18 Δεκ 2012

Οι...''εκατοντάδες'' της ΧΑ και οι..φωτοαπάτες!

(Aναδημοσιευση απο Red River)
 
Μεγάλη πορεία της Χρυσής Αυγής στα Μέγαρα όπως μαρτυρά και η φωτογραφία από τo site και τα blogs τους. Άλλωστε το γράφουν και οι ίδιοι:
 
"Μέλη της Χρυσής Αυγής παρουσία κλιμακίου βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου αλλά και εκατοντάδες κάτοικοι των Μεγάρων διαδήλωσαν κατά της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας και τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων στην περιοχή".
Και ξαφνικά...

Αντιλαμβάνεσαι την απάτη!

Από άλλη οπτική γωνία οι ...''εκατοντάδες''!

6 σχόλια:

  1. Λες να πήραν με μεταγραφή (προσωρινή φυσικά) τον γνωστό ... Μπιρσίμ ;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. faro

    Toν Τάσο Μπιρσίμ, που διοργάνωνε τις συγκεντρώσεις του Α.Παπανδρέου και μετα μετραγε και τους αγανακτισμενους στις πλατειες, οι οποιοι ..αυγατιζαν καθως τους μετρουσε; :)
    Οποιον και να παρουν παντως δεν θα τα καταφερουν να κοροιδεψουν πολυ κοσμο, αρχισαν να φαινονται ολο και πιο ξεκαθαρα οι απατεωνιες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετρησα κοντα 90 προσωπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά έκανες, αλλά τι σημαίνει μέτρησα 90 άτομα; Μήπως να φοβηθούμε ότι είναι τάχα πολλοί, όταν αυτοί μιλάνε για ''εκατοντάδες'';


      Eπώνυμος (Δημήτρης)

      Διαγραφή
    2. Mέτρα πάλι ούτε 50 δεν είναι

      Διαγραφή
  4. Η αλήθεια είναι πως όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή, δε σημαίνει ότι είναι και διαθέσιμοι για παραπέρα φανερή συμμετοχή. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν είναι κι εκφασισμένοι στο μεγαλύτερο μέρος τους.

    Ένα άλλο σημαντικό φαινόμενο, είναι πως και οι πιο πορωμένοι από δαύτους, άρχισαν να κρύβουν την ...ταυτότητά τους, επειδή ξέρουν πια πως όπου κι αν εμφανιστούν και δηλώσουν χρυσαύγουλα, τους προγκάνε.

    Αυτό όμως ίσως κρύβει και κάτι ακόμη. Κάτι που ετοιμάζουν... Κάποιες φασιστικές ομάδες εξωκοινοβουλευτικές, που θα στελεχωθούν από χρυσαύγουλα, και που αν καταφέρουν να τις μαζικοποιήσουν στον όποιο βαθμό, θα τις θέσουν μετά υπό την σκέπην της μητρικής φασιστοναζιστικής ηγεσίας...

    Χοντρές προβοκάτσιες ετοιμάζουν συνεπώς...
    Αποκάλυψή τους λοιπόν όπου εμφανίζονται και απομόνωσή τους.

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...