13 Νοε 2014

Μπράβο μας (και μπράβο σας) !

Πριν λίγες μέρες, οι επισκέψεις στο μπλογκ αυτό, που να σημειώσουμε ξεκίνησε με άλλη ... φόρα, αλλά στην πορεία "πέρασε" διά πυρός και σιδήρου, ξεπέρασαν το 1.000.000 !

Έτσι, ας μου επιτραπεί, να ... ευλογήσω τα ... γένια και τα δικά μας, αλλά και τα δικά σας Αγαπητοί Αναγνώστες που μας στηρίζετε όλον αυτόν τον καιρό !

Κόντρα στους ... νόμους της ... λογικής, της ... φύσης και του ... μπλογκινγκ, ας μου επιτραπεί να δηλώσω (μετά ... γνώσης περί των γνωστών ... συνεπειών κλπ.) ότι αυτή η προσπάθεια θα ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΊ !

Με την ευκαιρία δε, ΚΑΛΩ τους παλιούς Φίλους, αλλά ενδεχομένως και νέους, να βοηθήσουν αυτήν την προσπάθεια ...


4 σχόλια:

 1. Όχι μόνο faros αλλά και... κολόνα του e-globbing !
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ψυχή βαθιά!
  Καλή δύναμη και για τη συνέχεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ: Εγώ δηλώνω παρών !

   Οι άλλοι, δεν ξέρω , ...

   Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...