30 Ιουν 2012

Κι όμως, η γη γυρίζει !


Να λες την αλήθεια, δύσκολο πράγμα φυσικά, τελικά κοστίζει.

Εδώ, σύμφωνα με τους αστούς, ένας που τη διαλαλούσε, ο Χριστός, κρεμάστηκε !

Ο Γαλιλαίος καταδικάστηκε …

Και πόσοι άλλοι !

Εμείς ;

Κι εμείς, θα συνεχίσουμε να λέμε στον ελληνικό λαό την αλήθεια, όσο κι αν κοστίζει αυτό !

Θα του λέμε ότι:




- Πρέπει να διεκδικεί κάθε δικαίωμα για το οποίο έχει ήδη πληρώσει, κάθε δικαίωμα που του επιτρέπει να ξαναπάει για δουλειά το πρωί.


- Τα δικαιώματά του, δεν κατοχυρώνονται στα δικαστήρια, αλλά στους δρόμους του αγώνα.

- Πρέπει να οργανώσει την πάλη του ώστε να φύγει από τη μέση η καπιταλιστική ιδιοκτησία, να εγκατασταθεί η δική του εξουσία στα μέσα παραγωγής.

- Οι άνθρωποι, οι εργαζόμενοι, είναι αυτοί που παράγουν τον πλούτο και αυτοί πρέπει να τον διαχειρίζονται και όχι ο ιδιοκτήτης καπιταλιστής του μέσου παραγωγής.

- Οι καπιταλιστές – ιδιοκτήτες των μέσω παραγωγής, στηρίζονται στην άγνοια της δύναμης  που διαθέτει ο λαός, στην άρνησή του να «δει» ότι μπορεί να κάνει κουμάντο στο αποτέλεσμα του μόχθου του.

- Οι καπιταλιστές – ιδιοκτήτες των μέσω παραγωγής, στηρίζονται στον ίσως και δικαιολογημένο φόβο πως ό,τι κι αν γίνει «η κλαγγή των όπλων» είναι και πάλι αυτό που θα δώσει τη λύση στον ενδοκαπιταλιστικό ανταγωνισμό, που θα την πληρώσουν και πάλι οι λαοί.

- Άλλος είναι ο δρόμος των εργατών, που δεν παίζουν τη ζωή τους κορόνα - γράμματα. Που θέλουν να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους.

- Το χτεσινό κάλεσμα του ΠΑΜΕ για τα άμεσα μέτωπα πάλης σηματοδοτεί αυτόν το δρόμο.

- Το διαρκές κάλεσμα του ΚΚΕ για «αγώνα - ρήξη - ανατροπή» φωτίζει την προοπτική.

- Οι εκλογές τέλειωσαν, η ταξική πάλη οξύνεται και ζητά λύση που να δικαιώνει τους εργάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...