7 Φεβ 2013

Χμμ ...

Τις τελευταίες ώρες, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μια είδηση που έχει να κάνει με μια εν πολλοίς παράξενη απόλυση, ίσως και άδικη !

Μια όμορφη Ρωσίδα αεροσυνοδός (η σχετική φωτό, στα δεξιά, αποκαλύπτει την αλήθεια για την ομορφιά της εν λόγω Ρωσίδας), που δουλεύει στην εταιρεία Αεροφλότ, απολύθηκε γιατί έφτασε στα "αφτιά" της εταιρείας της, μια δημοσιευμένη στο τουίτερ φωτογραφία, που δείχνει ένα χέρι (που το ... χρεώνουν στην αεροσυνοδό), με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο - που απευθύνεται προφανώς στο επιβατικό κοινό του αεροπλάνου !

Στη σχετική φωτογραφία, αριστερά,  όπου φαίνεται το ... εγκληματικό δάχτυλο, δεν μπορεί κανείς να καταλάβει με σιγουριά, ούτε σε ποιον ανήκει το χέρι, ούτε ποιος την τράβηξε, η ίδια δε η αεροσυνοδός, αρνείται ότι είναι αυτή που κάνει αυτήν την άσεμνη χειρονομία προς το επιβατικό κοινό !

Από ό,τι φαίνεται όμως, οι ισχυρισμοί της Tatiana Kozlenko - όπως ονομάζεται η απολυμένη Ρωσιδούλα - δεν έπιασαν τόπο, έτσι εισέπραξε μια απόλυση περιωπής και τώρα φωνάζει να την βοηθήσει όποιος μπορεί να ξανακερδίσει την δουλειά της !

υ.γ.: Εχει κανείς κάποια σημαντική παρατήρηση να κάνει, στο παραπάνω ρεπορτάζ;
Δες το και ως ... quiz !

23 σχόλια:

  1. Το χέρι είναι αντρικό, χωρίς νύχι.
    Η αεροσυνοδός μπορεί να μην έχει σχέση,να της κλέψανε φωτογραφία και να έγινε μοντάζ.

    Άρα η απόλυση είναι νόμιμη γιατί φοράει καπέλο με σφυροδρέπανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος: Σε βρίσκω πολύ παρατηρητικό ...

    Το ερώτημα είναι: Πόσο παλιά είναι η φωτό με το καπέλο με το σφυροδρέπανο ;;;

    Ή και σήμερα, έτσι κυκλοφορούν στην Αεροφλότ ;;;

    Έ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. faro

    To εψαξα λιγο σχετικα με το ερωτημα σου και ιδου το αποτελεσμα http://bit.ly/bxRhIO Οι νεες στολες εχουν ακομη το..σφυροδρεπανο!

    Οσο για το ζητημα με την αεροσυνοδο, δεν χρειαζονται πολλες δικαιολογιες για να απολυσουν καποιον σημερα, ακομη και γελοιες δικαιλογιες πιανουν, οπως ξερουμε! :0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Elva: Όνειρο ... βλέπω ... μην με ξυπνάτε !

      (πλατύ χαμόγελο)

      Διαγραφή
  4. Aeroflot
    Το σφυροδρέπανο με τα φτερά που ήταν απο τότε (και είναι) εμπορικό σήμα δεν το αλλάζουν γιατί σχετίζεται με τα σλοτς των ανα τον κόσμο αερολιμένων όπου πετάει η εταιρεία.
    (δεν το ξέρατε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή αν η αεροφλότ πουληθεί στους αμερικάνους, κι αυτοί θα διατηρήσουν το σφυροδρέπανο ;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ναι!
      Αλλιώς θα πληρώσουν κερατιάτικα για νέα σλοτς αεροδρομίων.
      Καμία αεροπορική εταιρεία δεν έχει μετονομαστεί, ή αλλάξει το σήμα της ακριβώς γι' αυτό το λόγο.

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή τα σλοτς της ΟΑ δεν έχουν αλλάξει ;

      Διαγραφή
    4. Οι αεροσυοδίνες τα ίδια ρούχα φοράνε από τότε που την ΟΑ την είχε ο Ωνάσης ;;;

      Διαγραφή
    5. Ναι φάρε, τα σλοτς (τα δικαιώματα προτεραιότητας που έχει και έχει πληρώσει διαχρονικά στα κατά τόπους αεροδρόμια ανά τον κόσμο) της ΟΑ δεν άλλαξαν.
      Ένα βαρύνον κριτήριο είναι το εταιρικό σήμα. Αν αυτό αλλάξει, επαναδιαπραγματεύονται τα δικαιώματα και για να έχει την ίδια μεταχείριση στα αεροδρόμια (π.χ. στο Σίπχολ του Αμστερνταμ) θα πρέπει να ξαναπληρώσει.
      Γι΄ αυτό το εταιρικό σήμα της ΟΑ, (οι γνωστοί 6 κύκλοι) όπως και το φτερωτό σφυροδρέπανο της Αεροφλότ από την εποχή του Ωνάση ως τώρα δεν έχουν αλλάξει.
      Κάποτε η ΟΑ είχε πτήσεις μια φορά τη βδομάδα για Μόσχα. Τώρα δεν πετάει εκεί. Τα δικαιώματά της όμως σαν πελάτης του αεροδρομίου Σερεμετίγιεβο είναι πληρωμένα και παραμένουν.

      Landing slot

      Διαγραφή
    6. Aπό wikipedia :

      In the early 2000s, the airline hired British consultants for rebranding.[20] From the start, plans were afoot to replace the old Soviet-era hammer and sickle logo, which some people in the West viewed as a reminder of the Soviet communist era; despite this the logo was not scrapped, as it was the most recognisable symbol of the company for over 70 years.

      Από link σε δημοσίευμα του BBC :

      Despite all the modern changes, however, Aeroflot has decided to retain the ultimate symbol of the Soviet past, the winged hammer-and-sickle, as its logo.

      Last December, airline executives floated the idea of getting rid of the symbol, citing passenger surveys that showed many people viewed it negatively.

      But Aeroflot now says it is keeping the logo, not out of nostalgia for the Soviet past, but because it has been the internationally recognised face of the airline for 70 years.

      Διαγραφή
    7. Aiwarikiaar: Οι συγκεκριμένοι ιστότοποι, δεν θα μπορούσαν να γράψουν κάτι άλλο !

      Διαγραφή
  5. τετοια βλεπουν μερικοι και νομιζουν οτι αν κανουν κωλ@@#$λα και μουτζες στη βουλη, θα πεσει. Για να ξυπναμε λιγο, η κοπελα τη πατησε αφου ετσι κι αλοιως δημοκρατια του κεφαλαιου εχουμε οχι του πολιτη
    νκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν είναι να σε απολύσουν τουλάχιστον έπρεπε η χειρονομία να γίνει στο σωστό μέρος που για μένα είναι η μπιζνες κλας.
    Και εγώ δεν ήξερα ότι έχουν ακόμα το φτερωτό σφυροδρέπανο για σήμα.
    Τέλειο...!
    Spiral architect....δηλαδή αν την αγόραζαν τα αμέρικανς θα έπρεπε να το κάνουν γαργάρα ? Μόνο που το σκέφτομαι γελάω χιχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην είναι έτσι ...

      Διαγραφή
    2. Ελα ντε, αει στο καλό σου ...μας έκανες και γελάσαμε βρε @spiral architect

      Διαγραφή
  7. Σιγα ρε παιδιά που την απόλυσαν επειδή έκανε ένα κωλοδάχτυλο έλεος δηλαδή...εκεί στο ΚΚΕ οτι να ναι λέτε μια ζωή να υποβαθμίζεται το ρόλο του εργαζόμενου και να τον έχετε δούλο...η κοπέλα ίσως να ειχε συνδικαλίστικη δράση η όποια επι Τσάρου ΡασΠΟΥΤΙΝ απογορευέται δια ροπάλου!!!
    Ειναι απλό το ζήτημα
    ΥΓ
    Πολύ κόλλημα με το σφυροδρέπανο έχετε και χάνεται την ουσία η όποια βρίσκεται στους δρόμους της φωτιάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιας και εμείς είμαστε οι ξενέρωτοι, κολλημένοι με το σφυροδρέπανο και εσείς καθημερινά στους δρόμους της φωτιάς να τρώτε σίδερα, να σας αφιερώσω ένα κομματάκι http://www.youtube.com/watch?v=rkhthskP3t4. Όταν αύριο μεθαύριο βγείτε και στο βουνό και εμείς οι κομμουνιστές θα παίζουμε πρέφα και θα υποβαθμίζουμε τον ρόλο των εργαζόμενων (αυτό ήταν ατακάρα πραγματικά...) θα σας αφιερώσω και το στ' άρματα στ' άρματα...

      Διαγραφή
    2. Νετσάγιεφ: Κοίτα, μπορεί να έχεις και εσύ τα δίκια σου, δεν χρειάζεται όμως να μας ... μαλώνεις !

      Μπορεί η εν λόγω κοπελιά, να έκανε απεργία να φύγει το Σφυροδρέπανο από την στολή της και να μας λένε για το δάχτυλο ...
      Είναι δυνατό να ξέρουμε ;

      Αυτό διαβάσαμε, γι αυτό κάναμε ποστ, αυτό σχολιάζουμε !
      Αν θέλεις, μπορείς να μας προτείνεις, κάτι δικό σου, να το εξετάσουμε ...

      υ.γ.: Ποιοι ακριβώς είναι αυτοί οι "δρόμοι της φωτιάς", που περιδιαβαίνεις εσύ και όχι εμείς ;

      Διαγραφή
  8. Παρατηρήστε αυτή τη φωτογραφία.
    (παρκαρισμένο Ιλιούζιν της Αεροφλότ στο αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ - Κωνσταντινούπολη)
    Τα χρώματα στα αεροσκάφη μπορεί να τα αλλάξει, να τα κάνει κόκκινα, μαύρα ή παρδαλά. Το λογότυπο, ποτέ! Αλλιώς ξαναπληρώνει.
    Το μόνο που τους υποχρέωσαν και ακολουθούν πλέον όλες οι αεροπορικές εταιρείες ήταν να αναγράφεται η εταιρεία στα αγγλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και, πιστεύεις, ότι θα τους ήταν πρόβλημα η όποια πληρωμή ;;;

      Εδώ ξεπούλησαν όλη τη χώρα τους, το λαό τους, τις κατακτήσεις τους, την αξιοπρέπειά τους, τις κατακτήσεις τους στο διάστημα, χώρες σύμμαχες χρόνια πολλά, εκεί θα κόλλαγαν ;;;

      Κάτι άλλο είναι ...
      Νομίζω, δηλαδή ...

      Διαγραφή
  9. Και για να φύγω από τα ... αεροπλανικά:
    To φτερωτό σφυροδρέπανο κατέληξε εμπορικό σήμα.
    Το σφυροδρέπανο είναι κοσμοθεωρία

    Για την κοπελιά Θαρρώ ότι της την έστησαν, πιθανολογώντας ότι μάλλον δεν "έκατσε" σε κάποιον προϊστάμενο.
    (στο λογαριασμό της ανέβηκε η φωτό;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...