12 Ιουλ 2012

Χωρις μυαλό και...περηφάνεια!



Kαλα που σας...ταιζει η ΧΑ, οσους δηλαδη απο εσας, δεν διαθετετε ουτε μυαλο, ουτε περηφανεια και δεχεστε να παρετε τροφιμα απο...φασιστες, που ακομα και να φτασει κανεις στο εσχατο αυτο σημειο να καταδεχτει να παρει απ αυτους, θα πρεπει συμφωνα με το αρθρο να περιμενει να...ελεγξουν τη ταυτοτητα του, αφου...''πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε χθες έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο σταθμό Λαρίσης, (περιμένοντας οπως διαβαζουμε μαλιστα έως…αργά το βράδυ!!) για να μπορέσει να πάρει ένα πακέτο τρόφιμα, ηταν μόνο Ελληνες, εφ οσον απο τη  Χ.Α ξεκαθάρισαν πως μόνο αυτοι είναι δικαιούχοι!

Με την κρατική επιχορήγηση η X.A διαλαλει οτι...αγόρασε προϊόντα για Ελληνες! Κατ αρχην το πως φτασαμε στο σημειο, να βλεπουμε τη ..ΧΑ να παιζει το ρολο του .."καλου, (αλλα ξεκαθαρα...ρατσιστη) Σαμαριτη" μοιραζοντας...τροφιμα σε Ελληνες, αυτο δεν ενδιαφερει, αραγε, οσους σταθηκαν σαν ...αβουλα ζωα, στην ουρα, προκειμενου να παρουν τα βασικα; 

Μετα, δεν αναρρωτιουνται πολλοι απ αυτους εκει στην ιδια ουρα του...αισχους, για το που βρισκει τα χρηματα η ΧΑ να καλυπτει πρωτα τις δικες τους αναγκες ως κομμα, παρα διαθετουν, οπως λενε, την....επιχορηγηση για να κανουν μια φτηνη προπαγανδα εκμεταλλευομενοι την δυστυχια αρκετων σε καιρο κρισης! 

Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα... κατω απο την ειδηση,σχολιαστης που σιγουρα εξετιμησε τις...φιλοτιμες προσπαθειες τους, γραφει:

«Έτσι, μόνο για Έλληνες. Οι αλλοδαποί ας αναζητήσουν τρόφιμα από τις πρεσβείες τους».

Να παιδια, να μα...(λαμα!)

3 σχόλια:

  1. Για τις δρασεις των λαϊκων επιτροπων και συνελεύσεων που γινονται καθημερινα για την προστασία της λαϊκής οικογένειας, δεν περιμενει βεβαια κανεις να αναφερθουν οι φυλλαδες, οι οποιες εχουν κι αυτες ευθυνες για το τι ειδησεις προωθουν!

    http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=12/7/2012&id=14119&pageNo=7&direction=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσκηση εθνογεωγραφίας γιά λοβοτομημένους ναζιστές:

    1. Σκάει μύτη στα συσσίτια άνδρας με ελληνική ταυτότητα και όνομα ας πούμε Κων/νος Παπαρηγόπουλος, καταγωγή Πελοπόννησος. Προφανώς παίρνει βοήθεια.

    2. Σκάει μύτη άνδρας με ελληνική ταυτότητα και όνομα ας πούμε Αχμέτ Νταβούτογλου, τόπος καταγωγής Ξάνθη. Θα πάρει βοήθεια;

    3. Σκάει μύτη άνδρας με τουρκικό διαβατήριο και όνομα ας πούμε Κων/νος Παλαιολόγος, τόπος καταγωγής Κωνσταντινούπολη. Θα πάρει βοήθεια;

    4. Σκάει μύτη άνδρας με σερβικό διαβατήριο και όνομα ας πούμε Στεφάν Καραγεώργεβιτς. Φοράει και σταυρό, ξέρει και το Πιστεύω, θα πάρει βοήθεια;

    Και τέλος γιά να γελάσει λίγο το χειλάκι μας

    Σκάει μύτη άνδρας με ύψος γύρω στο 1,80-1,85 ανοιχτόχρωμος, χωρίς χαρτιά που λέει σε σπασμένα ελληνικά Ιγκώ Έλληνας Αφγκανιστάν, ίγκω Παστούν, Αφρίντι, Έλληνάς, Μεγαλέξαντρος, Ισκαντερ. Θα πάρει βοήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιωαννης

    Καλο και λογικο το multiple chοice! :) Στειλε το τεστ στη...ΧΑ και ενημερωσε μας για τα αποτελεσματα, (αν καταλαβουν, βεβαια, τις ...ερωτησεις!) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...