5 Μαΐ 2016

Φασιστικές διαδικασίες ...

(όχι δεν θα βάλω εικόνα, γιατί αλλιώς θα έπρεπε να βάλω μια μαύρη, κατάμαυρη "εικόνα")

Με απαράδεκτες διαδικασίες φαστ-τρακ η ψήφιση του Ασφαλιστικού το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο με απαράδεκτες διαδικασίες φαστ-τρακ και επιδιώκοντας να αιφνιδιάσει τους εργαζόμενους και το λαό θέλει η κυβέρνηση να περάσει το νόμο-λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό μέσα στο Σαββατοκύριακο 7 - 8 Μάη.

Ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικής αθλιότητας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μεθοδεύει την ψήφιση του αντιασφαλιστικού νόμου αιφνιδιαστικά και με πρόσχημα την ολοκλήρωση των διαδικασιών στο Κοινοβούλιο πριν από το προγραμματισμένο Γιούρογκρουπ της ερχόμενης Δευτέρας.

Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής επικύρωσε κατά πλειοψηφία την κυβερνητική πρόταση να διεξαχθεί η συζήτηση και η ψήφιση Σάββατο και Κυριακή στην Ολομέλεια της Βουλής. 

Διαφώνησαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Η συζήτηση θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 10.00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα όσα είχαν μέχρι πρόσφατα ανακοινωθεί από την πλευρά της κυβέρνησης, αύριο Παρασκευή αναμενόταν η ολοκλήρωση των συνεδριάσεων των αρμόδιων Επιτροπών της Βουλής, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα αναμενόταν η είσοδος του Ασφαλιστικού και του Φορολογικού στην Ολομέλεια. Χαρακτηριστικό είναι το πρωτοσέλιδο της σημερινής κυβερνητικής εφημερίδας «Αυγή», που ισχυρίζεται: «Ασφαλιστικό και φορολογικό σήμερα στην Επιτροπή, Δευτέρα στην Ολομέλεια»!

ΛΑΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ !

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...