31 Δεκ 2012

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ (και του χρόνου ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!)


Καλή χρονιά!  H τελευταια για..φασίστες, λαμόγια κλπ ρεμάλια! 

Υπερβολικα ...αισιοδοξη ευχη λετε; Δε βλεπετε να γινεται τιποτα και του χρονου; Εμεις απ οτι καταλαβαινω διαβαζοντας σχολια, αρχισαμε να χανουμε το πολυτιμοτερο οπλο μας, το κουραγιο μας...Δεν ξερω....καποτε αλλοι, πριν απο εμας δεν λυγιζαν με τις δυσκολιες, κι ας περνουσαν χειροτερες ..εποχες σκλαβιας, γιατι για ...σκλαβια προκειται και σημερα. Eμεις τουλαχιστον, εδω, δεν πιστευουμε λεξη απο την δηθεν...αναπτυξη τους, που ολο ειναι στο δρομο και δεν ερχεται, ολο θα φτασει και δεν φτανει αλλα στο μεταξυ ειναι τοσο ισχνη οσο τα κονδυλια που διαθετουν για τη Παιδεια, την Υγεια, τη ΖΩΗ μας!

Ομως σκεφτομουν επισης οτι ειναι που ειναι οι εποχες δυσκολες, αν αποφευγουμε κι εμεις να μιλαμε ο ενας στον αλλο, ή να ευχομαστε σαν ανθρωποι, Δυναμη και Υγεια για τη καινουργια χρονια στους φιλους και τους συντροφους μας, τοτε νιωθει κανεις τελικα οτι η..βαρβαροτητα κερδιζει εδαφος, ενω δεν μπορει να ειναι ετσι! Δεν θα μας στερησουν και την ανθρωπια, τη φιλια, την αλληλεγγυη μεταξυ μας, ολα οσα μας δινουν κουραγιο να συνεχισουμε!

Γιατι θελουμε να συνεχισουμε, σωστα;

Δεν θα τους αφησουμε να μας στερησουν ο τι αξιοπρεπεια ειχαμε, ΑΥΤΟΙ που επρεπε να ειναι ΗΔΗ στη φυλακη και σε καμμια περιπτωση στη...Βουλη, συνεχιζοντας και παρα τη θεληση μας να μας...«αντιπροσωπευουν» σαν να μην εγινε τιποτα, σαν να μην μαθαινουμε τι γινεται με τις ...λιστες τους, με τις χιλιες απατεωνιες τους, με τη δουλοπρεπη σταση τους σε ολα οσα τους ζητηθηκαν να υπογραψουν μεχρι τωρα και σε ΟΛΑ ΟΣΑ ακομη θα τους ζητηθει να συμφωνησουν για το ξεπουλημα μας, ακομα πιο φτηνα, στο κεφαλαιο!




Με την ευχη να παρουμε εμεις ως λαος επιτελους, απο δω και περα, τις τυχες μας στα χερια μας, θα επαναλαβουμε κι εμεις τις ευχες για τη νεα χρονια, κι ας ακουγονται.... αισιοδοξες! Οι ευχες ετσι πρεπει να ειναι! Αισιοδοξες, οπως και οι μερες που θα ρθουν οταν διωξουμε ολους αυτους που μας τις στερουν!



ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και του χρονου ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!




13 σχόλια:

  1. Kαλη χρονια σε ολους, απο Βορρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή και Αγωνιστική να είναι η Νέα Χρονιά !

    Ο,τι επιθυμεί ο καθένας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eπισης faro

      Εμεις παντως επιθυμουμε να φυγουν μια για παντα,τα ...σκουπιδια απο τη Βουλη και να ανοιξει ο δρομος για λαικη εξουσια! Ας γινει η αρχη το 2013, ασχημα θα ειναι;

      Διαγραφή
  3. Καλή χρονιά σε όλους και όπως την οραματιζόμαστε.
    Άντε και καλή δύναμη.
    Πάμε τώρα να ρεβεγιονάρουμε,να τα λύσουμε όλα και τα λέμε του χρόνου με το καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη Χρονια, φιλη blackbedlam και καλα να περασετε οσοι πατε για Ρεβεγιον, αλλα και για οσους, σαν κι εμας, θα περασουν μια σπιτικη Πρωτοχρονια! Σαν το σπιτι σου, πουθενα, δε λενε; :))

      Διαγραφή
  4. @ Elva

    ΛΕΣ:
    "Καλή χρονιά! H τελευταια για..φασίστες, λαμόγια κλπ ρεμάλια!"

    Στα "κλπ ρεμάλια" φαντάζομαι εννοείς τού καπιτα-ληστές!
    Πώς μπορώ τώρα να μην προσθέσω στην ευχή σου και τη δική μου;

    Καλή και αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους σας σύντροφοι και συντρόφισσες!

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΕΡΓΕ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΕ, να στα πω από δω, γιατί στο μπλογκ σου δεν μπόρεσαν να σχολιάσω.

      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, Ό,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ !

      Διαγραφή
  5. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους,
    και οι ευχές μας να πραγματοποιηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλη μας Ντινα,

      Κι εμεις, (απο το blog, αλλα και απο..Βορρα), σου ευχομαστε Καλη χρονια με υγεια και οπως λες να πραγματοποιηθουν οι ευχες μας για ουσιαστικες αλλαγες που θα προερχονται απο τον λαο και θα ειναι για τον λαο!

      Διαγραφή
  6. Χρόνια πολλά – καλύτερη χρονιά!
    Με υγεία, αγωνιστικότητα και πίστη στα καλύτερα που θα ΄ρθουν.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xρονια Πολλα, φιλε οικοδομε και μια καλη αγωνιστικη χρονια ευχομαστε απο το γλομπινγκ! Μακαρι το 2013 να ειναι μια αλλου ειδους χρονια οπου ολο και περισσοτεροι θα συνειδητοποιησουν αυτα που οι εξουσιες στερουν απ τον λαο, καθημερινα!

      Διαγραφή
  7. καλή δύναμη σε όλες-όλους...τα ακόμα πιό δύσκολα έρχονται...θα μου πεί κάποιος "και ποιός σου είπε ότι είμαστε για τα εύκολα" και δεν θα έχει καθόλου άδικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη χρονια πρωτα πρωτα και καλη δυναμη για τη συνεχεια! Ας ελπισουμε οτι δεν θα επιτρεψουν οι αντιδρασεις του κοσμου να γευτουμε τα ..ακόμα πιό δύσκολα, που οι κυβερνησεις αυτες έχουν δρομολογησει!

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...