19 Ιαν 2012

Ο ΣΕΒ καταγγέλει το ΚΚΕ

Και πριν λαλήσει ο κόκκορας, ρόμπα και πάλι ο Αλέξης, που θα "είχε πολιτικό κόστος, γιατί μιλάει με ονόματα". (βλέπε και προηγούμενη ανάρτηση). Ούτε που κατδέχτηκε να ασχοληθεί μαζί του ο ΣΕΒ! Τόσο τους ενοχλεί ο Αλέξης!

ΣΕΒ: Το ΚΚΕ έχει αλλεργία στον κοινωνικό διάλογο 

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΕΒ κατηγορεί το ΚΚΕ για «σταλινικές μεθόδους και τακτικές» και κάνει λόγο για «αλλεργία στον κοινωνικό διάλογο».
«Η αλλεργία που καταφανώς προκαλεί στο ΚΚΕ ο κοινωνικός διάλογος –όπως και κάθε μορφή διαλόγου– αποκαλύπτει την εμμονή του σε σταλινικές μεθόδους και τακτικές», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.



Επίσης, ο ΣΕΒ κάλεσε τους εργαζόμενος να κρίνουν «πέρα από στερεότυπα και χωρίς παρωπίδες, ποιοι νοιάζονται για τα πραγματικά συμφέροντα των δυνάμεων εργασίας και ποιοι τους εκμεταλλεύονται για τις δικές τους κομματικές σκοπιμότητες».

Παράλληλα, κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, και ιδιαίτερα τα κόμματα της ευρύτερης δημοκρατικής Αριστεράς «να καταδικάσουν απερίφραστα το ΚΚΕ και τις πρακτικές που θέλουν να ...ΠΑΜΕ δια της βίας πίσω σε εποχές που έχουν οριστικά παρέλθει».

Πηγή: Newsbomb /PRAXIS
Υ.Γ.
Ας μην ανησυχούν εκεί στον στον ΣΕΒ. Η "ευρύτερη δημοκρατική αριστερά" ανέλαβε τις "ευθήνες της" απένατι στους βιομήχανους, πριν οι αιτιάσεις των τελευταίων διατυπωθούν, καν! (βλέπε και εδώ)

7 σχόλια:

  1. to sev me ton ergati xaxax
    -kapios apo makria-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με την δεύτερη παράγραφο της ανακοίνωσης, οι εργαζόμενοι κάποια στιγμή θα πρέπει να νοιαστούν... κι εμείς τα ίδια λέμε...
    Τέτοιου είδους ανακοινώσεις μόνο καλό μας κάνουν... εύχομαι κάθε μέρα να να μας βγάζουν και από μία... και ο μόνος που έχει αλλεργία είναι ο Δασκαλόπουλος και μάλιστα αλλεργία στους εργάτες... μόλις τους μυρίστηκε έγινε λούης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παράσημο για το ΚΚΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης, ο ΣΕΒ κάλεσε τους εργαζόμενος να κρίνουν «πέρα από στερεότυπα και χωρίς παρωπίδες, ποιοι νοιάζονται για τα πραγματικά συμφέροντα των δυνάμεων εργασίας και ποιοι τους εκμεταλλεύονται για τις δικές τους κομματικές σκοπιμότητες».
    ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΕΒ, όπως φαίνεται πεντακάθαρα, ξέρει τον εχθρό του ...

    Εμείς ; Και εμείς ξέρουμε ...
    Οι ... άλλοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι ο ΣΕΒ ν' αρχισει να τρώει αυτά που μας τάιζε τόσα χρόνια πιά.
    Μπράβο στο ΠΑΜΕ - αρκετά πιά με τους προδότες της "ΓΣΕΕ" και από λόγια παχία και διαλόγους του κ@λου χορτάσαμε.

    Έργα χρειαζόμαστε - ή ο λαός ή τα σκουπίδια του ΣΕΒ και της "ΓΣΕΕ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...