12 Δεκ 2012

Η Μαριάννα Λάτση στο ΣΥΡΙΖΑ;;;

(Αναδημοσιευση απο Red Attack)

O Δραγασάκης στο βιβλίο που έβγαλε πρόσφατα γράφει για τις «δυνάμεις της νόμιμης επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας που έχουν λόγους και συμφέρον να νοιάζονται για την τύχη, τη συνοχή και την αναπαραγωγή της κοινωνίας».
Αυτές τις δυνάμεις φυσικά στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν αναρωτιέστε ποιες είναι αυτές οι δυνάμεις της νόμιμης ή της «υγιούς» επιχειρηματικότητας όπως συνηθίζουν να λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η «Αυγή» είναι εδώ να μας λύσει τις απορίες!!

Στο σημερινό της φύλλο φιλοξενεί στην 7η σελίδα και εντός πλαισίου μάλιστα για να ξεχωρίζει, ρεπορτάζ από ομιλία της Μαριάννας Λάτση!! Το ρεπορτάζ και τα αποσπάσματα απ’ την ομιλία είναι εξόχως αποκαλυπτικά για το πόσο «αριστερός» και «ριζοσπαστικός» είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για κόμμα που στηρίζει με τα μπούνια το μεγάλο κεφάλαιο. 

Χαρακτηριστικό σημείο της ομιλίας της Μαριάννας Λάτση είναι το εξής, που εντελώς τυχαία (;;;) παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με όσα γράφει ο Δραγασάκης: «Ο τόπος έχει, περισσότερο από ποτέ ανάγκη την καινοτόμο επιχειρηματικότητα, που δρα με σεβασμό στους νόμους της δημοκρατίας, στον κόσμο της εργασίας, στον ανταγωνισμό, στην παραγωγική δύναμη που λέγεται γνώση.»

10 σχόλια:

  1. Ωραία!Ανεβαίνει κατηγορία ο σύριζα!ΈΤΣΙ!!!Να πέφτουν σιγά-σιγά οι μάσκες.Εμείς το λέγαμε και το λέμε ότι ο σύριζα είναι το νέο τουρλουμπούκι. Οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε αρχή,ούτε μέση ούτε τέλος. Όπως λάχει και ότι λάχει.Ο αχταρμάς σε όλο του το μεγαλείο.Αφού λένε τα ίδια με το κεφάλαιο τότε περίμενε και άλλες αριστερές και ριζοσπαστικές ιδέες.Συνεχίστε έτσι συριζο-αριστοκράτες το μέλλον σας ανήκει και την κυβέρνηση την έχετε σίγουρη.Έχει πλάτες γερές.Το μόνο εμπόδιο είναι ότι ο λαός δεν μίλησε ακόμα και όσο και αν προσπαθούν να τον κατευθύνουν υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δεν ξεπουλάνε αγώνες,ιδέες,ιδανικά.Δεν είμαστε όλοι σαν τα μούτρα τους!!!Περιμένουμε και χειρότερα τίποτα πια δεν μας εκπλήσσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Laura Pap

      Ξεπερναει καθημερινα πια και τις πιο τρελλες προσδοκιες οσων πιστευαν σε..''ριζοσπαστικες'', ''αριστερες'' ιδεες! :)
      Μπορει και να ακουσουμε οτι ολα αυτα ειναι κακοηθειες και φταιει το ..ΚΚΕ που δεν δεχεται συνεργασιες μαζι τους! Κι αυτα και χειροτερα να περιμενουμε, οπως λες κι εσυ.

      Διαγραφή
  2. YES.οπως Κόκκαλης στο ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ο Κόκκαλης ήταν στο ΚΚΕ και στον ΔΣΕ. Αν αναφέρεσαι στον γιο του, να συμπεριλάβεις στη λίστα και τον Γερμανό, τα σεντούκια της KGB, τη NEOSET και πάρε τηλέφωνο τον Καρατζαφέρη να σου πει και τους υπόλοιπους.

      Διαγραφή
    2. στο "γιό του Πέτρου"κατα Φλωράκη stasi-cia κατα Κίτσο Τεγ.και εγγονό Πέτρο που δηλώνει ότι ΔΕΝ έχει βγάλει ΟΛΑ τα λεφτά έξω.
      Οσο για τα σεντούκια,η KGB δε φημίζεται για την απλοχεριά της.Τα σεντούκια είχαν μέσα τους κλεμένους κόπους των πολιτικών προσφύγων Τασκένδης κλπ

      Διαγραφή
    3. ναι ναι ,είχαν επίσης και τους πιθηκανθρώπους του Στάλιν και δυό αυγά τουρκίας...για την ταμπακιέρα κουβέντα όμως...άντε και σε ανώτερα...το επόμενο άρθρο της αυγής από τον πρόεδρο του ΣΕΒ που (έγκαιρα πάντως για να μην τον αδικήσω) έσταζε μέλι για το νεοπαΣΟΚ...

      Διαγραφή
    4. Ποιος Κόκκαλης; Ο γιατρός Πέτρος, ή ο θείος Σωκράτης;
      Ποια σεντούκια της ΚαΓκεΜπέ; Μπας και οι πρόσφυγες είχαν πάρει λίρες Βικτωρίας μαζί τους;
      Ανοίγουμε και κάνα βιβλίο ιστορίας για να ξεστραβωθούμε και δεν διαβάζουμε μόνο τον Στόκο και τα συναφή έντυπα και σάιτ.

      Όταν ξεμπερδέψεις τους Κοκκαλαίους και βρεις τις λίρες των προσφύγων, στείλε μου και μένα μερικές και θα έχεις τις ευλογίες μου μαζί με την ευχή του γέροντοc Παϊcίου.

      Διαγραφή
  3. Είδατε τι κάνει μια απλή ... συνάντηση με διάφορα ιμπεριαλιστικά όργανα (φυσικά πρόσωπα ή θεσμούς) ;

    Μετά τις μεταγραφές διαφόρων βουλευτών από το Πασόκ κλπ., έχουμε και ... επιχειρηματικές μεταγραφές - η άποψη ότι το χρήμα δεν έχει χρώμα, δεν επιβεβαιώνεται από αυτό, απλά δείχνει ότι μπορεί να παίρνει διάφορους ... χρωματισμούς, όπως μαύρο, πράσινο, μπλε, ... ροζ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eσείς οι κομμουνιστές ζηλεύετε που δεν μπορείτε να κανταντήσετε ΣΥΡΙΖΑ γιατί σέβεστε τα παντελόνια σας.
    Τι είναι βρε να κάνετε και λίγα σκυψιματάκια...;;;
    Τι θα πάθετε αν γίνεται και λίγο σκουληκάκια...;;;
    Βλέπετε να έπαθε τίποτα ο ΣΥΡΙΖΑ;
    Ίσα-ίσα, από ΣΥΡΙΖΑ μεγάλωσε κι έγινε ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ. Βάλτε και ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ. Βάλτε και ΛΑΤΣΟΚΑΜΜΕΝΟΣΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ, κι έχετε μια κυβέρνηση μούρλια! Σκέτη ...μούρλια...
    Ενώ εσείς οι κομμουνιστές, στο περιθώριο μαζί με το λαό.
    Καλά να πάθετε!

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλώνω υπεύθυνα ότι, αν δεν προσκυνήσει τον σ. Αleksis η ορίτζιναλ Μαριάννα, εγώ ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφίζω!
    (έχουμε και αρχές, διάολε!)
    Μια είναι η Μαριάννα, όλες οι άλλες είναι απλώς οδοντόκρεμες.
    Θέλει προσοχή μόνο στους αναπτήρες σας όταν την πλησιάζετε, ή μην της πείτε να κάτσει κοντά στο τζάκι, γιατί μετά θα καθαρίζουμε το παρκέ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...