22 Ιαν 2015

Λαέ, μην ξεγελαστείς !

Σε ελάχιστες μέρες, πάμε σε πρόωρες αστικές βουλευτικές εκλογές !

Και, Εσύ Φίλε μου, έχεις στην ουσία, δύο επιλογές :

Ή στηρίζει τον εαυτό σου, ψηφίζοντας ΚΚΕ, ή στηρίζεις την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, το μεγάλο κεφάλαιο, ψηφίζοντας όποιον άλλον !

Ελληνικέ λαέ: Δεν πρέπει να αφήσεις να σε ξεγελάσουν για άλλη μία φορά, οι ίδιοι και οι ίδιοι, μόνο και μόνο επειδή άλλαξαν ονομασίες όπως ρούχα ο ... Μανωλιός !

Ελληνικέ λαέ: Να μην ξεγελαστείς από τις ψεύτικες υποσχέσεις των αστικών κομμάτων, είτε πρόκειται για τα ... πατροπαράδοτα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, κλπ.), είτε πρόκειται για τα ... νεοπαγή (Ποτάμια, Τελείες, Ανεξάρτητοι, κλπ.) !

Ελληνικέ λαέ: Μην αφήσεις να σε κοροϊδέψουν ξανά δήθεν "ριζοσπαστικά" κόμματα (όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, ή η ΔΗΜΑΡ). Μην αφήσεις να σε παρασύρουν οι αυταπάτες για δήθεν "νέο άνεμο".
Αυτός ο "νέος άνεμος" "τύπου ΣΥΡΙΖΑ", δεν είναι παρά ο γνωστός ... "άνεμος" του Ολάντ ή του Ομπάμα, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μια παραπλανητική υποσχεσιολογία που έχει ως σκοπό να κρύψει, να καλύψει την παλιά μυρωδιά του καπιταλισμού, που είναι ο πραγματικός υπαίτιος για όσα δεινά περνάμε !

Μέσα στην λυκοσυμμαχία της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, δεν μπορείς να περιμένεις παρά να συνεχιστεί η ίδια και χειρότερη πολιτική !

Ελληνικέ λαέ: Δες την αλήθεια. Χωρίς ... φτιασίδια. Όλα τα αστικά και οπορτουνιστικά κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και οι ... παραφυάδες τους), εκφράζουν και υπερασπίζοντα τα ταξικά συμφέροντα της αστικής τάξης, τηςν εξουσία της, τον άγριο και αιμοσταγή καπιταλισμό !

Είναι ενάντια στην εργατική τάξη, ενάντια στον εργαζόμενο λαό !

Ελληνικέ λαέ: Να μην έχεις την παραμικρή αυταπάτη για τις θέσεις και την πολιτική της σοσιαλδημοκρατίας για δήθεν "διορθωτικές κινήσεις", για δήθεν "διόρθωση της πολιτικής", για τον λεγόμενο "διορθωμένο καπιταλισμό" !

Ο καπιταλισμός είναι ένας λύκος, που ζει από τον ιδρώτα και το αίμα του λαού !

Ο καπιταλισμός ΔΕΝ διορθώνεται !

Ο καπιταλισμός ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ !

Και αυτήν την ΑΝΑΤΡΟΠΗ, μόνο το Κόμμα της Εργατικής Τάξης, μόνο η προλεταριακή επανάσταση του προλεταριάτου, οι εργατικές μάζες υπό την καθοδήγηση του μαρξιστικού - λενινιστικού Κομμουνιστικού Κόμματος μπορεί να την κάνει !

"Το μέλλον μας, δεν είναι ο καπιταλισμός, είναι ο Νέος Κόσμος, ο Σοσιαλισμός" !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...