17 Δεκ 2012

Το..tweet OЯ NOT?



Ειχα αναφερθει και παλιοτερα στο twitter που εξελισσεται κι αυτο σε..πρωτης ταξεως κοινωνικο δικτυο, «χτυπωντας» ακομη και το facebook που εχει αρχισει να κλωνιζεται διεθνως, γεγονος που-εννοειται- δεν με απασχολει καθολου!

Τι περιμενες, θα πειτε και θα εχετε δικιο. Αλλωστε πολλοι παραδεχονται και μονοι τους το ρολο τους και ετσι μας βγαζουν απο τον κοπο να το κανουμε εμεις...

Στο twitter, παντως, εκνευριζομαι κυριως απο δυο πραγματα:

Α. Απο την…ηθελημενη παραπληροφορηση σχετικα με το τι ισχυει και το τι προωθειται πολλες φορες και δινω ενα παραδειγμα:

Προχθες διαβαζα και διεδωσα κι εγω την ειδηση για τις εργασίες του διεθνούς σεμιναρίου που διοργανώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΚΚΡΟ) με θέμα: «Το Διεθνές Κομμουνιστικό Κίνημα σήμερα και αύριο».

Δεν προλαβα να το γραψω και πηρα μηνυματα απο ατομα που κατα τη γνωμη μου βρηκαν ευκαιρια να πουν οτι το ΚΚΕ ''δεν θα επρεπε να συμμετεχει σε τετοια συνεδρια, εφ οσον εκει θα βρισκεται και ο Γκενάντι Ζιουγκάνωφ, γ.γ. του ΚΚΡΟ, γνωστός εκφραστής του "Εθνικιστικού μπολσεβικισμου", πρώην αρχηγός του πατριωτικού Λαϊκού μετώπου, υπερασπιστής του Εθνικιστικου κόμματος που ανήκε κάποτε στην λεγόμενη Λαικη πατριωτική ένωση Ρωσίας, ενα συνονθύλευμα δηλαδη εθνοφασιστοκομμουνιστικων απόψεων εξαιρετικά ύποπτων που καμμια σχεση δεν εχουν με αυτο που λεει κανεις κομμουνισμο, για να μη πω και τις σχεσεις τους με τη Ρωσικη εκκλησια'', oπως διαβασα σε σχολιο.

Αδικα, τους εξηγησαν καποιοι απο εμας οτι υπάρχουν διαμετρικά διαφορετικές εκτιμήσεις μεταξύ των κομμάτων που συμμετεχουν, αλλα οτι αυτο που επιδιωκαν ειναι η συζήτηση, η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των ΚΚ κυριως σε ζητήματα κοινης αντιιμπεριαλιστικής δράσης, οπως διαβασα.
Ετσι καταλαβαινει κανεις το κακο του να διαδιδουν ο τι διαδιδουν αρκετοι, χωρις πολλες φορες να ξερουν, ή και συχνα με σκοπο να παραπλανησουν!


Β. Tα καθημερινα σεξιστικα εξυπνακίστικα υπονοούμενα ορισμενων που σε ανελπιδη ισως αναζητηση ταιριου στο ...διαδικτυo(!) γραφουν και δημοσιευουν ο τι να ναι, αδιαφορωντας για τη γνωμη και το επιπεδο οσων των ακολουθουν

Η ζωη ειναι μικρη, αγαπητοι φιλοι, για να την περναμε παρεα..με ηλιθιους και ηλιθιες που θεωρουν οτι το να εκφραζονται υποτιμητικα για γυναικες, ή και ανδρες, θεωρειται ...«in», και αποτελει μερος της νοοτροπιας των...δηθεν απελευθερωμενων ατομων, στην Ελλαδα.

Ετσι μην αντεχοντας το ...λουμπεν κλιμα του Timeline, αρχισα κι εγω τις συστηματικες...εκκαθαρισεις και τα unfollow σε οσους και οσες θεωρω οτι ουτε κοινωνικα, αλλα ουτε πολιτικα εχουν να μου προσφερουν κατι.

Αντιθετα προσπαθουν συχνα να παραπλανησουν κοσμο, απελπιζοντας τον και οσον αφορα τις ανθρωπινες σχεσεις, οταν ολα αναγονται σε βρωμικα και πολυ συχνα σεξιστικα υποννοουμενα, αλλα και οσον αφορα την πολιτικη πραγματικοτητα, εφ οσον πολλοι δεν φαινονται να ενοχλουνται απ οσα τραγικα (και τραγελαφικα πολλες φορες! :-) συμβαινουν στη χωρα και καθονται και αναλισκονται σε λεπτομερειες, αντι να δουν την ουσια!

Ολα αυτα κι ενω ο τοπος ξεπουλιεται ολο και πιο φτηνα καθε μερα απο ατομα που ενω εχουν κανει τη μεγαλυτερη πραξη προδοσιας, ζουν με αναισθησια και αδιαφορια για τη ζωη των κατοικων της οταν ολοι ξερουμε οτι ολο και μεγαλυτερα κομματια του πληθυσμου υποφερουν σημερα χαρις στις κυβερνησεις αυτες, στην Ελλαδα!

2 σχόλια:

  1. Η εξηγηση για το παραδειγμα σου ειναι εδω! :p

    http://goo.gl/K8apn


    N.K

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Γ.Μπαλάφας προ ολίγων ωρών στην εκπομπή ΣΚΑΙ Τώρα της παρουσιάστριας Πόπης Τσαπανίδου χαρακτήρισε λόγο των σημερινών συνθηκών της κατάρευσης του Κυπριακου τραπεζικού συστήματος και της άμεσης ανάγκης στήριξής του μονόδρομο την επιλογή του ΑΚΕΛ να εισέλθει σε μνημόνιο η Κύπρος.Aς τους χαίρονται οι λαγνοσυνεργασιάκιδες.
    Έμα μεγάλο μπράβο στο Κ.Κ.Ε που επαληθέυθηκε για μια ακόμα φορα οτι μνημόνια και Ε.Ε πάνε πακέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...