6 Ιουν 2012

Αλήθειες

- Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ προτάσσει την ακύρωση του Μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων και επαναδιαπραγμάτευση της Δανειακής Σύμβασης!


- Η ΝΔ μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση πτυχών του Μνημονίου που έχουν σχέση με τους μισθούς, συντάξεις, ασφαλιστικά ταμεία κλπ. !


- Το ΚΚΕ καταθέτει στον λαό την εξής πρόταση: Αποδέσμευση της χώρας από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του καπιταλιστικού χρέους, κατάργηση των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων, με Λαϊκή Εργατική Εξουσία !


- Η ΔΗΜΑΡ προτείνει την λεγόμενη απαγκίστρωση από το Μνημόνιο !


- Το ΠΑΣΟΚ, όποιος … βρει τι λέει, κερδίζει … μαντολάτο !
(εχτός φυσικά από το γεγονός ότι αυτό μας έβαλε στα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις)


- Οι ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ μιλάνε μεν να φύγουμε από το Μνημόνιο, τις Δανειακές Συμβάσεις κλπ., αλλά μέσα στην ΕΕ και μέσα στο ευρώ !


Ας δούμε μερικές πολύ απλές αλήθειες πριν βγάλουμε το όποιο συμπέρασμα από τα παραπάνω.


Στη σελίδα 59, παράγραφος 8 της Δανειακής Σύμβασης και του Μνημονίου απερίφραστα αναφέρεται:


«Η διαθεσιμότητα αυτής της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης εξαρτάται από τη συμμόρφωση της Ελλάδας με τα μέτρα που εκτίθενται στο Μνημόνιο…»!


Δηλαδή – παρά τα όσα ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα, δημοσιολόγοι, αναλυτές και λοιποί …επαΐοντες, το Μνημόνιο και η Δανειακή είναι ΕΝΑ και το ΑΥΤΟ πράγμα. Είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.


Επιπλέον:


Η Δανειακή Σύμβαση επίσης απερίφραστα, θέτει την Ελλάδα (άρθρο 13, παράγραφος 1, σελ. 86) υπό το «αγγλικό δίκαιο». Συγκεκριμένα αναφέρει:


«Η Παρούσα Σύμβαση και κάθε εξωσυμβατική αξίωση που γεννάται σε σχέση με αυτή θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο»!


Ξεκαθαρίζεται ότι  (άρθρο 13, παράγραφος 2, σελ. 86) : Η Ελλάδα τίθεται υπό την


«αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου»!


Επίσης στο άρθρο 13, παράγραφος 4, σελ. 86-87 της Δανειακής Σύμβασης, αναφέρεται το εξής καταπληκτικό:


«Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος και η Τράπεζα της Ελλάδος παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφασης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος περιουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που αυτό δεν απαγορεύεται από αναγκαστικό νόμο» !


Τα συμπεράσματα που βγαίνουν από τα παραπάνω, είναι δύο:


1. Τα αστικά και οπορτουνιστικά κόμματα, δεξιά κι αριστερά, λένε συνειδητά ψέματα στον ελληνικό λαό για να υφαρπάξουν την ψήφο του, προφανώς για ιδιοτελείς σκοπούς.


2. Η μοναδική Πρόταση Διεξόδου για τον εργαζόμενο λαό και τους συμμάχους του, είναι η Πρόταση του Κ Κ Ε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...