19 Οκτ 2012

Ἑνα ακόμα..«εξαίρετο παιδί», (έχουμε πολλά στην Ελλάδα!)

Θυμηθηκα τις αλλες οτι ενας γειτονας και η γυναικα του μια «θρησκευτικού», ειχαν εκτιμηση, οπως ελεγαν, στη φωνη και το ηθος του Πετρου Γαιτανου.

Τι «εξαίρετο παιδί», τον ανεβαζαν, «τι ηθος και τι σοβαρος καλλιτεχνης» τον κατεβαζαν. Εμεις, βεβαια, που μεγαλωσαμε ακουγωντας απ τη μια...Βροντάει ο Όλυμπος, αστράφτει η Γκιώνα και απ την αλλη rock, δεν μπορω να πω οτι εκτιμουσαμε τους ...ύμνους της Αναστάσεως, Αναλήψεως, Πεντηκοστής και ο τι αλλο ..τροπαρι επαιζαν οι γειτονες, που εκτος του οτι ηταν...κολλημενοι με τα θρησκευτικα, ειχαν και προβληματα ...ακοης και δεν θελω να θυμαμαι ποσες φορες ειχα ξυπνησει με... Βυζαντινους υμνους, Κυριακες πρωι, που οσο να ναι θελεις να κοιμηθεις λιγο παραπανω!

Το κακο με τους υμνους και τα τροπαρια τις Κυριακες ειχε παραγινει σε σημειο που αρκετα διαμερισματα στη πολυκατοικια, κατεβαζαν μεχρι και...καντηλια και ετσι στη πολυκατοικια πολλοι ηταν που και ...«το εξαίρετο παιδί» εμισησαν, αλλα και τα ασματα του!  
Και η δικη μας πολυκατοικια ειχε, χωρις να το καταλαβει, χωριστει σε..δεξιους και αριστερους!

Οι μεν προσεχαν να μην εχουν πολλα-πολλα με τους δε, εκτος απο τα τυπικα καλημερα σας και καληνυχτα σας, με τους γειτονες και δεν συναντιοντουσαν ποτέ, αφου οι…αριστεροι δεν παταγαν το ποδι τους σε εκκλησιες και ετρεχαν σε Φεστιβαλ και διαδηλωσεις. Οι αλλοι με το που ακουγαν ..Φεστιβαλ ΚΝΕ και διαδηλωσεις, φτυναν στο κορφο τους και τρεχαν στην εκκλησια τις Κυριακες να...ξεπλυνουν τις αμαρτιες τους, που σιγουρα ηταν πολλες, αφου επρεπε να πηγαινουν ...ΚΑΘΕ Κυριακη, ανελλειπως!

Ε, δεν αλλαξαν και πολλα απο τοτε..αν σκεφτει κανεις οτι στα ιδια ..''χαρακωματα'' βαδιζουμε και τωρα.

Το τοτε Πασοκ θα το αντικαταστησει σε λιγο ο τωρινος ΣΥΡΙΖΑ, που αν δεν βιαζοταν τοσο να παρει την εξουσια δεν θα εκανε και τοσα...λαθη, οσα αυτα που βλεπουμε καθε μερα, μια με το να ...«ανακατευει τα συνδικαλιστικα», την αλλη με το να δημοσιευει ...λαθος φωτος με λιγο μονταζ κι αυτο κατα λαθος βεβαια, γιατι τα παιδια εχουν.... κατα βαθος, μιλαμε ομως για ....πολυυυυυυ βαθοοοοοος, (χαιρε χαος αμετρητο, δλδ) «καλες προθεσεις»! 

Πισω στο θεμα των γειτονων, μου ελεγαν οι δικοι μου οτι σταματησαν να παιζουν...υμνους και τροπαρια! Πανε αυτα, ειπαν.

-Λες να εκνευριστηκαν με τις δηλωσεις «του...εξαιρετου παιδιου», ρωτησα τη μητερα μου; Εμαθες βεβαια και τι ειπαν καποιοι αλλοι για αυτα που δηλωσε!

-Δεν τους εχω για τοσο....ευαισθητους, τι περιμενεις απο δεξιους, ειπε. Ασε που μπορει να συμφωνουν με τα λεγομενα του για τη ΧΑ! 

-Τουλαχιστον, θα ησυχασατε απο τους ...Βυζαντινους υμνους, της ειπα...

-Μπα, φετος περασε ενας εγγονος τους σε σχολη και τωρα μενει εδω μαζι τους. Καλο παιδι φαινεται, αλλα γιατι πρεπει να παιζει....ντραμς ολη μερα;




(Τη φωτο την πηρα απο εδω)

12 σχόλια:

  1. Γιατι πανω απο ολα ο θεος ειναι αγαπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. poe

      Και οχι μονο! :) Aνθρωπια, καλοσυνη, αλληλεγγυη στον πλησιον, δηλαδη ολα αυτα τα..ευγενη χαρακτηριστικα που συγκεντρωνει σημερα ενας τυπικος...Χαυγιτης! :O

      Διαγραφή
  2. Ας το καταλάβουμε ...

    Ο φασισμός δεν τελείωσε με την δήθεν μεταπολίτευση.

    Κυρίως, οι άνθρωποί του !

    Απλά τώρα τους δώθηκε η ... ευκαιρία να εκδηλωθούν ...

    Για να καταλάβουμε κι εμείς οι υπόλοιποι με τι κόσμο έχουμε να κάνουμε !

    υ.γ.: poe, καλά είσαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. faro

      Αρχιζουμε να καταλαβαινουμε πολυ καλα, πια, νομιζω με τι ανθρωπους εχουμε να κανουμε! Mε νοσταλγους του ναζισμου, δυστυχως, που θελουν να αναβιωσουν νοοτροπιες του ´40 στα 2012! :(

      Διαγραφή
  3. Γεια σας παιδιά

    Η Μαντονα ξεβρακώθηκε κυριολεκτικά γιατί ήθελε να φανει η "ευαίσθητη" πλευρά της..δηλαδή ο κώλος της.
    Αυτός ξεβρακώθηκε λεκτικά γιατί ήθελε να φανεί η "ανδρίλα" που δεν υπάρχει. Καλά δεν του είπε κανείς ότι μετά απο τους οικονομικούς μετανάστες έρχετε και η σειρά τον σεξουαλικων μεταναστών ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ntina,

      Δε ξερω ποιο ειναι το προβλημα του καθενος που βγαινει και εκφραζεται ανοικτα υπερ της ΧΑ, αλλα μπορω να πω οτι για μερικους δεν εκπλησσομαι, γιατι δεν ειχα και καλυτερη γνωμη πριν εκδηλωσουν τη ..φασιστικη πλευρα τους! Ας τους κρινει ο κοσμος που καποτε τους ανεδειξε ως καλλιτεχνες και ας σκεφτουν καλα οι ιδιοι τι σημαινει φασισμος, πριν βιαστουν να τον υπερασπιστουν!

      Διαγραφή
  4. Εγώ πάλι πιστεύω ότι το κάνει για να πουλήσει κανα CD στις θεούσες που βρήκαν νέους "προστάτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταυρο Τ.

      Λες; :)
      Ολα τα σεναρια ειναι πιθανα, αλλα ουσιαστικα μιλαμε για ιδια ..γευση και η γευση του ..φασισμου, πως να το κανουμε, ειναι απο τις πιο ασχημες!

      Διαγραφή
  5. Εγώ πασχαλιάτικα φτιάχνομαι με Χρήστο Σαντικάϊ.
    (και μετά σπληνάντερο)
    Πειράζ';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. spiral architect


      Kαλα, θα το θυμομαστε να σου το ..αφιερωσουμε το Πασχα! :))

      Διαγραφή
  6. Εμείς οι αιλλεινναις αγνακτούμε με τους μαύρους και τα σιντι και θέλουμε να τους τα σπάσουμε στο κεφάλι. Γι αυτό γουστάρουμε τη Χ.Α. που το κάνει μέχρι τώρα διακριτικά και με τσαμπουκά και μπράβο της.
    Αλλά αυτά πρέπει να γίνουνε οργανωμένα από την αστυνομία.
    Σωστά τα λέει ο Πέτρος.

    Κι αυτούς που πουλάνε σιντι στους μαύρους μαύρε μου και καψερέ;
    Αυτούς που φορτώνουνε κοντέινερ και αποθήκες με παράνομα εμπορεύματα;
    Τους κάθε είδους ελεγκτές, μπάτσους και αξιωματικούς και τελωνειακούς που κάνουν τα στραβά μάτια και πήραν μια θέση μεγάλη ξεπουλώντας τις ψήφους του σογιού τους σε πολιτικούς νταβατζήδες;
    Τους πολιτικούς νταβατζήδες που κάνουνε πλάτη σε όσους μας ξεσκίζουνε Πέτρο;
    Αυτοί Πέτρο δε σε αγανακτούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...