9 Οκτ 2012

Για την κατάργηση των Μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων

Το ΚΚΕ ανακοινώνει ότι από σήμερα λειτουργεί ιστοσελίδα για τη συλλογή υπογραφών στήριξης της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων, στη διεύθυνση: katargisimnimonion.kke.grή km.kke.gr

Το ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα και τους μαζικούς φορείς του εργατικού λαϊκού κινήματος, κάθε έναν και κάθε μια που θέλει να συμβάλλει στην κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, να στηρίξουν έμπρακτα την πρόταση νόμου του ΚΚΕ.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί με πολύ απλό τρόπο να δηλώνει τη στήριξή του στην πρόταση νόμου του ΚΚΕ επισκεπτόμενος την ηλεκτρονική σελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr ή μέσα από σχετικό σύνδεσμο στις ιστοσελίδες του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, του Ριζοσπάστη και του Οδηγητή. Στην ίδια ιστοσελίδα θα δημοσιεύονται οι αποφάσεις που έχουν λάβει μαζικοί φορείς για τη στήριξη της πρότασης νόμου, καθώς και δηλώσεις στήριξης της πρότασης νόμου. 

3 σχόλια:

  1. faro


    To ιδιο θεμα ανεβηκε χθες το βραδυ! Eκτος αν το ανεβασες για επαναληψη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα η επανάληψη που έκανε ο Faros. Mακάρι να υπάρχει, αυτό περί συλλογής υπογραφών τού ΚΚΕ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    Η πρότασή μου βέβαια απευθύνεται στα blogs που οι ιδιοκτήτες τους συμφωνούν με την πρόταση του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων κλπ., κι επομένως με τη συλλογή υπογραφών.

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μας έχεις μπερδευτεί λίγο ... ή μάλλον πολύ !

    Το ΚΚΕ, να σου θυμίσω είπε για το δημοψήφισμα του Παπανδρέου ότι ο λαός μας πρέπει να ψηφίσει ΟΧΙ ό,τι κι αν λέει το δημοψήφισμα !
    Φυσικά και πρότεινε εκλογές ...

    Το μάζεμα (το σημερινό) των υπογραφών έχει να κάνει με την πίεση προς την Βουλή να κάνει το αυτονόητο βάσει του Κανονισμού της.
    Να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή του Νόμου του ΚΚΕ που κατατέθηκε από τις 12 Ιούλη !
    Επίσης έχει να κάνει και με την έμπρακτη απόδειξη για το ποιος τελικά είναι υπέρ ή κατά την Μνημονίων !
    Θα αποδειχτεί στη Βουλή (όποιος ψηφίσει όχι στον νόμο του ΚΚΕ) ποιος έλεγε ή και λέει την αλήθεια στον λαό.

    υ.γ. τους χαραχτηρισμούς σου απλά απαξιώ να τους σχολιάσω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...