11 Απρ 2014

Μ. Παπαδόπουλος: Για την έξοδο στις αγορές, την επίσκεψη Μέρκελ και τις ευρωεκλογές! (VIDEO)


«Προπαγανδιστική» χαρακτήρισε την προσπάθεια της κυβέρνησης να δείξει ότι με την έξοδο στις αγορές έρχονται καλύτερες μέρες ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.


Μιλώντας στο portal 902.gr, τόνισε ότι η αλλαγή στον τρόπο δανεισμού δεν θα φέρει καμία αλλαγή στους εργαζόμενους, γιατί θα συνεχίσουν να πληρώνουν για χρέη που δεν δημιούργησαν.

Ο Μάκης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας που βγήκαν στις αγορές και τα αντιλαϊκά μέτρα συνεχίστηκαν, ενώ δεν ανακτήθηκαν οι απώλειες που είχαν οι εργαζόμενοι. Επίσης, υπογράμμισε ότι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους δεν είναι φιλολαϊκός.

Για την επίσκεψη της Άγκελα Μέρκελ, επισήμανε ότι «έχουν το δικαίωμα να πανηγυρίζουν συγκεκριμένοι μονοπωλιακοί όμιλοι της χώρας, τους οποίους στηρίζει η Γερμανία και συνολικά η ΕΕ σαν ιμπεριαλιστική συμμαχία».

Αναφερόμενος στην εκλογική μάχη, ανέφερε ότι η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι η μόνη επιλογή που σημαδεύει τον πραγματικό αντίπαλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...