25 Μαΐ 2011

Όταν έχεις promotion διάβαινε ...

Πανό με συνθήματα που προωθούνται ..
Ιδιαίτερη προώθηση από τα διεθνή αστικά ΜΜΕ, είδαμε και βλέπουμε να δέχεται από τις 15 Μαΐου μέχρι σήμερα, το κίνημα των Indignados στην Ισπανία. Την ίδια ακριβώς προώθηση βλέπουμε τις τελευταίες μέρες και απο τα ελληνικά αστικά ΜΜΕ, όσον αναφορά τους "ακομμάτιστους αγανακτισμένους" της πλατείας Συντάγματος, της Καμάρας, της πλατείας Γεωργίου κλπ. που οργανώνουν σήμερα συγκεντρώσεις, του ίδιου αορίστου πολιτικού περιεχομένου.

Πανό με συνθήματα που καταδικάζονται ...
Στον σημερινό Ριζοσπάστη, αναρωτιέται ο συντάκτης του Ημεροδρόμου, "αυτοί που διαρκώς τις τελευταίες μέρες μέσα από τις εφημερίδες και τα κανάλια τους προβάλλουν, υπερθεματίζουν και εξυμνούν τις κινητοποιήσεις στην Ισπανία, πέρσι, από τις ίδιες εφημερίδες και από τα ίδια κανάλια εκτόξευαν μύδρους κατά του ΚΚΕ! Γιατί;...

Αν υποθέταμε ότι είναι εξαιρετικά ικανοί να ξεχωρίζουν πότε ένα μήνυμα - το ίδιο μήνυμα - γίνεται εχθρικό και απειλητικό εναντίον τους και πότε όχι, ότι είναι «σαΐνια» να ξεχωρίζουν πότε μπορούν να το ενσωματώσουν και πότε όχι, και ότι αυτό δεν είναι καθόλου ανεξάρτητο από το ποιος διατυπώνει το μήνυμα, από το τι περιεχόμενο του δίνει και από το πώς το παλεύει, θα πέφταμε έξω;...

Δεν χρειάζεται να αναρωτηθεί κανείς ποιοί βρίσκονται πίσω απο την οργάνωση αυτών των συλλαλητηρίων. Το δείχνουν οι αοριστίες που προβάλλονται ως αιτήματά τους, το δείχνει η αγάπη των media για αυτούς, το δείχνουν τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις (μιας και το Facebook μας τους έχει έτοιμους, φακελωμένους). Πρόκειται για ακριβώς τα ίδια άτομα τα οποία δημιούργησαν και προώθησαν, τις "ακομμάτιστες, επαναστατικές" λύσεις των, Καμίνη στην Αθήνα, Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη ή του Δημαρά στην Πάτρα, οι ίδιοι που προωθούν ακτιβίστικες λύσεις καθαρισμού πάρκων σε υποβαθμισμένες περιοχές εξυπηρετώντας στόχους κατασκευαστικών εταιρειών, οι ίδιοι που έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους να αναβιώσουν το κίνημα των χίππυς, ένα κίνημα αποβλάκωσης και παραπλάνησης.

2 σχόλια:

  1. Μα, είναι φανερό, κάποιοι προωθούν το "σχέδιο" η αγανάκτιση του κόσμου, να διοχετευτεί σε αντιδράσεις και εκδηλώσεις, τέτοιες, που να μην χτυπιέται το καπιταλιστικό σύστημα.

    Να μην αμφισβητείται η λεγόμενη ... καθεστηκυία τάξη !

    Να μην "επιτραπεί" η ανατροπή, η αλλαγή τάξης στην εξουσία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σφυροδρέπανο τόσο πολύ τους χαλάει πια; ακόμα πλανιέται το φάντασμα πάνω απ' την ευρώπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...