6 Ιουλ 2012

''Ωραία, όμως, που τα λέει!''



Τι πείραζε, βρε παιδια, ελεγε στο καφενειο, ο μπαρμπα Στελιος, να αλλαζε λιγο και το...ντεκορ και απο...πρασινο να γινοταν λιγο πιο...γκρι, για να ταιριασει και με το κλιμα των ημερων;  Πού ειναι οι ...αλλαγες που μας ελεγε, ο Βενιζελος, τοσο καιρο;

Ο μπαρμπα Στελιος ηταν στα νιατα του μπογιατζης και εχοντας εμπειρια πανω στα χρωματα μιλουσε συχνα για αποχρωσεις...
Ειχα μια ελπιδα να δω ενα αλλο χρωμα, οχι βρε παιδι μου, αλλο, πρασινο! Φτανει, πια, ποιος βλεπει πρασινο στην Αθηνα, σημερα; Ασε που τις προηγούμενες μερες ελεγε στη Τιβη οτι ότι θα αλλαζε ονοματα και σύμβολα! Κολλησε  στα παλια...
Το λεω γιατι καποια αλλα κομματα αλλαξαν αποχρωση και ετσι τα ψηφισε περισσοτερος κοσμος. Δεν ειδες τον Τσιπρα, απο ...κοκκινος (οχι και ..κοκκινος του ειπε ενας αλλος!) εγινε ροζακί! Γιατι οχι κι εμεις, βρε παιδια; Αχ, αν μ ακουγαν εμενα εκει στο Πασοκ!

«Είμαστε περήφανοι για το όνομα και τα σύμβολά μας, ακουστηκε να λεει ο Βενιζέλος (απο τη Τιβη του καφενειου!) και δεν είναι αυτό το πρόβλημα της παράταξής μας».

-Ποιο ειναι το προβλημα μας, τοτε; ρωτησε και κουνησε κοροιδευτικα το κεφαλι, ο μπαρμπα Στελιος.

-Χε....καμε για το Πασοκ, ρε παιδια, πεταχτηκε καποιος αλλος απο το καφενειο! Εδώ έρχεται θύελλα πανε να τα ξεπουλησουν ολα και εμείς αντί να οργανωθούμε, κοιτάμε τι εκανε και τι ειπε ο Μπενυ και η παρεα του... Αυτοι κανουν τη δουλεια τους...

-Ας βαλει  ως συμβολο και τον Μπαλοτελλι, συνεχισε ο μπαρμπα Στελιος, σε αλλο...μηκος κυμματος. Αυτος δεν ειναι που εβαλε πολλα γκολ τελευταια; Αυτος θα τραβουσε πολυ κοσμο, ετσι δεν ειναι, βρε παιδια, ρωτησε τους αλλους στο καφενειο που επαιζαν, στο μεταξυ πρεφα και δεν εδιναν σημασια ουτε στη Τιβη, ουτε και στα λογια του μπαρμπα Στελιου...

«Μπορει να εχουμε τωρα ενα μικρό ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ, αλλά να το δειτε σαν τη μαγιά μιας νέας πορείας, ακουγοταν απο τη Τιβη ο Βενιζελος. Η Ελλάδα που ονειρευόμαστε δεν λέγεται Ουτοπία. Το όνειρό μας για την Ελλάδα δεν μπορεί να κλειστεί στους όρους της δανειακής σύμβασης και στην αναμόρφωσή της».

-Ωραια ομως που τα λεει, βρε παιδι μου, ειπε ο μπαρμπα Στελιος, που οπως ειχαν μαθει απο τους δικους του,...φλερταρε ολο και περισσοτερο, πια, με το...Αλσχαïμερ!


4 σχόλια:

  1. Κι όμως, ο κάθε μπάρμπα Στέλιος, μια αλλαγή ... μια αλλαγούλα περιμένει ... και ξανά προς το ... ΠΑΣΟΚ τραβά ... τραβά ... τραβά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. faro

    Mακρια απο εμας η κατασταση του...μπαρμπα Στέλιου! Τετοιες..''αλλαγες'' oπου τιποτα δεν αλλαζει, να μας λειπουν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε spiral architect

    Φοβερο! :) Ευχαριστουμε πολυ! Καλα, που τα βρισκεις κατι τετοια; Κατσε να το.. προωθησουμε να γελασει καθε πικραμενου χειλι! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...