22 Δεκ 2012

Μια λειτουργία για...κομμουνιστές! :)




Στις 8 Δεκεμβρίου 2012 στο τέλος μιας εξαιρετικά συγκινητικης λειτουργιας για την 42η επέτειο της κοινότητας του Αγίου Βενέδικτου στη Genova, και για να τιμησουν τη μνημη του Domenico Cataldi, ο οποιος πέθανε ξαφνικά, τραγουδηθηκε με έμφαση το παρτιζανικο τραγούδι "Bella Ciao", ως δέσμευση για την αντίσταση εναντια σ ολες τις αδικίες! (..Η μεταφραση ειναι απο Google και μπορει να μην ειναι και πολυ σωστη, αλλα δυστυχως δεν γνωριζω Ιταλικα!) 



Το video το εντοπισα στο ιστολογιο του φιλου: error.gr

5 σχόλια:

  1. Αν δουμε ποτε κατι αντιστοιχο σε ..Ελληνικη εκκλησια θα σημαινει διχως αλλο οτι τελικα... εκπληρωνεται και η...προφητεια των Μαγιας που λεγαμε χθες! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό ...

    Αν και δεν γνωρίζω ποιος είναι αυτός ο Κατάλντι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε εγω, αν και εψαξα για το ονομα του. Ισως να σχετιζεται με το θεατρο της πολης. Παντως για να του αφιερωσουν αυτο το τραγουδι ηταν σωστος!

      Διαγραφή
  3. Bella τραγούδι. Ωραίος ο partizano παπάς. Αυτό κι'αν είναι θαύμα :)).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ntina

      Ε βεβαια και ειναι ..bello canzone και επειδη κι εγω το ειδα ως ενα ..μικρο ''θαυμα'', μεσα στη βαρβαροτητα των ημερων μας, γι αυτο ειπα να το μοιραστω με φιλους! :)

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...