1 Οκτ 2011

Αστυνομική επιχείρηση τρομοκράτησης συνδικαλιστή (και συν-blogger!)


(Να με συγχωρέσουν οι προηγούμενοι συν-γλόμπερς που δημοσιεύω σχετικά νωρίς, αλλά έχει σημασία :)

Με περισσή οργή διάβασα στο σημερινό Ρίζο το περιστατικό φασιστικού, ασφαλίτικου ελέγχου που διεξήγαγαν όργανα του σοσιαλδημοκρατικού-τροϊκάνικου καθεστώτος στον αγαπητό συναγωνιστή και συν-blogger Γιώργο Σιαμέτη (macgiorgos), μέλος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων στις Τηλεπικοινωνίες και στην Πληροφορική Θεσσαλονίκης (ΣΕΤΗΠ) έξω απ' το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Η αθλιότητα και η προκλητικότητα των φασιστοειδών ζητάδων και δη του μελλοντικού βασανιστή και επίδοξου εσατζή με το όνομα Σωκράτης Μαριόγλου έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Πέρασαν οι εποχές που τα ασφαλιτόμουτρα το παίζαν εξουσία. Σήμερα όλους αυτούς, όποιους τολμήσουν να τα βάλουν με το οργανωμένο κίνημα, θα τους πατήσουμε σαν σκουλήκια.
Εκφράζουμε την πλήρη συμπάθεια και αλληλεγγύη στον φίλο μας, συν-blogger, system administrator και μουσικό macgiorgos, τον διακεκριμένο beta tester του συστήματος, άνθρωπο με σπάνια κουλτούρα, χιούμορ, φαντασία και φυσικά “μπολσεβίκο, αητό, πραγματικό κουκουέ”, και να με συγχωρεί για το σύνθημα που έγραψα στο blog μου, “χωρίς εσένα πληκτρολόγιο δεν λειτουργεί, εργάτη μπορείς χωρίς διαχειριστή”, το έβαλα έτσι για καλαμπούρι φυσικά (και μετά μ' έκραξε ο συν-blogger).
Είμαστε μαζί σου Τζώρτζ κι όποιος τολμήσει άλλη φορά να πειράξει τρίχα απ' τα μαλλιά σου (ή τα μούσια σου :Ρ) θα γίνει της π...ς!

6 σχόλια:

  1. ασχετη ερωτηση:o συντροφοs μηπωs ειναι τζουμερκιωτηs και ακομη περισσοτερο πραμαντιωτηs....
    και για να μην ξεχνιομαστε:ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα είναι σίγουρος ότι παρακολουθούν την ΙΡ του!
    Οξω βρομιάρηδες, λακέδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω τη γνώμη ότι δεν είναι προσωπικό το θέμα ...

    Μάλλον υπάρχει κεντρική γραμμή της κυβέρνησης για επιχείρηση τρομοκράτησης του Ταξικού Συνδικαλιστικού Κινήματος, εν όψει μάλιστα των επόμενων αγωνιστικών κινητοποιήσεων !

    Και, κάποιοι αστυνομικοί, μάλλον ... βιάζονται να δείξουν καλή διαγωγή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεκίνησα να γράφω μια επεξήγηση, το τί και πώς του συμβάντος, αλλά μου την έφαγε το blogspot για κάποιο λόγο και δεν έχω κουράγιο να την ξαναγράψω, η κούραση είναι αρκετή.
    Σε δυο γραμμές μόνο. Ο Φάρος έχει δίκιο. Δεν ήμουν εγώ ο στόχος. Το γεγονός δείχνει όχι μόνο την ολοένα και μεγαλύτερη όξυνση της τρομοκρατίας, αλλά και τις βλέψεις για συνεχή παρουσία της Ασφάλειας στα σωματεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά, το ότι παρακολουθούνται συνδικαλιστές, σύντροφοι, μπλόγκερς κλπ νομίζω ότι είναι πια μια πραγματικότητα. Βεβαίως δεν είναι προσωπικό, σε ξέρουμε macgiorgos στην μπλογκόσφαιρα γι' αυτό σπεύσαμε.
    Ξέρουμε από δω και στο εξής τι να προσέχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΠΑγκαλος δεν παιζει τυχαια αυτο το χαρτι περι μη ανωνυμιας, δεν εκανε και τυχαια 2 αγωγες, μια αυτος και μια η γυναικα του και ζητουσε 2 μυρια απο εναν 26 χρονο πολιτικο αντιπαλο της γυνακας του και bloger

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...