2 Οκτ 2012

Τα ''θαυμαστά ταξίδια'' του..ΣΥΡΙΖΑ (στην Ευρώπη)!


-Μανία, ομως, να τον παρεξηγουν, ελεγε γνωστος μας που ψηφιζει...Τσιπρα! Δεν προλαβε να ρθει απο την Ευρωπη «το παιδι» και επεσαν να το φανε, ελεγε. Αλλα ετσι ειναι, στην Ελλαδα ολοι ζηλευουν και κακολογουν τους νεους πολιτικους...

-Μην το λες, στην Ελλαδα τους κακολογουν ΟΛΟΥΣ, καλος, κακος, νους, γρους, ωραιους και ασχημους, του ειπα...

- Α, απο ομορφια δεν εχει προβλημα, ειπε

- Που εχει...προβλημα, τοτε, κατ εσενα;

-Μια χαρα τα παει, ειπε, κανενα προβλημα. Καλα που πηγε και στο Βερολίνο να συναντησει τους ηγέτες του αριστερου κομματος («Die Linke»), γιατι αλλιως οι κακες γλωσσες, στην Ελλαδα, θα ελεγαν οτι πηγε μονο στις ..Βρυξελλες, εφ οσον εκει παιζονται τα παιχνιδια!

-Γιατι πηγε, τοτε, στις Βρυξελλες;  ρωτησα...

-Γιατι να μη παει και στις Βρυξελλες; ειπε...

-Α, καλα, τοτε, αν πηγε για ταξιδακι, καλα εκανε, του ειπαμε με χαμογελο.

-Για να προετοιμάσει το κομμα για μια πιο ρεαλιστική ευρωπαϊκή ατζέντα, μας χρειαζεται ενα ευρωπαϊκό προφίλ, ετσι ειναι, ειπε ο γνωστος μας. 

-Δηλαδη κανει στροφη, του ειπα, (που τη λες και ...κωλοτουμπα!).

-Ε, οσο να ναι η απομονωση δεν ειναι καλη, ειπε, να μη γινουμε και σαν το....ΚΚΕ και με κοιταξε καπως..Δεν ειμαστε μονο κίνημα διαμαρτυρίας, εχουμε ρεαλιστικες προτασεις και δεν...φοβομαστε να τις εκθεσουμε στους Eυρωπαιους!

-Εχετε ομως μια περιεργη μανια αποδοχης απο τους Eυρωπαιους, αν και πολλοι στον ΣΥΡΙΖΑ, φανταζομαι, οτι δεν γοητεύονται ιδιαιτερα από τον Ευρωπαικο παράγοντα.. Ηθελε φαινεται ο Αλεξης να αποκαταστησει τις καλες σχέσεις του με τις ...Βρυξέλλες. Μονο που δεν ειναι καθολου απαραιτητες οι καλες σχεσεις με τα ...ευρωπαικά σαλόνια,οταν θελεις να κανεις αλλιωτικη πολιτικη, εμεις οι ...αντιπαλοι σας ετσι το βλεπουμε, του ειπαμε.

-Μα πως αλλιως θα αποδείξει ότι ειναι καλος συνομιλητής με τους αλλους Ευρωπαίους πολιτικους και πως θα αρχίσουν να αποδέχονται τα επιχειρήματά του περι ξένων κέντρων, εκτός Ευρώπης, όπως το ΔΝΤ, για να τον κάνουν δεκτό στα σαλόνια; 
Προσπαθει να τους..εξεγείρει απο τα...ενδον, στην Ευρωπη, τους μιλησε και για τη Μέρκελ λεγοντας οτι είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ευρώπη και το ευρώ, οπως ειπε στο Αμβούργο και εκει ισως να μαθατε οτι...καταχειροκροτηθηκε, ειπε.

-Ποιά..ευρωπαικα ένδον, βρε Κωστα, μονο οσα σας συμφερουν διαβαζετε; Στην Αυγη της Κυριακης διαβασες τι λεει ο Λαφαζάνης; 

«Δεν θεωρώ ότι η συνάντηση με τον Ράιχενμπαχ ήταν στο ελάχιστο χρήσιμη και πολύ περισσότερο αναγκαία. Δεν νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται κάποια αναγνώριση από τους μανδαρίνους και τη γραφειοκρατία των Βρυξελλών για να προχωρήσει μπροστά και σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε κάποιες ειδικές «αβαρίες» για να αποκαταστήσουμε «φυσιολογικές σχέσεις» με όλους αυτούς τους δοτούς γραφειοκράτες, που έχουν συμβάλει τα μέγιστα για να φέρουν την Ευρώπη στο χείλος του γκρεμού και τη χώρα μας στην απελπισία και σε καθεστώς «μπανανίας».

-Με αλλα λογια στο εσωτερικό σας, Κωστα μου, γίνεται της ...κακομοιρας, μαλλιοτραβιουνται οι φιλοευρωπαιστές και οι ευρωσκεπτικιστές και πολλα στελεχη σας αντιδρουν στο ότι πατε να γίνετε ένα ενιαίο ευρωπαϊκό κόμμα. 
Λυστε τα…ενδον σας λοιπον πρωτα και μετα να μιλατε, οταν ολη η εννοια του ...Αλεξη ειναι πως θα..πασοκοποιηθειτε οσο το δυνατον πιο γρηγορα, του ειπα, βαζοντας ενα τελος στη συζητηση. 

2 σχόλια:

  1. Τι να κάνει το ... παιδί !

    Είδε αποείδε ... που δεν θέλει κανένας να τον συναντήσει στην Ελλάδα ... πήρε κι αυτός τα ... βουνά της ΕΕ μπας και κάνει καμμιά συνάντηση να έχει να ... παίζει τον Χειμώνα που έρχεται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. faro

    Και το κακο για το ...παιδι ειναι οτι ουτε απο το κομμα του καλα καλα δεν εγκρινουν τα ταξιδια στα ευρωπαικα σαλονια! Εχουμε να δουμε εξελιξεις και εκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...