6 Οκτ 2012

Το..«ξέφραγο αμπέλι» θωρακίζεται εναντίον MAΣ!


Η επισκεψη Μερκελ την ερχομενη εβδομαδα πυροδοτει…συναγερμο στα επιτελεια της της ΕΛ.ΑΣ και του υπουργείου με τον ειρωνικο τιτλο ..Προστασίας του Πολίτη (!) αφου ετοιμάζονται πυρετωδώς για την υποδοχη, οπως ακουσαμε, « ηγετιδος φιλης χωρας», 
(απο...ειρωνεια καλα παμε!). 

Και ενω ετοιμαζονται για την αφιξη της...Αγγλας, αναβιωνουν μνημες απο αντιστοιχη ..υψηλη επισκεψη, οταν ειχε καταφθασει, τοτε ο ...πλανηταρχης, Βill Clinton, το Νοέμβριο του 1999 και η ΕΛ.ΑΣ, υπο τον Χρυσοχοϊδη, τοτε, ειχε διαθεσει 10.000 αστυνομικους που  «χτένιζαν» τη περιοχη και μεχρι και ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ διεθεσαν για τη προστασια του.  
Δεν μου κανει λοιπον εντυπωση αν κανουν τα ιδια και τωρα. Για κατι τετοιες...οσφυοκαμπτικες δρασεις ειναι σιγουρο οτι ΠΑΝΤΑ υπαρχουν χρηματα για..πεταμα! Για μισθους, σχολεια, νοσοκομεια, δυστυχως, συμπατριωτες, το ταμειον ειναι παντα...μειον!
Aυτοι λοιπον ας υποδεχθουν τη Μέρκελ, «ως φίλη» και οπως αλλιως θελουν, αλλα το δικο μας..καλωσόρισμα, θα γινει την Τρίτη, στις 1 το μεσημερι στην Ομόνοια!

Και να σκεφτει κανεις ολος αυτος ο ...πυρετος προετοιμασιων γινεται την ωρα που εχουν διαταχθει ΕΔΕ προκειμενου να τιμωρηθούν οσοι αφησαν τους διαδηλωτές να εισβαλλουν στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας! Εφ οσον μερικοι απο αυτους ΗΔΗ ζητησαν και ....συγγνωμη (!) που απαιτησαν τα ..δεδουλευμενα τους, προτεινω στις αρχες να ξεχασουν το ολο θεμα και να επικεντρωθουν στα....σημαντικοτερα γι αυτους!

Ποια εννοω;

Μα στο πως δηλαδη θα φροντισουν στο μελλον να καταστειλουν τις οποιες εισβολες, επιδρομες, επιθεσεις, διαδηλωσεις, πειτε το οπως θελετε, οχι μονο άμα τη γενέσει τους, γιατι οχι και πιο πριν, βρε παιδια; Οπως στις ταινιες που βλεπουμε και μερικες φορες λεμε απελπισμενοι  «Πηξαμε στη βλακεια παλι απο τις Αμερικανικες μλκιες!».

Σημερα μαλιστα διαβαζα στο Ριζο οτι ... ανεθεσαν ηδη τη φύλαξη του υπουργείου Εθνικής Αμυνας σε μια διμοιρία της Ζ' ΜΑΚ (Ειδικές Δυνάμεις), αποτελούμενη από 20 ειδικά εξοπλισμένους άνδρες ενω αναφερεται και στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία που εδρεύει στη Νέα Σάντα Κιλκίς και έχει ειδική εκπαίδευση σε αποστολές εντός πόλεων και ηταν η ιδια μοναδα που στις 4 Φλεβάρη 2011 πραγματοποίησε στην περιοχή του Κιλκίς τη γνωστή άσκηση καταστολής πλήθους «Καλλίμαχος», με τη χρήση τεθωρακισμένων και ελικοπτέρων.

Βεβαια οι αρχες δηλωνουν οτι ολα αυτα γινονται δηθεν στα πλαισια στρατιωτικων εκπαιδευσεων και πρόκειται για ...επίδειξη δύναμης, ομως η αληθεια ειναι οτι κινουνται συμφωνα με ΝΑΤΟικες οδηγιες καταστολής διαδηλώσεων και «αγώνων σε αστικό περιβάλλον».

Εκτος ομως απο τα ...κλασσικα μεσα καταστολης υπαρχουν και οι ....κρυμμενοι ασσοι, στο μανικι του συστηματος που επικαλουνται την ..αυξηση της εγκληματικότητας οπως και τις τεταμενες παρουσες καταστασεις σαν λογο υπαρξης τους!

Σημερα διαβαζα για την εμφάνιση μιας (ειναι αραγε η μονη;) εθνικιστικης παραστρατιωτικης oργανωσης που αποκαλειται Πατριωτική Πολιτοφυλακή τα μελη της οποια δηλωνουν οτι ειναι μια ομαδα πολιτων που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών και στόχο έχουν, οπως λενε, «να εκπαιδεύσουν και να οργανώσουν τους πολίτες να αντιμετωπίσουν μία κατάσταση κρίσης, πάντα σεβόμενοι όμως το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους», (!) υποστηρίζοντας παραλληλα οτι κάθε Έλληνας πολίτης θα πρέπει να έχει ...όπλο στο σπίτι του (!) ώστε να μπορεί να προστατευθεί από ...πιθανή εισβολή!

Οι νεοφιλευθερες κυβερνησεις με τη συνδρομη των φασιστοειδων και των παραστρατιωτικων εθνικιστικων οργανωσεων ''καλα κρατουν'' στη χωρα. Το αποκαλουμενο....''ξεφραγο αμπελι'' μονο ξεφραγο δεν αποδεικνυεται και εχει οργανωθει για τα καλα οταν χρειαστει να χτυπησει τους πολιτες που διαδηλωνουν για τα δεδουλευμενα τους, για τους μισθους και τις συνταξεις που τους εκλεψαν..

Το μονο που μπορουμε να κανουμε οσοι δεν αντεχουμε τη σαπιλα του συστηματος τους ειναι να αντιστεκομαστε οσο μπορουμε. Αν οχι τιποτα αλλο, τουλαχιστον το οφειλουμε στον εαυτο μας και στα παιδια μας!





12 σχόλια:

  1. Οπως είπες Ελβα..το ξέφραγο αμπέλι αν είναι να οργανώσει την προστασία "του" δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι. Αλλά και ομάδες Ζ'ΜΑΚ με μέλη τους "ΣΧΜΑΚ" να εξοπλίσουν, πρέπει να αντιστεκόμαστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σου φίλη Ελβα.
    Τι μου θυμίζεις με την επίσκεψη Κλίντον.......

    Σύμφωνα με δηλώσεις της, λέει ότι πρόκειται για "επίσκεψη εργασίας" και ότι με την επίσκεψή της, θέλει να μεταδώσει το μήνυμα της Γερμανικής κυβέρνησης ότι :
    ...«θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα και τη σταθεροποίηση στην Ευρωζώνη».
    Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη!
    Τις τρώμε στη μάπα τρία χρόνια τώρα!
    Ο Ελληνικός λαός όσο και αν είναι παραπληροφορημένος, όσο κι΄αν του έχουν καλλιεργήσει αυταπάτες, η καθημερινότητά του έχει μεταβληθεί σε κολαστήριο.
    Πόσο θα κρατήσει κάτω και από τα νέα μέτρα που παίρνονται σε βάρος μας;

    Να εκφοβίσει να τρομοκρατήσει λοιπόν έρχεται, με μόνη την παρουσία της.
    Παίρνοντας υπ΄όψη ότι ο Ελληνικός λαός στις εκλογές έκφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Ευρώπη ψηφίζοντας τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου,έρχεται να φοβίσει και να εκβιάσει όχι τους πολιτικούς, αλλά τον αποπροσανατολισμένο και παραμυθιασμένο λαό.
    Γιατί το μόνο που φοβούνται είναι την κοινωνική αναταραχή.
    Και μέσα σε αυτές τις συνθήκες,αυτός ο κόσμος πρέπει να κρατηθεί στα ψεύτικα διλήμματα, στις φοβίες, στις απειλές, στις ιδεοληψίες, πρέπει να παραμείνει στο σύνολό του αμέτοχος, απαθής, φοβισμένος.,
    Δεν θα τους περάσει, δεν πρέπει να τους περάσει και αυτό, είναι στα δικά μας χέρια και εξαρτάται από την δουλειά που εμείς θα κάνουμε.

    Βέβαια υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες ότι έμαθε για τον πλαστικό της Τρέμη και έχει κλείσει ραντεβού μαζί του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλη blackbedlam

      Aκριβως! Την κοινωνική αναταραχή φοβούνται και οσο βλεπουν οτι ο κοσμος εξαγριωνεται χαρις στις αναλγητες πολιτικες τους, τοσο το συστημα γινεται πιο απανθρωπο απεναντι στον κοσμο! Εδω βλεπουμε οτι σχολιαστες oπως ο ανωνυμος πιο κατω γραφουν σχολια με σκοπο να λοιδορησουν, το συστημα που εχει μεγαλυτερα συμφεροντα, δεν θα προσπαθησει να αμυνθει οταν αισθανεται οτι απειλειται;

      Υ.Γ Λες να βρει ευκαιρια και για μια πλαστικη η ..Αγγελα; :)

      Διαγραφή

  3. Εσείς το κόλπο το ξέρετε καλά.
    Όλοι στην Ομόνοια θα έχουμε και σανό για βοσκή μοσχάρια.
    Άντε να πάτε να την τρομάξετε και να της κάνετε τη μούρη κρέας ηλίθιοι,όπως τόσα χρόνια τρομοκρατούσατε τον κόσμο.


    .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για κάν΄τα λίγο λιανά ανόνημους να καταλάβουμε πως τρομοκρατούσαμε εμείς τον κόσμο..και την μούρη κρέας την έχετε μάλλον εσείς που στέκεστε σούζα. Εσύ μάλλον με βεγγαλικά θα πας στην Ομόνοια..πρόσεξε μην σου σκάσουν στα χέρια μόνο.

      Διαγραφή
  4. Ανωνυμε στην επισκεψη Κλιντον ησουν στην πρωτη γραμμη με την κοινοβουλευτικη ομαδα του ΚΚΕ που επεσε πανω στα ΜΑΤ? Η εκεινη την ωρα ησουν Ομονοια και εβοσκες σανο με την ΓΣΕΕ? Η μηπως αυτοικανοποιουσουν σε μια γωνια μονολογωντας "θα ερθει και η ωρα μας κομμουνια"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

    Όχι μόνο για να "υποδεχτούμε" την ηγέτιδα τής γερμανικής πλουτοκρατίας, αλλά και για να δείξουμε την αντίθεσή και την άρνησή μας,
    να μας πάνε οι υπηρέτες των μονοπωλίων σαν πρόβατα επί σφαγή.
    Και υπηρέτες των κεφαλαιοκρατών είναι άπαντες πλην των επαναστατών κομμουνιστών.
    Νεοφιλελεύθεροι, σοσιαλδημοκράτες, φασιστοναζίδες, ακόμη και ...Αριστεροί. Παράδειγμα η σημερινή συγκυβέρνηση.

    Είτε δηλαδή νεοφιλελεύθερη πολιτική ακολουθείται από μια κυβέρνηση της εξουσίας των μονοπωλίων, είτε σοσιαλδημοκρατική κλπ., τους εντολοδόχους της υπηρετεί και τα συμφέροντά τους. Τα μονοπώλια δηλαδή και τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς τους.
    Κι ο φασισμός άλλωστε, του καπιταλισμού γέννημα είναι, που χρησιμοποιείται αναλόγως...

    ΠΑΜΕ λοιπόν, Τρίτη 9-10-12, μία το μεσημέρι, ΟΜΟΝΟΙΑ.

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντε ξανα μανα με την υπ αριθμον 5.785.478 διαδήλωση.Το γνώρισμα του ηλίθιου είναι να επαναλαμβάνει συνεχώς τις ίδιες συμπεριφορές και να ελπίζει σε διαφορετικά αποτελέσματα χωρις να διδασκεται απο τις προηγουμενες 5.785.477 επαναλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς γουστάρουμε διαδηλώσεις, είμαστε μανιακοί με της διαδηλώσεις, ειδικά όταν βλέπουμε ότι ενοχλούν κάτι τύπους σαν και σένα που έχoυν μεγάλη καούρα για τους κουκουέδες και δεν θέλουν να επαναλαμβανόμαστε χωρίς αποτέλεσμα. Εσύ κάτσε στα αβγά σου, κάνε την επόμενη πάλι replay στις εκλογές και περίμενε διαφορετικά αποτελέσματα.

      Διαγραφή
    2. Ntina και οσοι φιλοι ασχοληθηκατε με τον ανωνυμο 08.59 και 11.25


      Kατα τη γνωμη μου ειναι χασιμο χρονου να ασχολουμαστε με ατομα που επιτηδες ερχονται για να προκαλεσουν! Αυτοι δεν εχουν καταλαβει φαινεται το ...'' γνώρισμα του ηλίθιου'' που ερχεται, γινεται ρεζιλι με αυτα που λεει και μετα απ αυτα ξαναρχεται για να πει κι αλλες ...σοφιες! :(

      Διαγραφή
  7. To θέμα με τις Πατριωτικές Πολιτοφυλακές έχει "ανοίξει" από πέρυσι περίπου τέτοιο καιρό, όταν μια τέτοια "ομάδα" καλούσε τους πολίτες να εκπαιδευτούν σε όπλα και τεχνικές αντάρτικου πόλεων για να καταπολεμήσουν τους εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς εχθρούς. Βασικός πυρήνας, όπως έλεγαν κιόλας, είναι στρατιωτικοί εν ενεργεία ή εν αποστρατεία. προσωπική εμπειρία προ λίγων μηνών ,από το στρατό, κάποιοι υπαξιωματικοί, υποστηρικτές τής Χρυσής Αυγής είχαν συγκροτήσει τέτοιες ομάδες, καθαρά έλεγαν για δική τους ευχαρίστηση και προπόνηση, είχαν αγοράσει αεροβόλα όπλα και έκαναν προπόνηση και ασκήσεις στο δάσος...

    Ευχαριστώ για το χώρο
    Chr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου Chr

    Eμεις ευχαριστουμε για το σχολιο και τη πληροφορηση σχετικα με τις "ομάδες" αυτες που (εννοειται) μονο για προσωπικη τους...ευχαριστηση δεν συγκροτουνται!

    Πανε δηθεν να περασουν τη γραμμη οτι ειναι...κυνηγοι και ''που τους χανεις που τους βρισκεις'', ολο...πουλια κυνηγουν στα παρθενα δαση της ...Αθηνας! Τι αλλο θα ακουσουμε! :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...