2 Δεκ 2011

Βουλευτές στην ελλην. κοινότητα Βερολίνου


3 σχόλια:

  1. Μπραβο τους, ειπαν αυτα που επρεπε να πουν ολοι οι (εν Ελλαδι) Ελληνες!
    Oπως φανηκε και σ αυτη, αλλα και σε αλλες συγκεντρωσεις-ομιλιες, μια μεγαλη μεριδα Ελληνων που μενουν στο εξωτερικο, βλεπουν ξεκαθαρα τη κατασταση και τη κοροιδια απο τους κυβερνωντες, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν επισης χιλιαδες ανθρωποι που αγωνιζονται και στην Ελλαδα, αλλα δυστυχως φαινεται οτι ειναι μειοψηφια, οταν δεν δειχνουν εμπρακτα την αντιθεση τους και σκυβουν το κεφαλι, κανοντας...υπομονη! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγω πολυ τους χαρηκα, γιατι εδειξαν στην πλειοψηφία τους ότι ετσι και αλλιως δεν περίμεναν τιποτα απο αυτούς τους "ανθρώπους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. aganaktizmeni tis platias ine, kapos etsi tous ida ego, ke to link tous afto dixni

    https://realdemocracynowberlingr.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...