5 Δεκ 2012

Μαθηματικά α λά ... ΣΥΡΙΖΑ!


Στις πρόσφατες εκλογές για την καινούργια ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ (που αργότερα θα γίνει – ξανά, μιας και είχε ήδη γίνει, όπως ξέρουμε στις δεύτερες εκλογές για να πάρει το μπόνους των 50 εδρών – κόμμα), τα αποτελέσματα, όπως τα διαβάζουμε και στο real και στο zougla, έχουν ως εξής:

Από τους 3.308 Συνέδρους που είχαν εκλεγεί (;), καταμετρήθηκαν 2.879 έγκυρα ψηφοδέλτια!

9 ψηφοδέλτια βρέθηκαν άκυρα, 9 λευκά και καμιά 411 σύνεδροι πήγαν για ... βρούβες - κοινώς την είχαν κοπανήσει -, τόσο ήταν το ενδιαφέρον τους για τις ψηφοφορίες !!!

Τέλος πάντων, δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Το θέμα μας είναι, ότι από αυτούς τους έγκυρους 2.879, η συνιστώσα (ποιος είπε ότι μας τελείωσαν οι συνιστώσες;)

- ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, πήρε 695 ψήφους και η

- ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, πήρε 2.008 ψήφους !

Δηλαδή, και οι δύο συνιστώσες μαζί, πήραν 2.703 ψήφους !

Με απλά μαθηματικά, υπάρχει μια διαφορά από 176 ψήφους, που δεν ξέρουμε τι ψήφισαν!!!!!!

Άκυρο δεν ψήφισαν, ούτε λευκό, μια από τις δύο συνιστώσες μπα ...
Τι ψήφισαν τελικά ;

Όποιος μπορέσει να ... εντρυφήσει στα μαθηματικά του ΣΥΡΙΖΑ, μπορέσει να μάθει τι έγιναν αυτοί οι 176 σύνεδροι - ψήφοι που λείπουν, ας μας το πει και μας, να ... ησυχάσουμε !

17 σχόλια:

  1. Σκέτη προβοκάτσια είσαστε!
    Μια χαρά τα μέρτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του που δεν υπάρχουν.
    Σας τα μετράω κι εγώ, μπας και πάψετε επιτέλους να προβοκάρετε το ΣΥΡΙΖΑ.
    Ορίστε:
    Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, πόσο κάνουν;
    Έξι το λαδόξιδο...
    Πού το βλέπετε λοιπόν το λάθος;

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. revoltanergosafragos: Μα, δεν βρίσκουμε κάποιο ... λάθος !!!

      Διαπιστώσεις κάνουμε ...

      Διαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=jGZSsHzZorQ
    Από ότι φαίνεται από το παραπάνω βίντεο "η χάβρα των συριζαίων" (κάποιοι την ονομάζουν "δημοκρτικές διαδικασίες", άραγε αυτό εννοούν όταν λένε "σοσιαλισμός με ανθρώπινο πρόσωπο"?) υπήρχε το δικαίωμα κάποιος να μην επιλέξει κάποια από τις συνιστώσες, αλλά απλά να επιλέξει 68 υποψήφιους και από τις δυο λίστες υποψηφίων.
    Το θέμα είναι ότι πρώτον ο "συνεδρος" δεν είχε την δυνατότητα να επιλέξει και τα 226 μέλη της ΚΠΕ (οι άλλοι 75 διορίζονται)αλλά ούτε το ενα τρίτο, 68!
    Δεύτερο ο σύνεδρος που επελεξε το ψηφοδέλτιο-λιστα Τσίπρα (75%) θα μπορούσε να επιλέξει και 8 υποψήφιους από το "αριστερό ρεύμα" (25%). Δηλαδή με καλό παρασκήνιο και μοιρασμα λιστων θα μπορούσε η ηγετική ομάδα να επιλέξει από την μειοψηφούσσα συνιστώσα έως και σχεδόν τα μισα μέλη της ομάδας αυτής (24 από τα 57)!!!
    Φανταστείτε τα παρασκήνια και τα παζάρια που θα παίχτηκαν!
    Δεν μπορώ να φανταστώ πιο μυαλό σκέφτηκς αυτό τον τόπο ψηφοφορίας!!!
    θα πρέπει να γράψει σενάρια για ταινίες Θρίλερ!
    Κατα τα ΄λλα τους ενοχλεί ο Δμοκρατικός συγκεντρωτισμός.
    Πάντως το ΠΑΣΟΚ ωχρεια μπροστα στα συστηματά τους. Φαναταζεστε να κατεβάσουν και
    νόμο για την απλή αναλογική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. aglaos: Δηλαδής, χε χε, εδώ που τα λέμε, τώρα ... εσύ, χε χε, κατάλαβες τι έγραψες ;;;

      Γιατί αυτοί που τα ... εφηύραν όλα όσα παραθέτεις, είμαι σίγουρος ότι ΟΧΙ δεν τα κατάλαβαν !!!

      Ή, το μόνο που θέλαν, ήταν να ελέγξουν την κατάσταση, ώστε να "εκλεγούν" αυτοί που θέλει το μεγάλο κεφάλαιο που στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, γι αυτό και δεν εκλέχτηκαν μια σειρά πασόκοι και πρώην ΔΗΚΙ που σήμερα γκρινιάζουν ...

      Σημείωση: Προσυπογράφω και με τα δυο μου χέρια, τις τελευταίες 5 αράδες του σχολίου σου !
      Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι !

      Διαγραφή
    2. ναι εγώ το φαντάζομαι το πως θα κατεβάσουν απλή αναλογική...θα ζητάνε σε κάθε ψηφοδέλτιο των κομμάτων να έχουν από τρεις λίστες.οι δύο θα αφορούν τους υποψηφίους του κόμματος,οι οποίοι θα χωρίζονται ανάλογα με το ύψος,την χωρίστρα (εδώ δεν θα παίζει το χρυσαύγουλο για πρακτικούς λόγους) και κατά περιφέρειες ανάλογα με τα προιόντα που παράγουν.στην τρίτη λίστα θα υπάρχει υποχρεωτικά το όνομα του τσίπρα μόνο του, γιατί θέλει να βγαίνει από την βάση.φυσικά η σταυροδοσία σε αυτή τη λίστα θα είναι υποχρεωτική και θα έχει δώρο ένα βίντεο με την ομιλία του ανδρέα εεεε αλέξη ήθελα να πώ,για την κατάργηση του μνημονίου...πέρα από τα χαζά πάντως μόλις άκουσα στο δελτίο του real fm ότικουβέλης ζητάει απλή αναλογική και βενιζέλος ζητάει αναλογικότερο νόμο...τα ύστερα του κόσμου

      Διαγραφή
    3. blogsevikos: Καλά, τώρα, μας ... μπέρδεψες !

      (απάντηση στο ερώτημά μου, θα δώσει κάποιος ;;; )

      Διαγραφή
    4. Το ότι το σύστημα εκλογής της ΚΠΕ είναι αρρωστημένο και διαστροφικό το είπαμε. προσπάθησα να εξηγήσω που πήγαν οι 176 ψήφοι. Αυτοί λοιπόν δεν επέλεξαν καμμιά από τις δυο λίστες. Διευκρυνίζω ότι και οι δύο λίστες ήταν τυπωμένες σε ενα χαρτί (σεντόνι μάλλον) και η κάθε λίστα έιχε ένα κουτάκι δίπλα για επιλογή. Μπορούσες λοιπόν να μην κάνεις επιλογή μιας εκ των δυο λιστών και να ψηφίσεις και τους 65 από τις δύο λίστες. Αν έκανες επιλογή λίστας τότε από την λίστα σου επέλεγες 60 και από την άλλη λίστα 8.
      Τι με βάζετε τώρα να εξηγώ ένα σύστημα που ούτε οι συνεδροι κατάλαβαν. Η ουσία είναι μια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπεται ταχυατα σε δεξιότερο του ΠΑΣΟΚ κόμμα, τα εκλογικα είναι "σε δουλειά να βρισκόμαστε"

      Διαγραφή
    5. aglaos: Λες δηλαδή ότι δεν ψήφισαν Λίστα, αλλά πρόσωπα !!!

      Ωραία, το ψηφοδέλτιο ή έστω το "χαρτί" που το έκανες αυτό δεν έχει όνομα ;

      Γιατί π.χ. στα αποτελέσματα δεν λένε: ... και 176 χωρίς Λίστες !
      Ούτε αυτό αναφέρεται.

      Πράγματι, είναι πολύ δύσκολο, να εξηγήσει κανείς τα ... ανεξήγητα !!!

      Διαγραφή
  3. Nέο dating show στν τιβί:

    Το "Έλα να νεοφιλελευθεριοποιηθούμε ντάρλιγκ" θα γυρίζεται σε πιάνο μπαρ ρέστωραντ του Νέου Ψυχικού. Εκεί σε ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον ένα ζευγάρι νέων ωραίων αριστερών προς το νεοφιλελέ, θα αναμειγνύουν το αστικό φλέρτ με θέματα που αφορούν τον σύγχρονο Έλληνα όπως η επιχειρηματικότητα, η καινοτομία που εισάγει ο ΣΥΡΙΖΑ στο νεοελληνικό γίγνεσθαι, το δυσανάλογο ύψος της Παπαρήγα ως προς σύγχρονο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και το γιατί η ΧΑ είναι μια παρεξηγημένη ύπαρξη.

    Στο πρώτο επεισόδιο ο Καθηγητής του Yale university Mr Aleksis Papachelas (προσοχή στην εκφορά του ονόματος) φλερτάρει ασύστολα και συζητά ερωτικά με την καθηγήτρια, βουλευτή και διανοούμενη Ρένα Ντούρου. Στην εκπομπή παίζει πιάνο ο Θάνος Τζήμερος, ενώ συμμετέχουν, ο Άρης Πορτοσάλτε ως σερβιτόρος, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ως σομελιέ, ενώ σεφ είναι ο Πάσχος Μανδραβέλης, γνωστός για το πως μαγειρεύει τα άρθρα του στην εφημερίδα της κυρa-Λένης Βλάχου, με μια πρέζα Ισλανδία και δυο κουταλάκια του γλυκού Newsweek.

    Στο pin-up χορευτικό συμμετέχουν νέοι και νέες της ΕΚΟΝ Ρ.Φ. και της ΑΑΣΠΕ. Σαν εναλλακτικό πρόγραμμα προτείνεται ο πολλά υποσχόμενος ταχυδακτυλουργός Aleksis, ο οποίος θα εκτελέσει το δύσκολο σόου ανάματος των γραμμάτων "Κ Κ Ε" στην πλατεία Κοραή του Πειραιά, τη βοηθεία της αριστερής συνιστώσας του τάσης 20000 volt.
    (καθότι η γρια η κότα έχει το ζουμί)

    Θα σερβιριστεί επώνυμο γαλλικό κρασί των απμελώνων της Βουργουνδίας παραγωγής Φρανσουά Ολάντ, (προσοχή στην εκφορά του ονόματος) σπληνάντερο Βάρης και στουμπιχτό βατικιώτικο κρεμμύδι

    Κέφι-κέφι-κέφι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. spiral architect: Πω πω, τι Α-ΠΟ-ΚΑ-ΛΥ-ΨΕΙΣ κάνεις !

      Τι έχουν να δουν τα μάτια μας ...

      Διαγραφή
  4. To πρόγραμμα θα κλείσει ο "σ." Χριστόφιας ο οποίος θα ανατινάξει το μαγαζίν με τον γνωστόν Τζυμπριακόν τρόπον που πρωτοδοκιμάστηκε πέρσι το καλοκαίρι στη στρατιωτικήν βάσην του Μαρί στην Τζύμπρον. Η νύχτα κατόπιν της διακοπής του ρεύματος θα γίνει μέρα από την έκρηξιν του Τζυμπριακού μνημονίου.

    Και το κέφι συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανακοίνωση προς το υπηρετικόν προσωπικόν:

    Τα συνεργεία που θα απασχοληθούν στο γύρισμα της εκπομπής και μετά το πέρας αυτής θα συμφάγουν στο οινομαγειρείον "H μαγική κατσαρόλα του μπαρμπα-Φώτη" στην Παλιά Κοκκινιά.

    Μενού:
    - Πατάτες μπλουμ
    - Δεινόσαυρος κοκκινιστός
    - Πούστης με Κινέζο
    - Φακές νέας εσοδείας που χοροπηδούν (κλασσική συνταγή)

    Για οντέβρ θα σερβιριστεί κατ' επιλογήν ζαμπονάκι σβαν, ή λακέρδα στο λαδόχαρτο.

    Άφθονο δωρεάν κρασί Μεσογείων από τους αμπελώνες της Χόκτιφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. spiral architect: Μπα, αυτοί, για να υπηρετήσουν τους φίλους τους αμερικάνους και το μεγάλο κεφάλαιο, θα τη βγάζαν και με ... σπόρια !!!

      Διαγραφή
  6. Όντας αντιπρόσωπος στην συνδιάσκεψη να λύσω και τις 2 απορίες.

    1ον δεν ψήφισαν όλοι επειδή δυστυχώς η διαδικασία καθυστέρησε την Κυριακή και αντιπρόσωποι της επαρχίας και ιδιαίτερα των νησιών και του εξωτερικού έπρεπε να φύγουν για να είναι στις δουλειές τους Δευτέρα πρωί. Οπότε δυστυχώς κάποιοι δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν.

    2ον όποιος ψήφιζε δεν ήταν υποχρεωμένος να ψηφίσει 1 από τα 2 σχήματα. Οι 2 λίστες ήταν στο ίδιο ψηφοδέλτιο. Μπορούσε κανείς να ψηφίσει άτομα και από τις 2 λίστες και ΑΝ ήθελε μια από τις 2 λίστες αυτές καθ'αυτές. Έτσι οι 176 ψήφοι που λείπουν απλά δεν σταύρωσαν το Ενιαίο ή την Πλατφόρμα.

    Ελπίζω να κάλυψα τον αρθρογράφο και να διορθώσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έβαλες ένα ψευδώνυμο να μιλήσουμε ...

      Τέλος πάντων, για τα δύο θέματα που βάζεις.

      1. Δικαιολογίες ...

      2. Τότε, γιατί δεν κάνατε και μια τρίτη λίστα, που θα ψήφιζε ο καθένας όποιον ήθελε εκτός των δύο "ρευμάτων" ; Ώστε να υπάρχει καταμέτρηση ; Και να γράφουν στις εφημερίδες, ή στα σάϊτς, "και 176 καμμία από τις επίσημες λίστες, αλλά την (ας πούμε) κοινή";

      Φυσικά και ΔΕΝ με κάλυψες ...
      Τι να διορθώσω ;

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...