13 Οκτ 2012

Είναι δυνατόν να τυπώνεις ό τι θέλεις;


Κι ενω oλα βαινουν καλως στον κοσμο, η ΕΕ πηρε..αυτοδικαια, το Νομπελ, ενω στην Ελλαδα ο κοσμος εχει το ...μαζοχιστικο χομπυ να γινεται μαλλια-κουβαρια στη τηλεοραση, (ενιοτε και στα θεατρα!), και σε λιγο θα απαγορευεται και να...κατουρησεις αν δεν ρωτησεις προηγουμενως τα «παιδια», που με τη βοηθεια του…κρατους (!) την εχουν δει...«Εξουσια», ανακαλυπτουμε σιγα σιγα μεσα σ αυτο το κλιμα .....ευνομιας και προοδευτισμου, ειδησεις που...εξαφανιζονται!

Χθες μαλιστα ειχα παραξενευτει που αλιευσα μια ειδηση που αναφεροταν ''στο βιο και τη πολιτεια'' γνωστης πολιτευτριας της ΧΑ, η οποια εντελως...«τυχαια», φανταζομαι, (διοτι πως αλλιως δικαιολογειται;) βρεθηκε,...μεταξύ των εκδιδομένων γυναικων που συνέλαβε το Τμήμα Ηθών! 
Το ..Χριστο και τη Παναγια, (που θα ελεγαν και τα ..παιδια), μα πως εγινε τετοια γκαφα; Μαλιστα το ιδιο παρατηρησαν  και αλλοι ιστοτοποι τους οποιους σιγουρα θα παρει και θα  σηκωσει, ειμαι σιγουρη. Οπως δεν σας βλεπω και δεν με βλεπετε!

''Ποια παλιοτομαρα και παλιοκομουνια'' τολμησαν να την μεταδωσουν; Ετσι..ευτυχως σημερα βεβαιωθηκα για το ποιος κανει κουμαντο στη χωρα, αφου ουτε το ...λινκ υπαρχει ουτε η ειδηση και οπου εψαξα ηταν αδυνατο να τη βρω! 

Ειχα ομως προνοησει και κρατησει ενα ..αποδεικτικο στοιχειο σε περιπτωση που χρειαζοταν να ...εντοπισουμε τους..αντιπαλους που τολμησαν και ανεβασαν τετοια αισχη! 

Αυτοι φταινε, ποιος αλλος; 


Που ζουμε επιτελους; Ειναι δυνατον να ..τυπωνεις ο τι θελεις;

25 σχόλια:

  1. Αίμα Τιμή(πόσα?) Χρυσή Αυγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντινα

      Το αιμα ειναι παντα των ..αλλων, η τιμη ειναι αυτη ακριβως που λες, (η ..χρηματικη), οποτε ολα αυτα μαζι ειναι η ΧΑ που κλεινει το στομα και τα ματια των αλλων οταν δεν τους αρεσει κατι αλλα εξαφανιζει τις ειδησεις που αφορουν τον βιο και τη πολιτεια μελων τους που πρεπει να εμφανιζονται ως ..τελειοι στα ματια των ανυποψιαστων (ακομη;) πολιτων!

      Διαγραφή
  2. Αληθεύει η είδηση ή είναι ράδιο αρβύλα?

    @Ntina
    Το σωστό είναι Σπέρμα τιμή(20Ε)Χρυσή Αυγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταυρος Τ.

      Χρειαζεται και ρωτημα οταν βλεπει κανεις την προσπαθεια αποκρυψης που γινεται;

      Διαγραφή

  3. Καλή σου μέρα καλή μου φίλη και σ.

    Μου αρέσει που ο φίλος Σταύρος αμφιβάλει και αναρωτιέται.
    Είναι αλήθεια;

    Να σας πω την δική μου αλήθεια. Με τις ιερόδουλες δεν έχω τίποτα.
    Αν εξελίσσεται με τον σημερινό τρόπο το "επάγγελμα" αποτέλεσμα του καπιταλισμού και της βρόμικης και βάρβαρης κοινωνίας που χτίζουν είναι.

    Στο τέλος τέλος είναι το αρχαιότερο επάγγελμα,χώρια που ανάμεσά τους μπορείς να βρεις "κυρίες", γυναίκες πονεμένες, αλλά με αξιοπρέπεια.

    Το να είσαι όμως φασίστας, το να απαξιώνεις την ανθρώπινη ζωή,το να την αντιμετωπίζεις σαν σκουπίδι, αυτό είναι που σε κατατάσσει στην συνομοταξία του κτήνους, σε κατατάσσει στην συνομοταξία των κανιβάλων των βαρβάρων και των ανθρωποειδών.

    Το θέμα όμως είναι ακριβώς αυτό που επισημαίνεις, ποιος καθορίζει την είδηση,ποιος καθορίζει την ενημέρωση,ποιος είναι αυτός που αποφασίζει τι πρέπει να μάθουμε και τι όχι, πώς θα μας το παρουσιάσει,πως θα παραχαράξει την αλήθεια.
    Ξεφτίλες.
    Και μετά έρχονται να γίνουν τιμητές, να τραβούν τα μαλιά τους, να παριστάνουν τις παρθένες και να αναρωτιούνται πώς έγινε και τάχα μου, "βάλτε φραγμό" και τάχα μου "πάρτε μέτρα".
    Και εμείς ξέρουμε πολύ καλά σε βάρος τίνος θα είναι τα μέτρα τους.
    Ποιους θα πάρει η μπάλα και ποιοι θα τρίβουν τα χέρια τους.

    "Δεν θα πεθάνει μόνος,τσάκισέ τον" Το κέρατό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα φιλη και σσα blackbedlam

      Ακριβως εκει ειναι το θεμα, στο ποιος αποφασιζει και καθοριζει τι ειναι ''ενημερωση'' καθως και η υποκρισια του ολου ζητηματος με σκοπο να παρουσιαζονται οι φασιστες ως..''αγγελοι'' και οχι οπως πραγματικα ειναι, προκειμενου να κατηγορησουν οσους αντιστεκονται!

      Το "δεν θα πεθάνει μόνος,τσάκισέ τον" ειναι η μονη αληθεια!

      Διαγραφή
  4. Ναι ρε παιδιά αναρωτιέμαι ! Πολλά έχουμε ακούσει κατα καιρούς! Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε να αποκρύψει το γεγονός. Τι πολιτικό όφελος θα είχε από κάτι τέτοιο?

    Το ίδιο και για την κυβέρνηση! Μια τέτοια είδηση θα λειτουργούσε απόπροσανατολιστικά ως προς τα προς ψήφιση μέτρα και μπορεί να έφερνε κάποιους ψηφοφόρους της Χ.Α πίσω στη ΝΔούλα, ιδιαίτερα τους ταλιμπάν της ορθοδοξίας!

    Από δημοσιογραφικη άποψη επίσης είναι ένα πικάντικο θέμα που σίγουρα θα αύξανε την επισκεψημότητα του όποιου site την αναρτούσε.

    Τι να έγινε? Είναι η Χ.Α τόσο καλά δυκτυομένη και ισχυρή ώστε να αποτρέπει τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλους από τη δημοσίευση τέτοιων ειδήσεων? Εγιναν απειλές ? Ερωτήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταυρο Τ.

    Ουτε εγω καταλαβανω τη σκοπιμοτητα και το πολιτικο οφελος, αλλα δεν μπορει να μη σταθω στο οτι εχουν γινει προσπαθειες αποκρυψης της ειδησης. Στο μονο ιστοτοπο που τωρα φαινεται η ειδηση, (αν και οχι ολοκληρη), ειναι εδω http://bit.ly/SWUaIl

    Αν ειναι τοσο καλά δικτυομένη και ισχυρή η ΧΑ ώστε να αποτρέπει τη δημοσίευση τέτοιων ειδήσεων, δεν το γνωριζω,αλλα η σκεψη και μονο με ανησυχει, γι αυτο αλλωστε ο αναφερω μηπως και καποιος ξερει κατι περισσοτερο να μας πει. Και ξαναλεω οτι η ειδηση καθ αυτη δεν με απασχολει τοσο, δεν ειχα και καμμια καλυτερη γνωμη εξ αλλου για τα προσωπα αυτα, οσο το γεγονος της αποκρυψης ειδησης, αν δλδ τα πραγματα ειναι ετσι οπως δειχνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή μέρα.Τι τους έκανε να αποσύρουν το άρθρο;
    Μια πιθανή εκδοχή είναι η άποψη που έμμεσα περιγράφω στο πρώτο σχόλιο.
    Για να μου πείτε πώς σας φαίνεται.
    Το να παίρνεις θέση ενάντια σ΄ένα τόσο αρχαίο επάγγελμα χωρίς να καταδικάζεις τα αίτια που το δημιουργούν και τις άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες μέσα στις οποίες εξασκείται, είναι παντελώς ρατσιστικό.
    Το να καταδικάζεις έναν φασίστα για το συγκεκριμένο επάγγελμά του και όχι για την συγκεκριμένη φασιστική ιδεολογία του, για την εγκληματική του δράση, δεν κάνεις τίποτε άλλο από το να κουκουλώνεις την ιδιότητά του σαν φασίστα, να την τοποθετείς σε δεύτερη μοίρα, ουσιαστικά να τον αθωώνεις για την φασιστική του δράση βάζοντάς την στο περιθώριο

    Αν άφηναν το αρθράκι όπως έχει, θα τους κατηγορούσαν και για τσεκουράτο ρατσισμό, αλλά και για την δεύτερη εκδοχή, ότι προβάλουν την επαγγελματική ιδιότητα της ιερόδουλου και με αυτό τον τρόπο, βάζουν σε δεύτερη μοίρα και την αθωώνουν για την φασιστική της ιδεολογία .
    Το πιθανότερο κατά την γνώμη μου είναι ότι κάποιος έκανε μα.....α γιατί τόσο του κόβει και γιατί έτσι ξέρει να εκτιμά τα πράγματα.
    Κάποιοι του τράβηξαν το αυτί ξέροντας ότι αυτό θα έχει αρνητικά αποτελέσματα και κακό αντίκτυπο σε όσους το διαβάσουν
    Λέω τώρα.








    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. blackbedlam

      Kι εγω βρισκω τις εξηγησεις σου λογικες και μαλλον κατι τετοιο θα συνεβει και ισως να μη εχει να κανει με το ποσο ..δικτυομενη ειναι η ΧΑ στα ΜΜΕ. Ισως φανει στη συνεχεια αν κατι τετοιο ισχυει, με αλλες ειδησεις.

      Διαγραφή
  7. Μήπως είναι είδηση τρολλιά που αρχικά κάποιοι την πήραν ως αληθινή και μετά κατάλαβαν το λάθος τους οπότε αναγκάστηκαν και την απέσυραν? έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν με τέτοιου είδους ειδήσεις που είχαν αφετηρία trolloblogs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. blackbedlam αυτή η εξήγηση είναι πολύ λογική... μη ξεχνάμε άλλωστε και τον σάλο που είχε ξεσπάσει όταν δημοσιοποιήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν φωτογραφίες ιερόδουλων

      Διαγραφή
  8. Εκεινο που σας ενοιαξε ειναι για την γυναικα την ιεροδουλη.
    Σιγα ρε τις ευαισθησιες!
    Πρωτον ειναι ψέμματα και δευτερον εσας τι σας πειραξε, την πουτανια την εχετε στο αιμα σας, την κοροϊδια του Ελληνικου λαου και των εργαζομενων την εχετε για επιστημη.
    Πουλατε σαπια εμπορευματα στον κοσμο και εισπραττεται ζεστο χρημα.
    Αντε τωρα αρχιστε να τρεχετε μπας και μαζεψετε απο κανενα κοροιδο κανενα ευρω.
    Το μαθατε ε; Αρχιζει οικονομικη εξορμηση το Τιμημενο ΚΚΕ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε χαφιεδάκο άντε στην τρύπα σου... ντροπή των δίποδων

      Διαγραφή
    2. Εσείς απο πού μαζεύετε λεφτά ? Α το ξέχασα. Εσάς σας στηρίζουν τα καθόλου κοροϊδα οι μεγαλοεργολάβοι και επιχειρηματίες..γιατί άραγε ?

      Διαγραφή
    3. Aνωνυμος

      Σε λαθος χωρο βρεθηκες. Το ΚΚΕ, ουτε που να το πιανεις στο στομα σου, εσυ και το συναφι σου, (ακους;) που μιλας για ..κοροϊδια του Ελληνικου λαου και των εργαζομενων! Μιλανε ολοι, μιλανε και οι..φασιστες!

      Διαγραφή
    4. Εγω προσωπικά την βρίσκω σέξυ ! Μπορεί να θέλω να γίνω πελάτης! Γιατί να τα δώσω σε μια ξένη!

      Διαγραφή
  9. Σταυρος Τ.

    Με ολο το θαρρος, το θεμα μας, εδω, δεν ειναι αν η συγκεκριμενη ειναι ..σεξυ, ή οχι,(!!) οποτε το σχολιο ειναι ''εκτος θεματος''.

    Προσωπικα πιστευω οτι οταν μιλαμε για φασιστες, ρατσιστες, ναζιστες, (πες τους οπως θελεις), το τελευταιο που εχει σημασια ειναι η ..εμφανιση τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντηση απευθύνοταν στον ανώνυμο όχι σε εσάς και γιαυτό εκτός θέματος! Ουπς τώρα το σκέφτηκα! Elva are you a girl? Eάν ναι γράψε γκάφα μου Δεν θα επεκταθώ διότι σέβομαι το blog σας και δεν θέλω να γράψω τις σεξιστικές σκέψεις μου ιδιαίτερα για ένα θέμα όπως αυτό!

      ¨Οσο αφορά την είδηση αυτή καθεαυτή μάλλον τείνω να συμφωνήσω Γιώργο!

      Διαγραφή
  10. Αυτοι εισαστε, μολις ακουσετε καποιες αληθειες, αυτοι που σας τις λενε, γινονται φασιστες, γινονται χαφιεδες.
    Ξεπουλημενοι ειστε ολοι σας και οσοι δεν εχετε πουλησει την ψυχη σας στο διαβολο εναντι πινακιου φακης, μοσχαρια που κοιτουν τα τρενα να περνουν, αυτο εισαστε.
    Οι Χ.Α σας αντιγραφει αυτο να το βαλετε καλα στο μυαλο σας εσεις εισαστε οι πρωτοι διδαξαντες.
    Ειχαμε τον κοκκινο φασισμο τωρα μας προεκυψε και ο μαυρος μην παραπονιεστε αδερφακια εισαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανωνυμος

      Δεν σου ζητησε κανεις να συμμετεχεις στη συζητηση,γι αυτο παρε τα κουβαδακια σου και αντε σ αλλη ..παραλια!

      Διαγραφή
    2. δλδ τσομπανάκο,στο πρώτο σου σχόλιο, οι αλήθειες ποιές ήταν? οι μπαρούφες των τρολ τύπου "ουυυυυυυ προδότες,ουυυυυ κουμμουνια (και όχι κομμούνια), ουυυ σταλινικοι"?...μπράβο τρολλάκι,έπαιξες το πουλάκι και σήμερα...άντε τώρα στα υπόλοιπα ούγκανα να το παίξεις ο μάγκας που τάπωσες τους λυστοσυμμορίτες....και μετά καναπέ, πίτσα και παντόφλα από την κυρά....

      Διαγραφή
  11. Σταυρο Τ.

    Ok,τωρα καταλαβα, αλλα αν θελεις γραφε και που απευθυνεται το σχολιο σου για να μη μπερδευομαστε! (and yes, I am a..grown up girl) :)
    Μπορεις φυσικα να γραψεις τις σκεψεις σου, αρκει να ειναι μεσα στο ..θεμα και να τις εκθεσεις με τροπο που δεν προσβαλλεις, ετσι θα ειναι αποδεκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανοίξατε μεγάλο θέμα ...

    Μάλλον θα έπρεπε να γίνει ξεχωριστό ποστ.
    Πως καταλήγουν κορίτσια σ΄αυτό το "επάγγελμα", πόσο στην τελική χρήσιμο είναι, πως κάποιοι το εκμεταλλεύονται, γιατί το αστικό κράτος προκρίνει να υπάρχει και πολλά άλλα !

    Υπάρχουν κι άλλα σημεία.
    π.χ. η άποψη για το "αρχαιότερο επάγγελμα" για μένα δεν είναι σωστή.
    Υπήρχαν άλλα, όπως η εκμετάλλευση, ο φόνος, οι κλοπές κλπ. είναι ... αρχαιότερα !
    Αφήστε που σε κάποιες κοινωνίες οι παλλακίδες, οι γκέϊσες κλπ. ήταν δείγμα πολιτισμού ! Και θεωρούνταν κάτι σπουδαίο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχει δίκιο ο faros! Υπάρχούν ιερόδουλές της πλατείας ομονοίας που συλλαμβάνωνται και διαπομπεύονται και υπάρχουν ιερόδουλες τύπου Ντε Ντάριο που γίνονται διάσημες επειδή έχουν πελάτες τύπου Μπερλουσκόνι και Στρος Καν. Αλλές κάνουν και διεθνή καρριέρα κάνοντας ταινίες. Τα κίνητρα σε κάθε περίπτωση διαφορετικά αλλά και τόσο ίδια, χρήμα, οι στόχοι όμως διαφορετικοί, αλλού η επιβίωση αλλού η πρέζα, αλλού το ευκολο χρήμα και η "εύκολη" ζωή και αλλού καθαρός παθολογικά αίτια (νυμφομανία ή μεσσαλινισμός)!

    Τέλος πάντων δεν θέλω να μακρυγορήσω γιατί θα μπορούσα να γράψω βιβλίο!

    Συνοψίζοντας η προσωπική μου άποψη είναιΘα συμφωνήσω με ένα τραγούδι του Παπακωνσταντίνου που "Ευτυχώς που πατρίς δικαιώνετε σε παρέες, πλατείες και αλάνες .....ευτυχώς που δεν χάθηκε ο έρωτας ευτυχώς που υπάρχουν πουτ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...