6 Δεκ 2011

Τι (ακριβώς, όμως) ψηφίζεται σήμερα

Σήμερα, οι βουλευτές του μαύρου μετώπου της κυβέρνησης του ξενόφερτου Παπαδήμου (που στηρίζουν με νύχια και με δόντια ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ., αν και έχουν πάρει έξωθεν την "άδεια" να κάνουν πως μαλώνουν στις τηλεοπτικές οθόνες), ψηφίζουν τον ψευδεπίγραφο "Προϋπολογισμό τους 2012" !

Στην πραγματικότητα, ψηφίζουν την ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ της Ελλάδας !

Σημ.: Άλλωστε, γι΄ αυτό και σχηματίστηκε αυτή η τρικομματική κυβέρνηση. Για να μην πάρει ολόκληρο το πολιτικό κόστος της χρεοκοπίας της χώρας μας, ένα κόμμα, σαν το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή το ένα από τα δύο βασικά στηρίγματα του καπιταλιστικού συστήματος.

Αν ρίξουμε μια ματιά στην παρακάτω Πίνακα

Πολύ εύκολα φτάνουμε στις εξής διαπιστώσεις:

- Από τη στιγμή που το ύψος των τοκοχρεολυσίων της χώρας (που πηγαίνουν στους κάθε λογής ξένους και ντόπιους τοκογλύφους) αποτελεί το 52 % τους συνόλου των δαπανών ομολογείται με τον πιο επίσημο τρόπο ότι η χώρα μας βρίσκεται σε καθεστώς χρεοστασίου !
Ας μην ξεχνάμε ότι, την προηγούμενη φορά που η χώρας μας κήρυξε πτώχευση, το έτος 1932, "ΜΟΝΟ" το 43 % του προϋπολογισμού πήγαινε στην εξυπηρέτηση του χρέους της χώρας.

- Στο πλαίσιο αυτής της «ελεγχόμενης χρεοκοπίας» (σ.σ.: «ελεγχόμενη» μόνο για τους κεφαλαιοκράτες), όπου ο μισός και πλέον προϋπολογισμός πηγαίνει σε τοκογλύφους, κερδοσκόπους, δανειστές και κάθε λογής «σωτήρες»,

ο ελληνικός λαός οδηγείται σε καταστάσεις πιο οδυνηρές κι από εκείνες του 1932!

- Αυτή είναι η "κυβέρνηση Παπαδήμου", το μαύρο μέτωπο του βρώμικου 2011,  και αυτή είναι η αποστολή που έχει αναλάβει.
Η αποστολή της δεν είναι τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από εκείνο που στη γλώσσα τους το έχουν βαφτίσει «ελεγχόμενη χρεοκοπία».
Στο πλαίσιο αυτής της «ελεγχόμενης χρεοκοπίας» ψηφίζουν έναν προϋπολογισμό που οδηγεί τον ελληνικό λαό:

1. Πέρα κι από τη χρεοκοπία!

2. Πέρα κι από την πτώχευση!

3. Μας οδηγούν στον αφανισμό!

Λαέ, ξεσηκώσου !

5 σχόλια:

  1. Ετσι γιατι τελευταια εχει σταματησει να εχει σημασια το πως το κανεις, στην πολιτική, και δινεται σημασια στο πως το λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κατάρευση των καθεστώτων του "υπαρκτού καπιταλισμού".
    Εκδηκείται η π#$%^άνα η ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 258 πουλημένοι στο μεγάλο κεφάλαιο, δυστυχώς αντιπρόσωποι ενός κόσμου ..., σαν αλλοτινοί ραγιάδες, υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας και των ανθρώπων της.

    Για άλλη μία φορά, οι εκπρόσωποι της αστικής τάξης, βάλαν πάνω από όλα, τα συμφέροντα των αφεντικών τους, περιμένοντας ίσως ένα κάποιο νεύμα ευχαριστίας τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτοί οι 258 είναι εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό. Καλό είναι, αυτό να το θυμήζουμε. Την υπογραφή και την ...ψήφο μας, να προσέχουμε που την βάζουμε, έχει επιπτώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TRASH: Δυστυχώς ... Μόνο δυστυχώς ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...