6 Σεπ 2012

Μη χ..άσω την Ευρωπαική Ενωση!




''Η πρόβλεψη σοκ του Ινστιτούτου Εργασίας μιλαει για τη στατιστική ανεργία που αναμένεται το 2013, να φθάσει στα 28%-29% (πράγμα που σημαίνει ότι οι άνεργοι θα φθάσουν το 1.400.000) και η πραγματική ανεργία το 34%, ενω η αγοραστική δύναμη των εργαζομένων που αμείβονται με τον κατώτερο μισθό ειναι στα επίπεδα του 1978- 1978'', οπως διαβαζουμε.

''Αν ειναι να μεινουμε ομως στο ..ευρω, χαλαλι, βρε παιδια!''

''Κατά μέσο όρο οι αμοιβές των εργαζομένων πέρσι ήταν 25.470 ευρώ και αναμένεται και νέα υποχώρηση εντός του το 2013, ενώ για τα επόμενα χρόνια προβλέπεται ότι θα υποχωρήσουν στις 15.000 με 17.000 ευρώ, δηλαδή θα φθάσουν στα επίπεδα της Εσθονίας και της Κροατίας. Κατά το Ινστιτούτο, η ύφεση της οικονομίας θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το 2016, ενώ τα υψηλά ποσοστά ανεργίας θα διατηρηθούν μέχρι το 2020''.

''Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να μη μας ..διωξoυν απο την ΕΕ!''

''Δραματική, όμως, είναι και η κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων, όπως αποτυπώνεται στη συγκεκριμένη έκθεση, αφού όπως αναφέρεται οι μειώσεις των μισθών και η αύξηση της ανεργίας έχουν αρνητικές επιπτώσεις στα έσοδα των ταμείων, τα οποία είναι μειωμένα κατά 9,5 δισ. ευρώ ετησίως. Παράλληλα τα ταμεία χάνουν περίπου 8 δισ. ευρώ, εξαιτίας της αύξησης της μαύρης εργασίας και της επέκτασης των ευέλικτων μορφών απασχόλησης''.


Το Ποντικι, δημοσιευει σημερα στατιστικες, οσο μπορει κανεις να σε στηριχθει σε τετοιες μετρησεις, που αφορούν την πρόθεση ψήφου και την αναγωγή της επί των εγκύρων και εκει, οπως γραφουν, παρατηρει κανεις ότι '' όλα τα κόμματα, εκτος της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ, εμφανίζουν κάμψη συγκριτικά με το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου. 
Ιδιαίτερα τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, εμφανίζουν σοβαρή κάμψη, απότοκο της γενικής δυσαρέσκειας από τις κυβερνητικές επιλογές, όπως αναλυτικά θα δούμε παρακάτω. 
Τη δυσαρέσκεια αυτή όμως δεν καρπώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επίσης υποχωρεί, αλλά η Χρυσή Αυγή, η οποία εμφανίζει άνοδο 3,6% (4,6% μετά την αναγωγή επί των εγκύρων)! Η αύξηση του ΚΚΕ είναι οριακή και, προς το παρόν, δείχνει «φρένο» στη ραγδαία πτώση που εμφάνισε μεταξύ των εκλογών Μαΐου και Ιουνίου''. 

Ετσι  θα συμφωνησω με το συμπερασμα του σφου Αντωνη που αναφερει οτι ''ο τυπικός εκφασισμός της Ελλάδας είναι τελειωμένη υπόθεση. Μόνο εάν προκύψουν δραματικές αλλαγές και ανατροπές στον υφιστάμενο συσχετισμό πολιτικών δυνάμεων υπάρχει πιθανότητα η Ελλάδα να αποφύγει τη μία ή την άλλη μορφή φασιστικού τύπου δικτατορίας στο άμεσο μέλλον''.

''Ανεργια, Μισθοι Εσθονίας, φτωχεια και μαζι μ αυτα ανοδος της ακροδεξιας...Ποσα θ αντεξουμε;''

Ολα θα τ αντεξουμε, παιδια, ΜΟΝΟ να μεινουμε...Ευρωπεοι! συγγνωμη...Ευρωπαιοι! (Τι σου κανει, ομως, η ζαλαδα απο τη...πεινα!)






2 σχόλια:

  1. Ξέρεις τι μου θύμησε το άρθρο αυτό ;

    Να, πριν κάμποσο καιρό, έβλεπα μια αμερικανιά (μερικοί το λέν και ... ταινία) στην τιβι, όπου έδειχνε μια αμερικάνικη φυλακή και μια ομάδα κατάδικων να συζητάει για το λόγο που ήταν "μέσα".

    - Ο ένας είπε για φόνο
    - Ο άλλος για ένοπλη ληστεία
    - Ο τρίτος για βιασμό με τραυματισμό
    - Κάποιος είπε ότι έστειλε στο νοσοκομείο τον διοικητή του στον στρατό

    Όμως, στην τελική, είπαν όλοι με μια φωνή: Ναι, αλλά κομμουνιστές δεν είμαστε ... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. faro

    Καπως ετσι βαινουν τα πραγματα και φοβαμαι πως ο εκφασισμος της Ελληνικης κοινωνιας προχωρα με πολυ γρηγοροτερους ρυθμους απ ο τι ισως περιμεναμε. Ισως επειδη ειναι πολυ δυσκολο να δεχτει κανεις οτι ο διπλανος του μπορει να ειναι φασιστας και αντικομμουνιστης, οτι μπορει να μισει τους ξενους σε σημειο που δεν θα δισταζε να τους καρφωσει ανετα στη ΧΑ, καθως επισης και αλλες κατηγοριες ..Ελληνων που μισει! Πραγματικα ειναι ενα αισχρο σεναριο για τη χωρα που κανεις απο εμας δεν θελει ουτε καν να σκεφτει οτι μπορει να αληθευει..Κι ομως οι ενδειξεις αυτα λενε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...