8 Ιουλ 2015

Το ΄χουμε δει το έργο, ρεεεεε !

Αυτό που συμβαίνει, το περιγράφει στη δήλωσή του ο Δημ. Κουτσούμπας, αλλά το περιγράφει με πολύ ευγενικό τρόπο.

Δείτε ...

«Ο λαός μας βρίσκεται για μια ακόμα φορά αντιμέτωπος με το ίδιο εκβιαστικό δίλημμα, που του τίθεται συνεχώς τα τελευταία πέντε χρόνια: 

Νέο πιο σκληρό μνημόνιο ή κρατική χρεοκοπία, όπου και στις δυο περιπτώσεις πάλι ο ίδιος ο λαός θα χρεοκοπήσει, ενώ το μεγάλο κεφάλαιο ή τμήματά του θα τη βγάλουν καθαρή. 

Ο λαός μας να μην επιλέξει θηλιά. Χρειάζεται να απαντήσει με οργάνωση, με την πάλη του, να δείξει τη δύναμή του, να διεκδικήσει για την επιβίωσή του, παντού, μέσα στους τόπους δουλειάς, στα εργοστάσια, στα νοσοκομεία, στις υπηρεσίες, στις γειτονιές, μέσα από Επιτροπές Αγώνα, μέσα από Επιτροπές Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Βοήθειας, μέσα από ομάδες και επιτροπές ελέγχου κατά της αισχροκέρδειας, της πιθανότητας έλλειψης τροφίμων, φαρμάκων, άλλων προϊόντων, απαραίτητων για την επιβίωση της λαϊκής οικογένειας.

Το ΚΚΕ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα αυτό για να σταθεί όρθιος ο λαός μας την επόμενη μέρα, να ανοίξει ο δρόμος που οδηγεί στο ξέφωτο, με αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους, με τον ίδιο το λαό να κάνει κουμάντο στην κοινωνία, στην οικονομία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...