7 Ιουν 2012

Και η Ελλάδα κύριε, δεν είναι;


Εμπνευσμένο και πάλι απο το γνωστό τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j24Tphmp-00

Γιατί σε μια χώρα που δεν έχει σχολικά βιβλία και που τα παιδιά στα σχολεία πηγαίνουν με άδειο στομάχι λόγω φτωχοποίησης, η χυδαιότητα πρέπει να έχει και τα όρια της.

Μια κοινωνική προσφορά του “Αμπελοφιλοσοφίες”.

8 σχόλια:

  1. Σωστές επισημάνσεις ...

    Γιατί η χυδαία προπαγάνδα, έχει κι αυτή τα όριά της !

    Να χρησιμοποιούνται παιδιά, αθώα παιδιά, σε κακοπαιγμένες καπιταλιστικές παραστάσεις, έ, πάει πολύ !

    Από υπηρέτες του μεγάλου κεφαλαίου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυνισμός, αμοραλισμός και εν τέλει απανθρωπιά.
    Πολεμο έχουμε μην το ξεχνάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tο ειδα το σλογκαν και ειναι απο τα χειροτερα του ειδους! Τοσο πολυ που θα αξιζε να το υποτιτλισει κανεις και να τους κανει ..ρομπες ΚΑΙ στην Ευρωπη!

    Ηδη τους κοροιδευει η μιση Ελλαδα, με τις ..φαεινες ιδεες τους :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TΤο κακο ελβα, ασχετα με το αν αυτη η διαφημιση ισως δεν τους δωσει ψηφους, ειναι οτι "παιζει" και σε ενα αλλο επιπεδο, αυτο της τρομοκρατησης. Στο επιπεδο της τρομοκρατησης πιστευω εγω ειναι επιτυχημενη γιατι μπαινει βαθυα στην ψυχοσυνθεση του γονιου.
    Παντως οπως εχουν πει και αλλοι, μακαρι τα σχολεια της Ελλαδας να ηταν οπως αυτο και τα παιδακια σε τοσο καλη κατασταση, καλοντυμενα, περιποιημενα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://poexania.wordpress.com/2012/06/07/%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BE%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι σιγουρο οτι θελουν να τρομοκρατησουν, αλλα πιστευω οτι αρχισε ηδη να φαινεται ο πανικος τους και απο τετοιες κινησεις, αλλα και απο αλλες, πιο ξεκαθαρες, οπου φαινεται οτι ξεπερασαν..εαυτους, οπως το video με τον Κασιδιαρη που επιτεθηκε και στη Κανελλη και στη Δουρου! Δεν εχω ξαναδει τετοια πραγματα και φανταζεται ευκολα κανεις τι μπορει να κανουν και εκτος τηλεορασης!
    Τι να πει κανεις για το μυαλο οσων εφεραν στη Βουλη την ΧΑ και τα ..σκυλια της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμένα μου είχε αρέσει ποιό πολύ αυτό: http://poexania.wordpress.com/2012/06/06/ο-πιο-καλοσ-ο-μαθητησ/ το βρήκα αρκετά εμπνευσμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ενταξει οι δεξιοι ειναι παντα δεξιοι, το θεμα ειναι να ξεσκεπαστουν οι λεγομενοι "αντιμνημονιακοι"
    To KKE κατα τη γνωμη μου για να βοηθησει τον κοσμο να ξεπερασει τις αυταπατες ειναι να καλεσει ανοιχτα τον κοσμο να μην κανει φορολογικες δηλωσεις οι οποιες εχουν παρει αναβολη εως 16/7/12 και εφοσον καταργηθηκε-λεμε τωρα- το μνημονιο οι εκκαθαρισεις των δηλωσεων να γινουν με τους περσινους ορους δηλ. αφορολογητο 12000€, καταργηση τελους επιτηδευματος, απαλλαγη φορου με χρηση αποδειξεων και τοττε να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακκος του Συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...