4 Σεπ 2013

ΣΟΥΗΔΙΑ: O Obama φθάνει, η κινητοποίηση ενάντια στην επέμβαση στη Συρία, (..αλλά και η ταλαιπωρία στα ΜΜΜ!)

Η Κομματική Οργάνωση Στοκχόλμης του ΚΚΕ με ανακοίνωσή της καλεί στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί σημερα Τετάρτη, στη Στοκχόλμη, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα
Καλεί να ενισχυθεί το μπλοκ του ΚΚΕ ενάντια στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία, απαιτώντας καμιά εμπλοκή Σουηδίας και Ελλάδας.

Στο κάλεσμα της ΚΟΒ Στοκχόλμης του ΚΚΕ δίνεται ως σημείο συνάντησης ο σταθμός Medborgarplatsen στη Στοκχόλμη στις 17.00.

Τη συγκέντρωση διοργανώνουν πολλά συνδικάτα και οργανώσεις της Σουηδίας. Διαμαρτύρονται ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, όπως στη Συρία, ενάντια στο ΝΑΤΟ, αλλά και στις παρακολουθήσεις πολιτών από τις ΗΠΑ.

Η ΚΟΒ Στοκχόλμης του ΚΚΕ θα συμμετάσχει με δικό της μπλοκ. Στη διαδήλωση επίσης θα συμμετάσχει το Κομμουνιστικό Κόμμα Σουηδίας και Οργανώσεις μεταναστών άλλων κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων, όπως από τη Χιλή, το Ιράν, τη Βολιβία κλπ.

Ήδη διανέμεται προκήρυξη της ΚΟΒ Στοκχόλμης του ΚΚΕ, γραμμένη στα σουηδικά και στα ελληνικά, όπως και προκήρυξη στα ελληνικά και στα αγγλικά τη θέση 70 Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων από όλο τον κόσμο για την ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία.  (902gr)

-----------------------------------------------------------------------------------

Kαι ενω υπαρχει πολυς κοσμος και εδω που δεν...χαιρεται, οπως η κυβερνηση, για τη σημερινη επισκεψη του Barack Οbama, ειτε λογω πολιτικης, ειτε λογω αναμενομενης ταλαιπωριας στις συγκοινωνιες, ειτε και για τα ...δυο, καποιοι αλλοι οπως ο ...ΥπΕξ Carl Βild   γραφει στο τουητερ  οτι ...''χαιρεται που κανει καλο καιρο, σημερα στη Στοκχολμη, την ημερα που θα ερθει ο Προεδρος, γιατι οταν ειχε ερθει η Hillary Clinton ειχε....κακο καιρο''!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...