5 Νοε 2011

Όχι στους εκβιασμούς


Κύριε πρωθυπουργέ,
απ΄ ότ,ι κατάλαβα, αν κατάλαβα καλά, περιγράφοντας τη νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί εφόσον υπάρχει αποδοχή στα θέματα της συνεργασίας απ΄ όλα τα κόμματα, αν κατάλαβα καλά το έργο της, προτείνετε τουλάχιστον κυβέρνηση ενός χρόνου ή και δύο χρόνων, πρώτον.

Δεύτερον, αν κατάλαβα επίσης καλά, κι αυτό νομίζω το κατάλαβα πάρα πολύ καλά, έχετε ανάγκη από μια κυβέρνηση συνεργασίας γιατί πρόκειται να πάρετε τα αγριότερα μέτρα, χειρότερα και απ΄ αυτά που έχουν παρθεί μέχρι τώρα και θέλετε μια κυβέρνηση με πολλά κόμματα γιατί πιστεύετε ότι έτσι θα τσακίσετε το κίνημα.

Δικαίωμά σας !
Όχι, όμως, πρέπει να μπει τέρμα στον εκβιασμό ότι όλες αυτές οι θυσίες και ενδεχομένως και οι προσωπικές σας, γίνονται για την έκτη και έβδομη δόση ...

Τέρμα στους εκβιασμούς.

Δεν θα περάσουν οι εκβιασμοί  !

Να κάνουμε και μερικά δικά μας σχόλια στην δευτερολογία της Αλέκας Παπαρήγα, χθες βράδυ στη Βουλή.
1. Όχι μόνο κατάλαβε η Αλέκα, αλλά και τα κατάλαβε όλα πολύ καλά.
2. Ο στόχος του Παπανδρέου και των βουλευτών του (λιοντάρια στα ... κανάλια, κανονικοί λαγοί στη Βουλή) είναι να κατεναυστούν οι λαϊκές αντιδράσεις, που τις φοβούνται όπως ο διάβολος το λιβάνι, να καταλαγιάσει ο λαϊκός ξεσηκωμός που φαίνεται να παίρνει επιτέλους διαστάσεις.
3. Το παραμυθάκι για μια νέα κυβέρνηση (η πρόταση είναι μάλλον για να ηγηθεί ο Βενιζέλος), που θα κάνει ... "τα χάσα πράσα" που λέει κι ο λαός μας, είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου και μάλλον δρα καταλυτικά στις ενδοκομματικές αντιπαραθέσεις στο ΠΑΣΟΚ.
4. Ο λαός, να μην περιμένει τίποτα από όποια νέα σχήματα δημιουργηθούν, όποιοι κι αν συμμετάσχουν σ΄ αυτά, ο μόνος στόχος είναι να τσακιστεί η εργατική τάξη, να περάσουν νέα ακόμα πιο βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα.
5. Είναι σίγουρο ότι θα ενταθούν, τις επόμενες μέρες, οι εκβιασμοί, οι ωμοί εκβιασμοί θα ενταθούν, θα πιάσουν ... κορυφή ! Ίσως κι ο αγοραίος αντικομμουνισμός ...
6. Ξεκάθαρα πράγματα: Η απαίτηση για άλλη εξουσία, για Λαϊκή Εξουσία, για Κοινωνικοποίηση των βασικών Μέσων Παραγωγής με κεντρικό σχεδιασμό και εργατικό έλεγχο, για έξοδος από την Ε.Ε., για μονομερή διαγραφή του χρέους που δεν αφορά τον λαό, είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...