4 Αυγ 2011

Αφού έκαναν τη μ.....α επάγγελμα, έβαλαν ΦΠΑ 13% στο ανθρώπινο σπέρμα! (αναδημοσίευση)


(αναδημοσιεύεται απ' το blog του οικοδόμου http://e-oikodomos.blogspot.com/2011/08/13.html)


Φόροι, φόροι, φόροι… φόροι παντού. Η καλή μας η κυβέρνηση στην προσπάθειά της «να βγει η χώρα από την κρίση», έβαλε σκοπό να εξοντώσει τους πολίτες αυτής της χώρας. Και τα καταφέρνει μια χαρά. Δεν προλαβαίνουμε να πούμε «δόξα τω θεώ» μετά από κάθε φόρο, νομίζοντας πως είναι ο τελευταίος και ξανά μανά λέμε «βόηθα παναγιά» μόλις μας ρίξουν  τον επόμενο κατακέφαλα!

Τι σκέφτηκαν οι φωστήρες των οικονομικών μας μας να φορολογήσουν – και απορώ πως  τους διέφυγε τόσο καιρό; Το ανθρώπινο σπέρμα! Καλά διαβάσατε, το ανθρώπινο σπέρμα!

Ουρές στην κυριολεξία σχηματίζονται έξω από τις πόρτες των τραπεζών σπέρματος. Αποτελούμενες από νέους άντρες, έλληνες αλλά και αλλοδαπούς, που η οικονομική ανέχεια τους σπρώχνει σε κινήσεις ... απελπισίας. Πενία τέχνας κατεργάζεται που λένε και στο χωριό μου. Οι νέοι αυτοί προσδοκούν σε κάποιο εισόδημα από αυτή τη «δουλειά» ή έστω χαρτζηλίκι, αφού η αμοιβή για τον «κόπο» τους είναι μέχρι πενήντα ευρώ.

[«Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από άτομα που θέλουν να γίνουν δότες λόγω οικονομικής κρίσης» επιβεβαιώνει ο Γ. Βουλγαρίδης, βιολόγος και επιστημονικός υπεύθυνος τράπεζας σπέρματος».Το θέμα αποτελεί κοινό μυστικό εδώ και πολύν καιρό στους κύκλους γυναικολόγων και εξειδικευμένων γιατρών.

Και πόσο μπορεί να αυξηθεί το εισόδημα; Παρ' ότι ο νόμος προβλέπει πως η όλη διαδικασία δεν μπορεί να αμειφθεί περισσότερο από 200 ευρώ, ποσό που θεωρείται αποζημίωση για ιατρικά έξοδα και μετακίνηση, αρκετές τράπεζες σπέρματος πληρώνουν με το... κομμάτι από 30 έως 50 ευρώ. Ποσό ουδόλως ευκαταφρόνητο την περίοδο αυτή.

«Ο δότης εισπράττει 50 ευρώ τη φορά. Δεν μπορεί όμως να διαθέσει το σπέρμα του πάνω από μία φορά την εβδομάδα, ώστε να μην το κάνει επάγγελμα. Είναι διεθνής η οδηγία αυτή, ώστε να μην μπορεί κανείς να επιβιώσει με τα ποσά που δίνονται» αναφέρει ο Ευθ. Ιππίκογλου, υπεύθυνος τράπεζας σπέρματος.»]Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, 31-07-2011

Έρχεται λοιπόν η κυβέρνηση και βάζει ΦΠΑ 13% στην πώληση του σπέρματος από τις τράπεζες στις ενδιαφερόμενες υποψήφιες μητέρες, προσδοκώντας σε επιπλέον έσοδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, υπάρχει κοινοτική οδηγία που αναφέρει πως τα προϊόντα του ανθρωπίνου σώματος δεν υπόκεινται σε καθεστώς φορολόγησης. Αυτά θα κοιτάζουμε όμως τώρα; Ο στόχος είναι να γεμίσουμε με κάθε τρόπο τους λογαριασμούς των δανειστών «μας».

Κι αν η αμοιβή για τον κάθε εθελοντή δότη είναι μικρή, ακριβώς για να μην κάνει τη μ…..α «επάγγελμα», φαίνεται πως κάποιοι εγκέφαλοι εκεί στο υπουργείο οικονομικών έκαναν τη μ…..α επάγγελμα προ πολλού…

7 σχόλια:

 1. Finally! Τοσα υποψηφια παιδακια παν χαμενα καθε μερα σε στρωματα, καδους απορριματων
  (μαλλια, προσωπα, στοματα...ok you got it)

  Pro-life!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το θυμάσαι το ανέκδοτο με την ξανθιά έ; που πήγαινε να δωρίσει σπέρμα... Το γραφείο παράδοσης του δείγματος ήταν στον δεύτερο όροφο ενός κτιρίου. Μπαίνει στο ασανσερ με έναν άλλο κύριο που τη ρωτάει "σε ποιον όροφο πηγαίνετε;". Η Ξανθιά έχοντας γεμάτο το στόμα, μη μπορώντας να μιλήσει, του κάνει το σήμα της νίκης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. χαχαχαχαχαχαχα δεν το ειχα υπ οψιν : ]]]

  (θα μπορουσε να ξεχαστει και να απαντησει, καταπινοντας..she swallows!! okaaaay σταματω)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Επιτέλους! Ο έφηβος γιός θα μπορεί να συμβάλει στο οικογενειακό εισόδημα χωρίς να αφήνει το σχολείο! Και μετά μου λέτε πως ο καπιταλισμός δεν έχει λύσεις για όλα.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μην φορολογήσουν και την κατ οικον μα....α στο τέλος με πρόσχημα οτι δημιουργείς παράνομη τράπεζα σπέρματος για να ξεπλένεις "μαυρο σπέρμα".

  τι ειπα παλι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΔΩ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ:
  "ΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥΣ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Κατ' αρχήν οι δότες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ παγκοσμίως ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. Κάνουν ΔΩΡΕΑ σπέρματος. Διαβάστε το νόμο 3305/2005. Υπάρχουν σοβαρότατες ποινικές ευθύνες για όποιον πληρώσει δότη (και για όποιον δότη αμοιφθεί)! Έπειτα είναι ψέμα ότι το κράτος έβαλε ΦΠΑ στη δωρεά σπέρματος. Καμία ιατρική υπηρεσία δεν έχει ΦΠΑ. Αυτό για όσουν ακόμη νομίζουν ότι γλιτώνουν το ΦΠΑ αν ο ιατρός δεν τους κόψει απόφειξη. Μάλιστα είναι παράνομο και θα πρέπει να καταγγείλετε αυτόν που θα σας βάλει ΦΠΑ για τη λήψη σπέρματος δότη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...