENYA: Πολύνεκρη επίθεση ενόπλων σε εμπορικό κέντρο στο Ναϊρόμπι!

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από την επίθεση ενόπλων σε εμπορικό κέντρο σήμερα Σάββατο στο Ναϊρόμπι και περισσότερα θύματα βρίσκονται μέσα στο κτιριακό συγκρότημα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Kενυατικός Ερυθρός Σταυρός.

«Μέχρι τώρα έχουμε τουλάχιστον 15 νεκρούς. Οι απώλειες είναι μεγάλες και αυτό αφορά μόνον ό,τι έχουμε απ' έξω», δήλωσε στο πρακτορείο «Ρόιτερς» ο γενικός γραμματέας του Κενυατικού Ερυθρού Σταυρού Αμπάς Γκουλέντ.
«Μέσα υπάρχουν ακόμη περισσότερα θύματα και οι πυροβολισμοί συνεχίζονται», πρόσθεσε.

Μια δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου είδε τρία πτώματα να κείτονται έξω από το εμπορικό κέντρο Ουέστγκεϊτ και δύο μέσα σ' αυτό, ενώ ένας αυτόπτης μάρτυρας που επέζησε της επίθεσης των ενόπλων είπε ότι είδε μέσα στο εμπορικό κέντρο τουλάχιστον ένα πτώμα και δεκάδες τραυματίες.

«Οι ένοπλοι επιχείρησαν να με πυροβολήσουν στο κεφάλι, αλλά αστόχησαν. Τουλάχιστον 50 άνθρωποι έχουν χτυπηθεί από σφαίρες. Υπάρχουν πολλά θύματα, αυτό είναι βέβαιο», δήλωσε αυτός ο αυτόπτης μάρτυρας που ονομάζεται Σουντζάρ Σινγκ. «Είδα ένα αγοράκι να το παίρνουν με φορείο, πρέπει να ήταν πέντε ή έξι ετών. Έμοιαζε νεκρό, δεν κουνιόταν, δεν έκανε τον παραμικρό θόρυβο», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...