27 Ιουλ 2011

Προκλητική ομιλία του ΓΑΠ στην κ.ο. του ΠΑΣΟΚ


 “Η εποχή των προνομίων των λίγων σε βάρος των πολλών έχει τελειώσει...”. (χειροκροτήματα)

Αυτό μόλις πριν από λίγο δήλωσε χωρίς ίχνος τσίπας ο πρωθυπουργός στην κ.ο του ΠΑΣΟΚ. Μέσα από μια ακατάσχετη μπουρδολογία απύθμενης αθλιότητας και ψεύδους, μέσα από έμμεσες απειλές προς τους επαγγελματίες των ΤΑΞΙ, μέσα από την αντιστροφή της πραγματικότητας σχετικά με τον “πατριωτισμό” της κυβέρνησης, τις αλλαγές στα πανεπιστήμια κ.α, μέσα από τον αξιοθρήνητο πολιτικαντισμό χειρίστου είδους (απ' τον οποίο επηρεάζονται πολλοί συμπολίτες μας ακόμα), μέσα από έναν οχετό ενάντιο στο λαϊκό εργατικό κίνημα, στο οποίο αναφέρθηκε συλλήβδην ως “συντεχνιακά συμφέροντα”, μέσα από την αυτο-ηρωοποίηση της κυβέρνησής του, μέσα από ένα “αγωνιστικό” παραλήρημα για το νορβηγικό διαβατήριο του Ανδρέα Παπανδρέου (πώς θα “συγκινήσουμε” το πλήθος για;), μέσα από τον βρώμικο, ύπουλο προσεταιρισμό του ελληνικού λαού, μέσα από μια θριαμβευτική εμφάνιση και χειροκροτήματα από τους εκπροσώπους – πολιτικό προσωπικό του ελληνικού και ξένου κεφαλαίου...
Μέσ' απ' όλ' αυτά ο πρωθυπουργός έκανε την άνωθι δήλωση. Με δεδομένη την προκλητική κερδοφορία του κεφαλαίου τα τρία χρόνια αυτά της κρίσης, με την παραπάνω δήλωση ο ΓΑΠ κοροϊδεύει κατάμουτρα τους ίδιους πολίτες που στην ίδια ομιλία τους λιβάνιζε και τους συνέχαιρε για την υπομονή και το θάρρος τους...

Οι μόνοι άνθρωποι που δεν "τα παίρνουν στο κρανίο" ακούγοντας αυτά, είναι μόνο τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ και οι βουδιστές μοναχοί.

Θα συνεχίσουμε να εκνευριζόμαστε και να βρίζουμε στον αέρα χωρίς σκοπό; Θα καταπίνουμε κάθε φορά όλες τις προσβολές και την κοροϊδία, ενώ ταυτόχρονα θα πλερώνουμε και το λογαριασμό της κρίσης;
Υπάρχει πρόταση, αγωνιστική κι όχι διαχειριστική, συμπόρευση με το ΚΚΕ. Κι αυτός ο δρόμος δεν έιναι μόνο αγώνας για τον αγώνα, έχει και σκοπό: την πραγματική εξουσία του λαού, το τσάκισμα της εξουσίας των μεγαλοεπιχειρηματιών, των μονοπωλίων.  

5 σχόλια:

 1. Οι μόνοι άνθρωποι που δεν "τα παίρνουν στο κρανίο" ακούγοντας αυτά, είναι μόνο τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ και οι βουδιστές μοναχοί.


  :-X
  (no comments)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για τους βουδιστές μοναχούς δεν παίρνω και όρκο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτούς σκέφτηκα εν τη ρύμη του λόγου επειδή κάνουν γιόγκες και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης και δεν νευριάζουν με τίποτα. Μπορεί να κάνω και λάθος :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό που συναίβει τους τελευταίους 5 μήνες είναι η μεγαλύτερη πολιτική επανάσταση τα τελευταία 100 χρόνια. Πρόκειται για τον "αντιελιτ φιλελευθερισμό". Μόνο οι ελίτ μαφιόζικες συντεχνίες διαμαρτύρονται και φυσικά ποντάρουν στην πτώχευση.

  Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να συνεχιστεί η επανάσταση ασυμβίβαστα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η εποχή των προνομίων των λίγων σε βάρος των πολλών έχει τελειώσει...”


  Καλά τα λεει, εχουμε περάσει στην εποχή των ακόμη λιγότερων εις βάρος των ακόμη περισσότερων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...