26 Οκτ 2012

Eχετε ειδικές..γνώσεις" και "ικανότητες"; Περάστε!


Eχετε ...παει στις Ειδικές δυναμεις; 

Εχετε ...ειδικοτητα στη φυλαξη προσωπων;

Ειστε ..ενεργοι σε..πολεμικες τεχνες;

(ΕΥΓΕ),

τοτε, η ....Πατριωτική Πολιτοφυλακή σας περιμένει και μαλιστα καλεί μεσω του facebook εθελοντές με "ειδικές γνώσεις" και "ικανότητες" να συμμετέχουν στις δράσεις της!

Τοσες ...ερωτησεις, ενω μια και μονη θα εφτανε.... 

Ξερετε να ριχνετε ξυλο σε διαδηλωτες και οπου αλλου σας χρειαστει το....εθνος για καταστολη του λαικου κινηματος που ....φουντωνει;  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αναρωτιέται κανείς, λεει το tvxs.gr πώς τα ποικίλα παρακρατικά καθάρματα έχουν το θράσος να κάνουν πλέον ανοιχτή στρατολόγηση σε κάθε είδους φασιστικές συμμορίες. Ο υπουργός "Δημόσιας Τάξης και κατ' ευφημισμό Προστασίας Του Πολίτη" και τα "λαγωνικά" της "δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος" και της δήθεν "προστασίας πολιτεύματος" της ΓΑΔΑ δεν έχουν πληροφορίες για το έγκλημα; 

Αν τυχόν ο Guardian (που λέει ο λόγος) ξαναβγάλει στις σελίδες του πως κάτω από τη μύτη του ελληνικού κράτους, στο κέντρο της Αθήνας, οργανώνονται οι ένοπλες δολοφονικές φασιστικές συμμορίες ο κ. Δένδιας θα τους ξανακάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση της ελληνικής δημοκρατίας όπως τότε που αποκάλυψαν τα βασανιστήρια κατά διαδηλωτών στη ΓΑΔΑ, που ο ίδιος ο υπουργός βιάστηκε να καλύψει πρίν καν δημοσιοποιηθούν οι ιατροδικαστικές εκθέσεις από την εξέταση των κρατουμένων διαδηλωτών; 

Αν δεν κατέβει αμέσως η σελίδα της παρακρατικής συμμορίας "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ". Αν πραγματοποιηθεί τελικά η συγκέντρωση στρατολόγησης δολοφόνων στο οποίο καλούν. Αν δεν παρέμβει κανένας εισαγγελέας και κανένας κυβερνητικός παράγοντας. 

Πείτε μου έναν λόγο για να μην πιστέψουμε πως η συγκεκριμένη συμμορία δεν είναι όντως παρακρατική και δεν βρίσκεται υπό την προστασία αν όχι υπό την καθοδήγηση της ίδιας της κυβέρνησης! Υπερβολή; Θα το δούμε.



4 σχόλια:

  1. Tέτοιες αγγελίες έχουν ανέβει κατά καιρούς από διάφορες σεκιουριτοεταιρίες, που ψάχνουν ανεγκέφαλους στρατόκαυλους ... αλήθεια γιατί; Σε ποιους θα την πέσουν.
    Επειδή είμαι και πρακτικός άνθρωπος, βλέποντας πίσω από το προφανές.

    Διάβασε τι παίζει γενικά στο συγκεκριμένο χώρο των σεκιούριτι και διάβασε και ένα σχόλιό μου για το που το πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. spiral architect

      Σε ποιους θα την πέσουν; Σε οποιον τους προσλαβει, εχουν προβλημα κατι τετοιοι;
      Το ειδα και το link και μπραβο στη γυναικα απο το Μεσολογγι, ετσι πρεπει να αντιδρα κανεις, γιατι εχουν εκθρασυνθει!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... πριν λίγη ώρα το προφίλ στο φατσοβιβλίο ήταν ξεκλείδωτο. Τωρα το κλείδωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...