20 Ιαν 2015

Πως να μην νιώσεις αισιοδοξία !

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
 
Δεν τους χαρίζουμε το μέλλον μας!
 
Κατάμεστο από νιάτα το κλειστό στα Πατήσια το περασμένο Σάββατο



Κατάμεστο, γεμάτο νιάτα, ζωντάνια και ελπίδα, το γήπεδο του Σπόρτιγκ όπου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η προεκλογική συγκέντρωση νεολαίας του ΚΚΕ, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα.
 
Χιλιάδες νέοι και νέες με τη μαζική και μαχητική παρουσία τους δήλωσαν: «Την επόμενη μέρα ΚΚΕ δυνατό για το λαό. Δεν τους χαρίζουμε το μέλλον και τα όνειρά μας»!

Μαθητές, φοιτητές, νέοι στην Κατάρτιση, νέοι που αναζητούν δουλειά, μέλη και φίλοι της ΚΝΕ άρχισαν από νωρίς να φτάνουν στο γήπεδο, κατηφορίζοντας από την Πατησίων προς το Σπόρτιγκ ή ανηφορίζοντας από το σταθμό του Αγίου Ελευθερίου.

Ο δρόμος που οδηγούσε στο γήπεδο ήταν στολισμένος με τα κόκκινα λάβαρα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και παρέες νέων έπαιρναν τη θέση τους στις κερκίδες, όταν ακόμα τα συγκροτήματα και οι καλλιτέχνες, που ενώνουν τις φωνές και τις μουσικές τους με αυτή τη νεολαιίστικη συγκέντρωση, δοκίμαζαν τους ήχους τους κι έδιναν μια μικρή γεύση για τη συναυλία που θα ακολουθήσει τη συγκέντρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...