1 Μαρ 2012

Φτάνουν την εργατιά στα άκρα! Εργάτη κάνε την οργή σου δύναμη ανατροπής, δεν είσαι μόνος!

Απο in.gr
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231184207
"Αθήνα
Ένοπλος εισέβαλε σε εργοστάσιο κατασκευής κάδων στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής και κρατά δύο εργαζόμενους ομήρους, ενώ τραυμάτισε άλλα δύο άτομα.
Οι δύο τραυματίες που νοσηλεύονται, εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, είναι ο μεγαλομέτοχος της επιχείρησης που χτυπήθηκε στο στήθος και ένας αλλοδαπός εργάτης που έχει τραύμα στο δεξιό μηρό.
Ο άντρας που εργάζονταν στην επιχείρηση και απολύθηκε πριν από οκτώ μήνες, μπήκε στο εργοστάσιο λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα αδιακρίτως ζητώντας να επαναπροσληφθεί στην εταιρεία."
~.~

Ακόμα μια απόδειξη ότι έχουν φτάσει τους εργαζόμενους στα όρια της απόγνωσης, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι αυτοκτονίες, οι αυτοπυρπολισμοί, τα μικροεγκλήματα, και τώρα αυτό...

Βλέπουμε όλοι μας κάθε μέρα την ζωή μας να καταρρέει! Δυστυχώς όταν έχουμε φτάσει στο αμήν μας είναι δύσκολο να σκεφτούμε καθαρά και να αντιδράσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όσοι έχουν νιώσει το μαχαίρι της ανεργίας στο σβέρκο τους, το να μην μπορούν να εκπληρώσουν ούτε τις βασικές τους υποχρεώσεις, το να έχει γίνει η επιβίωση, εν έτη 2012 ζητούμενο και όχι δεδομένο, γνωρίζουν ποιό είναι το κίνητρο που καλώς ή κακώς οδήγησε τον συμπολίτη μας σε αυτήν την πράξη. Και φυσικά τέτοιου είδους προβλήματα δεν τα έχουν μόνο οι άνεργοι αλλά και οι εργαζόμενοι των 400 και των 500 ευρώ, οι συνταξιούχοι των 300, οι χωρίς στον ήλιο μοίρα φοιτητές και ένα σωρό άλλοι που στριμώχνονται στις ουρές του καπιταλιστικού σφαγείου.


Σε κάθε περίπτωση, να μην χάνουμε την ψυχραιμία μας εμείς, να τους κάνουμε εκείνους να την χάσουν, όπως την έχει χάσει ο Μάνεσης απέναντι στους αποφασισμένους απεργούς χαλυβουργούς!


Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΑΘΟ!


Όλοι στον αγώνα, στα σωματεία, στις λαϊκές επιτροπές, στην οργανωμένη μαζική διεκδίκηση, είναι η μόνη διέξοδος στην παράνοια που μας οδηγούν.


ΔΕΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ,  ΔΕΝ ΛΥΓΑΜΕ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ



Δεν θέλουμε τα ολοένα και λιγότερα ψίχουλα μας πετούν λες και είμαστε σκυλιά, θέλουμε τον πλούτο που παράγουμε με τον ιδρώτα μας, θέλουμε τον συντονισμό της ίδιας της παραγωγής ώστε να γίνει πιο αποτελεσματική και να απαντάει στις ανάγκες μας!


ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!



Να μην χρειαστεί να φτάσει κανείς σε αυτό το σημείο όπως ο εργαζόμενος του εν λόγω άρθρου.

Συντροφικότητα-Μαζικότητα- Ταξική αφύπνιση!


Απευθυνθείτε στο ΠΑΜΕ για να μάθετε πως μπορείτε να αγωνιστείτε οργανωμένα


http://www.pamehellas.gr/main.php


Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)

10 σχόλια:

  1. Όσο κι αν κατανοεί κανείς τους λόγους που οδήγησαν τον εν λόγω εργάτη σ΄αυτή την ενέργεια απόγνωσης ...

    ... Τόσο πιο πολύ ΠΡΕΠΕΙ να γίνει κατανοητή η ΑΝΑΓΚΗ πλέον Ταξικής Οργάνωσης και Αντεπίθεσης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο ΠΑΜΕ θα με βοηθησουν να με ξαναπροσλαβει η Τυποεκδοτικη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε κακομοίρη ανώνυμε, πραγματικά με τι μυαλό, ήθος και ψυχή έρχεσαι να γράψεις την πικρόχολη μαλακία σου κάτω από τέτοια είδηση...?
      Πραγματικά πως μπορείς και το κάνεις? Πόσο πνευματικά ευνουχισμένος είσαι?Πώς μπορείς να είσαι τόσο μαλάκας ακόμα στο μεγαλύτερο δράμα ενός ανθρώπου?
      Κάνε μια χάρη στην κοιωνία και τράβα αυτοκτόνα

      Διαγραφή
    2. Το παμε οχι!
      Η γσεε μπορει να σε βοηθησει.
      Ριξε την ψηφο σου στο πασοκ τις επομενες εκλογες και θα ξαναπροσληφθεις..Παπαρι ορθιο.

      Διαγραφή
  3. Οχι αλλα αμα συνεχισεις ετσι εχεις σιγουρη θεση στο βημα ή στα νεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mα, σε κατι τετοιες φυλλαδες δουλευουν αυτου του ειδους τα ατομα, απ ο τι καταλαβαινουμε. Μονο με ενα τετοιο ..''ηθος'', πια, εχει κανεις ελπιδες να προσληφθει!
      Αλλιως, φτανει στην απογνωση σαν τον εργατη...και μετα στη φυλακη, ενω οι υπευθυνοι για την απελπιστικη αυτη κατασταση ειναι ΑΚΟΜΑ εκτος φυλακης!

      Θα ρθει αραγε ποτε στην Ελλαδα η μερα που θα πανε, επιτελους, οι υπευθυνοι για την εξαθλιωση του λαου, στη φυλακη, αντι να ..φιγουραρουν ξεδιαντροπα σε αφισσες καθε φορα; :((

      Διαγραφή
    2. Προς το παρον παμε εμεις στο χωμα εμεις και στη φυλακη δυστυχως ελβα παιδι μου

      Διαγραφή
  4. http://wildfire.gigya.com/facebook/preview.aspx?fb_sig_api_key=f7667e9ebccf2157d6f15f991a5e3ce9&wid=624341271&p=bHQ9MTMzMDYzMzE4NzMxMiZwdD*xMzMwNjMzMTk4NDg*JnA9JmQ9Jm49ZmFjZWJvb2smZz*yJm89ODFiMjA2MGNhNzdhNGI5NWIwNjIyYzA4OTQ4YTA1NmEmb2Y9MA%3D%3D&s=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τραγικη φιγουρα ο εργαζομενος
    δεν μπορω να δω τα παιδια μου
    μου εχουν υποθηκη το σπιτι
    δεν εχω λεφτα να περασω
    δεν εχω δουλεια

    Αμαρτία, που μας φτάνουν...

    Ειχε που ειχε καταστραφει η ζωη του, τωρα θα τον βαλουν και φυλακη, αμα δεν τον σκοτωσουν

    ισως βεβαια και να ειναι καλυτερα μεσα στην φυλακη πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παραδοθηκε τελικα
    παλι καλα γιατι ειχε για ομηρους δυο οδηγους της εταιριας

    αχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...