18 Ιουλ 2011

Λοβέρδος ο Λεοντόθρασος



Τελικά εκεί στο ΠΑΣΟΚ έχουν φτιάξει υπερομάδα από απίστευτα παλικάρια, τα οποία, άπαξ και δεν ασχολούνταν με την πολιτική, θα είχαν σίγουρη καριέρα στο Stand Up Comedy, και μάλιστα οι ερμηνείες τους θα ήταν υψηλών αξιώσεων.

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του Λοβέρδου σε συνέντευξη στην Real News, ήταν τόσο φορτωμένη με αστειότητες, που σίγουρα του χαρίζουν επάξια την θέση του πασόκου ατακαδόρου του Ιούλιου. Κάτι σαν την Playmate του μήνα δηλαδή, αλλά χωρίς γυμνή φωτογράφιση, όμως παρόλα αυτά καταφέρνει να είναι εξόχως χυδαίος και να ανεβάζει το θερμόμετρο, αλλά και την λίμπιντο των πολιτών.

Ας αφήσουμε όμως τον ίδιο να μας τα πει με το μοναδικό του στύλ: 


«Δεν μπορώ να ανεχτώ ως εθνική στάση ή ως λογική πολιτική συμπεριφορά να είμαστε π.χ. δέκα άνθρωποι στο λάκκο με τα λιοντάρια και να είναι πάνω από το λάκκο-δηλαδή, όχι μέσα, αλλά γύρω γύρω από αυτόν-διάφοροι άλλοι πολιτικοί από τον δικό μας χώρο, από τη μείζονα αντιπολίτευση κατά κύριο λόγο, από την Αριστερά κατά κυριότατο λόγο, και με σηκωμένο δάχτυλο
(σημ. δική μου, το μεσαίο δάχτυλο κατα προτίμιση) να μας λένε πως να παλέψουμε με τα λιοντάρια, και ότι αυτοί, αν ήταν μέσα, θα τα κατάφερναν καλύτερα».

Όχι "κύριε" χορεύοντας με τους λύκους Λοβέρδο, μια χαρά τα πάτε και μια χαρά τα καταφέρνετε, και σίγουρα εμείς του ΚΚΕ δεν θα μπορούσαμε, ακόμα και αν θέλαμε, αλλά ούτε και η ΝΔ που τόσα χρόνια πασχίζει να σας προσπεράσει, να εξυπηρετήσουμε το μεγάλο κεφάλαιο, τόσο γρήγορα, σε τόσο μεγάλο βάθος, και τόσο αποτελεσματικά όσο εσείς. Πραγματικά το κόμμα σας εδώ και δεκαετίες δείχνει το δρόμο, εξαπατώντας τον λαό και υποθηκεύοντας το μέλλον του στα κάτεργα και τον ιδρώτα του στα ταμεία των μεγάλων και των μεγαλύτερων αφεντικών σας.

Όσο για τον λάκκο με τα λιοντάρια, φαντάζομαι εννοείτε το κόμμα σας έτσι; Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως, λιοντάρια και ύαινες τα βρίσκουν μια χαρά μεταξύ τους, τα μεν κυνηγούν και σκοτώνουν το θήραμα, δηλαδή την εργατική τάξη, και όταν χορτάσουν αφήνουν για τις ύαινες τα περισσέματα, και εκείνες τα γλείφουν μέχρι να ξασπρίσουν τα κόκκαλα. 

Τώρα αυτήν την παρομοίωση με την αρένα τι την θέλατε; Μήπως παραλληλίζετε εαυτούς με τους πρωτοχριστιανούς που υπέστησαν τους διωγμούς και τις αρένες; Ή μήπως παριστάνετε τους σκλάβους, εσείς που κάνετε ότι μπορείτε για να φορέσετε κοντές αλυσίδες  στον ελληνικό λαό; 
Χαίρε Λοβέρδο, οι μελλοθάνατοι που νοσηλεύονται στα δημόσια κρεματόρια, που καταχρηστικά ονομάζονται ακόμα νοσοκομεία, σε χαιρετούν!

»Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι να τους πούμε: "Για ελάτε κάτω κι εσείς. Για κατεβείτε κι εσείς στον τόπο της δυσκολίας, να δούμε πώς θα τα καταφέρετε με τρόπο εμπράγματο"» 

Άμα δεν σας αρέσει ας αλλάξουμε πλευρές, μπείτε στην θέση του άνεργου νέου, του συνταξιούχου(που λέει ο λόγος συνταξιούχου δηλαδή) των 400 ευρώ, του απολυμένου, εκείνου που του έκαναν περικοπές στον μισθό, του επιτυχόντα στις εξετάσεις που δεν έχουν οι γονείς του να τον στείλουν για σπουδές, της οικογένειας που δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα, εκείνου που κάνει δυο δουλείες και πληρώνεται για μισή, του μικροεπιχειρηματία που δεν έχει να πληρώσει το τεβε, και ύστερα, άμα τα καταφέρετε με τρόπο εμπράγματο να τα βγάλετε πέρα εσείς, το ξανασυζητάμε.

«Όταν έχουμε ειδικά ορισμένες μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές, με αδυσώπητη και εκ του ασφαλούς κριτική, όταν προπηλακιζόμαστε, όταν ο αντιπολιτευτικός πολιτικός λόγος είναι καταγγελτικός και εύκολος, τότε ξέρετε τι έρχεται αυθόρμητα; Να φύγουμε, να έρθουν να τα κάνουν κάποιοι άλλοι... Να δούμε αν θα τα κάνουν καλύτερα. Και θέλω να ξέρω, αν φύγουμε εμείς σήμερα, αν κάναμε ό,τι έκανε η ΝΔ το 2009, ο κόσμος, οι πολίτες που σήμερα διαμαρτύρονται θα ένιωθαν απόγνωση ή όχι. Καλά είναι λοιπόν να παίζουμε, αλλά να δούμε ότι το παιχνίδι έχει πολλούς που μπορούν και αυτοί να γίνουν παίκτες».

Να φύγετε, να πάτε αλλού, ο λαός σας το λέει αυτό εδώ και καιρό, τυχεροί να αισθάνεστε που απλά σας το λέει, διότι θα μπορούσαν να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να σας αφαιρούσε όποια νομιμοποίηση, στο χέρι του είναι απλά τον έχετε μπαζώσει τόσο πολύ που αδυνατεί να το καταλάβει. Να ευχαριστείτε επίσης τον θεό σας, τον Μαμωνά, που απλά σας προπηλακίζουν, γιατί εγώ, αν βρισκόμουν στην θέση του 40χρονου με δυο παιδιά που σπουδάζουν, φρεσκοαπολυμένου που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα. Όσο για την ΝΔ που λέτε, έτσι όπως φαίνεται, θα τις δοθεί και εκείνης σε λίγο καιρό η σκυτάλη και θα συνεχίσει επάξια το έργο σας μέχρι τελικής πτώσεως των λαϊκών εισοδημάτων.

«Δεν λέω ότι είμαστε αλάνθαστοι ή σοφοί. Λέω όμως ότι το παλεύουμε».

Όσο για αυτό, να είστε σίγουροι ότι το έχουμε καταλάβει, και εμείς που σας έχουμε υποστεί και οι πραγματικοί σας εργοδότες, άξιος ο μισθός σας, και εις ανώτερα…

Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...