18 Σεπ 2012

Συντάξεις, φεστιβάλ, ''Χρυσά παιδιά'', απολύσεις+ ο..Louis!


Στο ...μιξερ των ειδησεων!

  1. «Η Τρόικα θέλει κι άλλο αίμα λένε οι τρομαγμένοι εκπρόσωποι των κομμάτων». Αφου..«τρομαξαν», οπως ισχυριζεται ο τιτλος, γιατι τοτε επιμενουν στο να θελουν να υπερψηφιστουν τα πακέτα μέτρων που περιλαμβανουν συνταξιοδότηση στα 67 και επιπλεον περικοπές στις συντάξεις και τα επιδόματα, οπως και απολύσεις στο Δημόσιο; Χοντρο δουλεμα και παλι! Βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια απ τις φυλλαδες και να παρατηρω την ανοχη του κοσμου, που μηνες τωρα ...σκυβει το κεφαλι και υπομενει τα παντα! Πόσο ακομη θα συνεχιστει η ιστορια αυτη;

  1. Ανοιγοντας τη συναυλια που εδωσε στο 38ο Φεστιβαλ ΚΝΕ Οδηγητη, ο Νικος Βουρλιωτης καλωσοριζοντας το κοινο ειπε:'' Εχουν ακουστει πολλα αυτον τον καιρο. Δεν εχω σκοπο να μιλησω για τιπoτα. Θα τους αφιερωσω μονο ενα τραγουδι. Αυτο που ακολουθει . Αυτη ειναι η απαντηση μας και ακολουθησε το γνωστο τραγουδι. «Πόσο μαλάκας είσαι». «Κερασμένο στην ''Αυγή''».

  1. Ενα... ακομη «Χρυσο παιδι», απ αυτα που τελευταια εχει..πληθωρα η..Ελλαδα, εξομολογειται σε ..«μεσημεριατικο»: «Μένω με τους γονείς μου. Δεν προλαβαίνω να βάλω πλυντήριο» . ''Επειδή είναι πολύ βαρύ το προσωπικό μου πρόγραμμα, δεν μπορώ να ικανοποιήσω βασικές μου ανάγκες, δηλαδή να μαγειρέψω για μένα, ή να βάλω ένα πλυντήριο. Τα έκανα την περίοδο του στρατού, δεν τα ξανακάνω τώρα''.  [Δεν τολμω να σκεφτω τι ...περιλαμβανει το..προγραμμα!]

  1. Απολύθηκε διευθυντής εφημερίδας που δημοσίευσε..τοπλες φωτος της Μίντλετον! Στην Ελλαδα, παντως, οχι μονο δεν εχουν απολυθει πολλοι για οσα κατα καιρους εχουν πει και κανει, αλλα θα επρεπε να ειναι, ηδη, στη φυλακη!

  1. Τον Σεπτεμβρη του 1957, 55 χρονια πριν, ο «θρύλος της τζαζ», Louis Armstrong, ο οποιος έως τότε δεν είχε κάνει δήλωση πολιτικού περιεχομένου και οταν οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν για τις διακρίσεις εναντίον των Μαύρων απαντούσε γελώντας: «Δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Περιορίζομαι στο να φυσάω την τρομπέτα μου», μια μερα οταν εννέα Μαύροι νεαροί δεν έγιναν δεκτοί σε δημόσιο σχολείο στη πολιτεια του Arkansas δηλωσε στον εκπληκτο δημοσιογράφο: «It's getting almost so bad a colored man hasn't got any country».   Τοτε ανακοινωσε ότι ματαιώνει την περιοδεία που είχε προγραμματίσει για την Σοβιετική Ενωση και κατηγορησε τον Αιζενχάουερ ότι δεν ειχε «κοτσια». The way they are treating my people in the South, the government can go to hell. Και η υπομονη εχει τα ορια της.. (Απο τοτε το FBI, ...φυσικα του εκανε φακελλο!)

2 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά αφου λίγοι διαμαρτύρονται, πα να πει οτι αντέχει ο σβερκος του Ελληνα και για τα 87!! Μετα δεν ακούτε τι λένε οι επιστήμονες για την άνοδο των ορίων ηλικίας; Αχ και να τους έβρισκα μπροστά μου!!

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στέλιος: Δεν έχεις και άδικο ...

    Οι υπόλοιποι τι φταίμε όμως ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...