24 Σεπ 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ: Welcome back!



Το δρόμο της δικαιοσύνης πήρε μία υπόθεση, που οπως διαβαζουμε, είχε ...αναστατώσει ιερωμένους της ορθόδοξης εκκλησίας,(!) μέλη ακροδεξιών κομμάτων (!) αλλά και απλούς πολίτες(!). 

Ο δημιουργός της σελίδας, ενας 27χρονος Έλληνας, είχε φτιαξει στο facebook  ένα group με τίτλο «Γέροντας Παστίτσιος», στο οποίο αναρτούσε αποσπάσματα από τα λεγόμενα του γέροντα Γέροντα Παΐσιου και τα μετέφραζε όπως εκείνος ήθελε με αποτελεσμα να θεωτρειται οτι.... εμπαίζει τον γεροντα και σύμφωνα με ανακοίνωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη την Παρασκευή, «μετά από χιλιάδες ηλεκτρονικές καταγγελίες από κατοίκους σε όλο τον κόσμο, ο νεαρός συνελήφθη με την κατηγορία της κακόβουλης βλασφημίας και της καθύβρισης θρησκευμάτων μέσω του Facebook» (!!)

Στην αστυνομική ψηφιακή έρευνα, που πραγματοποιήθηκε εξακριβώθηκαν τα αρχεία καταγραφής (logfiles) και τα ηλεκτρονικά ίχνη του διαχειριστή - χρήστη της σελίδας και την Παρασκευή το πρωί, κλιμάκιο εξειδικευμένων Αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε νομότυπη έρευνα, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, στο σπίτι του 27χρονου στα Ψαχνά Ευβοίας.

Στο σπίτι που έμενε βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα λαπτοπ, στο οποίο φαινόταν ότι αυτός είναι ο διαχειριστής της σελίδας «Γέροντας Παστίτσιος» και ο 27χρονος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


Kαλως ορισατε πισω στον..Μεσαιωνα (αλλη μια φορα)!

10 σχόλια:

  1. Καλομελέτα κι έρχεται Έλβα.
    Πολύ απέχει η "κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων" από την "κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση πολιτεύματος";
    Θα καώμεν στην πυράν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ένας στρατολάτης

      Δικιο εχεις, ''κοντος..ψαλμος αλληλουια'' για να ειμαστε μεσα και στο ..θρησκευτικο κλιμα των ημερων! :(
      Πρωτα ξεκινουν με τα..θρησκευτικα ζητηματα και μετα πανε στα πολιτικα, ειναι γνωστες οι τακτικες του συστηματος!
      (Να καουνε αυτοι στη πυρα!)


      Δειτε και την απαντηση του ..''γεροντα παστιτσιου'' σε video:
      (I´ ll be back!) :))


      http://www.youtube.com/watch?v=zE8MvNM__1g&feature=youtu.be

      Διαγραφή
    2. Καλά, μετά τα τούρκικα του spiral architect αυτό το video με έστειλε για τα καλά, ευτυχώς τελείωσα τον καφέ!
      Πολύ γέλιο, ανησυχώ τί θα έρθει μετά....γερο παστίτσιος...μαμάάάάά

      Διαγραφή
    3. Ntina

      Και το γελιο χρειαζεται, αν και πραγμτικα ειμαστε και για γελια και για.. κλαμματα με τις κυβερνησεις αυτες που μεσα σε λιγο σχετικα διαστημα μας πηγαν ολοταχως στο Μεσαιωνα! Το χειροτερο ομως ειναι οτι εδρασαν ετσι μετα απο παραινεση της ..ΧΑ και εκει ειναι το προβλημα! Αραγε συνειδητοποιουν οσοι τους ψηφισαν που πραγματικα αποσκοπουν;

      Διαγραφή
  2. Παιδιά, η σύλληψη του Παστίτσιου έγινε βάση ενός νόμου του 1951 που είχε σχεδιαστεί στον εμφύλιο για να τυλίγει κομμουνιστές στη λαδόκολλα! (άρθρα 198, 199)

    http://goo.gl/6SZVj

    CostasX.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. CostasX

      To ειδα κι εγω σημερα καπου, αλλα σ ευχαριστω που εβαλες ενα link για να φανει πιο καθαρα με τι αναχρονιστες και σκοταδιστες εχουμε να κανουμε!

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή αν σύμφωνα με το αρ. 201 του Ποινικού κώδικα (γιατί περί αυτού πρόκειται) τους ευχηθώ ολόψυχα και εγγράφως "Σκατά στον τάφο τους", πόσα χρονάκια θα φάω;

      Διαγραφή
    3. spiral architect


      Δε ξερω απ αυτους, αλλα απο εμας μπαινεις στη λιστα για.. παρασημοφορηση! :)

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Σταυρο Τ.

      Δυστυχως σ αυτη τη κατασταση εχει φτασει η ζωη με το να ανεχομαστε να μας περιπαιζουν,να μας (κεφαλο)φορολογουν σαν τα χρονια της.. Τουρκοκρατιας, να εχουν καταργησει ολα τα δικαιωματα μας και να βγαινουν απο πανω να λενε οτι καποιοι θιγουν το ..θρησκευτικο συναισθημα του λαου!! :((

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...