5 Ιουν 2013

ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ: Eκεί όπου τα εργατικά ατυχήματα είναι πλέον...«ρουτίνα»!




Μια χωρα που οι αριθμοι...εργατικων ατυχηματων και θυματων δεν εκπλησσουν πια, οπως αν συνεβαιναν αντιστοιχα ατυχηματα στις...ΗΠΑ, ή σε καποια αλλη...«προηγμενη» χωρα της Δυσης..Στο Μπαγκλαντες, ομως, η ζωη των εργαζομενων φαινεται οτι δεν μετρα ...ισαξια με των Δυτικων συναδελφων τους....

Εκει, διαβαζουμε οτι 

…«εκατοντάδες εργαζόμενοι σε μία κλωστοϋφαντουργία του Μπαγκλαντές ασθένησαν σήμερα αφού ήπιαν νερό στο χώρο εργασίας τους, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές και από τη διοίκηση της συγκεκριμένης βιομηχανίας.

«Πιστεύουμε ότι το νερό του εργοστασίου "Starlight Sweaters" δηλητηριάστηκε ή μολύνθηκε», δήλωσε ο Μαχφουζούρ Ραχμάν, στέλεχος της αστυνομίας.

Πολλοί από τους εργάτες του υφαντουργείου, που βρίσκεται στο Γκαζιπούρ, στην περιφέρεια της πρωτεύουσας Ντάκα, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για νοσηλεία. Ένα διευθυντικό στέλεχος του εργοστασίου δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ενδέχεται να έχουν δηλητηριαστεί περίπου 600 εργαζόμενοι. 

Το συγκεκριμένο γεγονός έρχεται 2 μήνες μετά το εργοδοτικό έγκλημα με την κατάρρευση του κτιρίου που στέγαζε βιομηχανίες ενδυμάτων, όπου έχασαν τη ζωή τους 1.129 άνθρωποι».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...