6 Φεβ 2013

Photoshop ..''δημοκρατίας''!


Δε μπορω να πω οτι συμμεριζομαι την αισιοδοξια φαιδρων ατομων για τη..40χρονη παραμονη της κυβερνησης αυτης! 

Δεν θελω να πιστευω οτι η διαρκεια της χουντας του ..Φρανκο θα επαναληφθει και στην Ελλαδα, αν και η σημερινη ντοπια χουντα στελνει σαν ...pulsar απ το διαστημα, συνεχως το ιδιο μηνυμα: ''Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ''. 
Αναρρωτιεμαι αν και πότε θα σταματησουμε να το λαμβανουμε υπ οψιν. Αυτοι μας βασανιζουν, μας φυλακιζουν, μας στερουν βασικα δικαιωματα και ελευθεριες, εμεις ποτε θα τους ανατρεψουμε; 

Μας αξιζουν, αραγε, τετοιες εικονες σαν λαος; 



Τι εμεινε πια; Η επιστρατευση των ...ανεργων, που ακουσαμε προσφατα απο τον Δουκα, μια βαθια ανηθικη και απωθητικη ιδεα-κοπια κι αυτη ξενικης προελευσης, ακομη πιο ..ευφανταστων υπηρετων της εξουσιας!


Τι περμενουμε; 

Καποιοι ανθρωποι να μπουν στο τοιχο και να τους πυροβολησουν επειδη διεκδικουν τα χρηματα τους για μηνες και κανεις δεν τους τα δινει; Τι ζητουν ολοι; Την αξιοπρεπεια τους πισω, γιατι μονο οι ...σκλαβοι δεν δικαιουνται κατι τοσο απλο! Kι εμεις δεν θελουμε να γινουμε σκλαβοι!



Ο ανδραποδισμος των εργαζομενων ειναι ο στοχος τους και μαζι μ αυτο η απεμποληση καθε μορφης ελευθεριας! 

Θα τους τα χαρισουμε; 


7 σχόλια:

  1. Ελβα καλησπέρα, sorry, αλλά με την τελευταία φώτο διαφωνώ κάθετα... διότι ούτε κατοχή έχουμε, ούτε χούντα... πείνα βεβαίως, αλλά αστική δημοκρατία με συνδυασμό βαθειάς καπιταλιστικής κρίσης... η χούντα και η κατοχή είναι όροι κατά κύριο λόγο αποπροσανατολιστικοί...
    αυτό για την κατοχή:
    http://www.youtube.com/watch?v=-aZzQ-64hwY&list=UUC5GG5tZf0APYlBbzup9J9A&index=136
    και αυτό για την χούντα:
    http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/02/274.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωργο, εχεις φυσικα δικιο! Αστικη δημοκρατια εχουμε, ασχετα αν ..τιποτα δεν θυμιζει, πια, αυτο που φανταζεται κανεις! Η φωτο απεικονιζει περισσοτερο την αισθηση του κοσμου, παρα τη πραγματικοτητα!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ενδεικτικές οι φωτό.

    Στην πρώτη, η απόλυτη ξεφτίλα ...

    Στην δεύτερη, η αξιοπρέπεια του Αγώνα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. faro

      Σωστα και ας ελπισουμε οτι θα βλεπουμε περισσοτερες σαν τη δευτερη και λιγοτερες σαν τη...πρωτη! ;((

      Διαγραφή
  3. Έχουμε δικτατορία τού μεγάλου κεφαλαίου. Κοινοβουλευτική "χούντα" ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, συνεπικουρούμενη απ' την αξιωματική αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ, απ' τη φασιστοναζιστική Χρυσή Αυγή που ορέγεται στρατιωτικοφασιστική χούντα, από ...λοιπούς εξωκοινοβουλευτικούς και απ' το κόμμα τού Καμένου, δε θυμάμαι πώς το λένε.

    Κι απέναντι, ακριβώς απέναντι από όλον αυτόν τον συρφετό,
    στέκει περήφανα και λεβέντικα στο πλάι τού λαού το ΚΚΕ!!!

    Κι όσο είναι τιμή και παρηγόρια για το μέρος τού πληθυσμού μας που βασανίζεται απ' τον καπιταλισμό το ΚΚΕ, άλλο τόσο είναι τιμή και δόξα μας εκείνο το κομμάτι τού λαού που δεν σκύβει το κεφάλι και παλεύει λεβέντικα για τα δίκια του.

    Όσο για τ' άλλο λαϊκό τμήμα που ζητιανεύει μια σακούλα με πέντε ντομάτες, αν ήταν απ' τους λιμοκτονούντες ίσως και να τους καταλάβαινα. Είναι όμως από 'κείνα τα ξεφτιλισμένα μικροκοράκια, που μια ζωή ζητιάνευαν την ίδια τους τη ζωή.
    Φτου! Ντρέπομαι που τους βλέπω...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ελπίδα δεν κερδίζεται με την παλάμη ανοιχτή αλλά με τη γροθιά σφιγμένη.
    Ψυχή βαθιά και δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την ελπίδα την διεκδικούν ελάχιστοι και αυτοι ειναι εχθροί απο την κοινωνία και απο το άστικο σύστημα...αυτοί ειναι οι πραγματικοι αγωνιστές και αντι να το καταλάβει αυτό η αριστερά και ειδικά το ΚΚΕ που πολεμάει (και καλά με μίσος )την αστική τάξη τους θεωρεί προβοκάτορες και πρακτορίσκους!!!Δεν πειράζει σύντροφοι εμεις θα νικήσουμε στους δρόμους της φωτίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...