12 Νοε 2013

ΣOYHΔΙΑ: Λήξη της απεργίας των ναυτεργατών μετά από συμφωνία!


Aνεστάλη τη Δευτέρα η απεργία των ναυτεργατών, αφού επήλθε συμφωνία ανάμεσα στην εργοδοσία και την Ομοσπονδία των εργαζομένων SEKO. 
 
Η συμφωνία περιλαμβάνει αυξήσεις 6,8% για τρία χρόνια, ενώ η προσπάθεια της εργοδοσίας να μειωθούν οι μισθοί προοπτικά με την εισαγωγή ατομικών συμβάσεων, με προσωπικούς μισθούς και όχι μέσω συλλογικής σύμβασης αποκρούστηκαν προσωρινά. 

Πολλά συνδικάτα και συνδικαλιστές εξέφρασαν την ταξική τους συμπαράσταση με συγκεντρώσεις αλληλεγγύης και βοηθώντας στις απεργιακές φρουρές στο λιμάνι της Στοκχόλμης.

Παρά τις προσπάθειες να σπάσει η απεργία με τη χρησιμοποίηση απεργοσπαστικού μηχανισμού, τελικά η εργοδοσία υπαναχώρησε.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στην ταξική αλληλεγγύη που εκφράστηκε αυτές τις μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...