1 Ιουν 2012

Ο Τζήμερος δεν τελειώσε την ΑΣΟΕΕ λόγω ….φοιτητικών παρατάξεων


Από το mao.gr

Ο Θάνος Τζήμερος δεν είναι οπωσδήποτε ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που είπε ψέματα ότι είναι κάτοχος ενός πτυχίου που δεν έχει και ούτε είναι κάτι το κατακριτέο. Στη σειρά βιογραφικών που μοίραζε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εμφανιζόταν ως πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ. Ύστερα από σειρά παραπολιτικών σχολίων ότι ψεύδεται αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι ποτέ δεν τελείωσε τη σχολή του και δεν κατάφερε να πάρει πτυχίο.

Οι ικανότητες και οι ουσιαστικές γνώσεις ενός ανθρώπου οπωσδήποτε δεν κρίνονται κυρίως από τα χαρτιά και τα ακαδημαϊκά αξιώματα. Ωστόσο σε δηλώσεις του ο Τζήμερος αντί να παραδεχτεί σαν νορμάλ άνθρωπος ότι στη ζωή του προέκυψαν άλλες προτεραιότητες, τεμπέλιασε κλπ, απέδωσε τον πρόωρο τερματισμό των σπουδών του στο ότι και καλά δεν άντεξε το «πολιτισμικό σοκ που σήμαινε γι’αυτόν η σπουδή στην ΑΣΟΕ εκείνη την περίοδο». Φανταστείτε να αναγκαζόταν να πάει σχολείο σε υποβαθμισμένη περιοχή. Πιο συγκεκριμένα, ο Θ. Τζήμερος με δηλώσεις του στο parapolitika.gr «εξομολογήθηκε» μετά από δημοσιεύματα πως «Στον δημόσιο λόγο, αλλά και στον γραπτό λόγο του κ. Τζήμερου δεν υπάρχουν πουθενά αναφορές για πτυχίο οικονομικών από την ΑΣΟΕ. Αντιθέτως, ο ίδιος ο κ. Τζήμερος έχει δηλώσει δημόσια πως αν και τελειόφοιτος του πανεπιστημίου, δεν αποφοίτησε επιλέγοντας συνειδητά να μην ενδώσει σ’ ένα εκπαιδευτικό σύστημα που αδυνατεί να προσφέρει ουσιαστική παιδεία και ασφυκτιά μέσα στα στενά όρια του κομματικού συνδικαλισμού.» Σε ό,τι αφορά στη μη επαρκή γνώση αγγλικών που δημοσιεύματα αποδίδουν στον Θ. Τζήμερο, το γραφείο τύπου της Δημιουργίας Ξανά δεν απάντησε.

Οι ακραίες και γεμάτες μίσος και άγνοια δηλώσεις του για τους μετανάστες και την Αριστερά πάντως δείχνουν παντελή έλλειψη ουσιαστικής παιδείας και πολιτικού πολιτισμού κάτι πολύ πιο ουσιώδες από το πτυχίο της ΑΣΟΕΕ.

[Για τα κατορθώματα του εν λόγω "κυρίου" διαβάστε κι εδώ]

8 σχόλια:

  1. Ο Τζήμερος είναι ένας καραμπινάτος φασίστας με προσεγμένο περιτύλιγμα.

    Kάλλιστα θα μπορούσε να ήταν πολιτικός αντίπαλος του Αδόλφου με βασική πολιτική θέση στο προεκλογικό του πρόγραμμα οτι το σχέδιο "Τελική Λύση" (Endlösung) δεν προχωρεί τόσο γρήγορα όσο θα έπρεπε!

    Το αν είναι πτυχιούχος ή όχι, λίγο (με) νοιάζει. Έτσι κι αλλιώς ένας καλός νεοφιλελεύθερος παρατάει την ΑΣΟΕΕ και πάει για LSE, ή ΥΑLE! Το ζήτημα είναι ότι ο τύπος έχει έλλειψη παιδείας.
    Άλλο πράμα η "παιδεία" και άλλο πράμα η "εκπαίδευση".

    Μην απορήσετε αν στις επόμενες εκλογές (σαν καλός διαφημιστής που διατείνεται πως είναι) να αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία της ΧΑ. Αν μη τι άλλο κάποιος πρέπει να πει στο λοχαγό τους να μην φοράει ... τρία νούμερα σακάκι μεγαλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για φαντασου
    αν ειναι δυνατον δηλαδη ποσο καραγκιοζης πρεπει να ειναι καποιος για να προβαλει τετοιες δικαιολογιες;
    Αμα ειναι να φυγει και απο τη χωρα, πως ανεχεται να μενει σε μια χωρα με τοσα κομματοσκυλα;
    Ευαισθητουλικο το κακομοιρο...

    Ελεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... πάντως παίζει καλό πιάνο.
      Λίγο κρυόκωλος φαίνεται, αλλά τουλάχιστον δεν μπερδεύει τις κλίμακες.
      ('νταξ Keith Emerson δεν είναι, αλλά ...)

      Διαγραφή
  3. Κι όμως, κάτι τέτοιοι άνθρωποι, γίνονται πολιτικοί, τους ψηφίζει ένας κόσμος, τους προβάλλουν κάποια "αντικειμενικά" κανάλια και πάει λέγοντας !

    Πόσο πολύ μπερδεμένος είναι άραγε ο κόσμος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενας ανθρωπος που στελνει τετοιες οσφυοκαμπτικες επιστολες στη Μερκελ και μαλιστα με τη προσφωνηση ''Εξοχοτατη'' και σε καθε ευκαιρια καταφερεται κατα των μεταναστων, λιγο με νοιαζει αν τελειωσε Πανεπιστημιο, ή αν ξερει πιανο!
    Τα πτυχια και οι γνωσεις μουσικης δεν κανουν καποιον καλυτερο ανθρωπο και μολις μας το απεδειξε το ..παραπανω παραδειγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κάτω τα χέρια από τον τζήμερο...προσφέρει αβίαστο γέλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eνα πολυ κοντινο μου προσωπο, μου ειπε προσφατα οτι συμπαθει τον Τζημερο.
    Καλυτερα να με χτυπουσε με γροθιες στο κεφαλι.

    Ενας αλλος, πριν τις εκλογες, μου ειπε οτι βρισκεται μεταξυ ΚΚΕ και Τζιμερου:) Εκει τρελαθηκα, του εξηγησα δυο τρια πραγματα, τον επεισα τελικα, και η ψηφος πηγε στο ΚΚΕ.

    Δε μπορω να συνειδητοποιησω οτι ακομα και τωρα, νεοι ανθρωποι που οφειλαν να ανοιξουν τα στραβα τους και να ξερουν, ειδικα σημερα, ποιος εκπροσωπει τι,
    δεν εχουν ιδεα τι τους γινεται.
    Κι ας ψηφιζαν ο,τι θελουν, αρκει να ξεραν τουλαχιστον τι στο διαολο ψηφιζουν.
    Ομως, ουτε αυτο ξερουν.


    ΥΓ Οι Τζημεροι του μελλοντος μονο με εναν τροπο μπορουν να αντιμετωπιστουν. Κι αυτος δεν ειναι φυσικα η μη-ψηφος σε αυτους.
    Aλλα ο πολιτικος αφανισμος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...