11 Φεβ 2013

H ανούσια Βαλαβάνη του ΣΥΡΙΖΑ & οι κραυγές "κάτσε κάτω ρε!"

Ν. Βαλαβάνη
 
Στη Νάουσα βρέθηκε χτες η Νάντια Βαλαβάνη και μίλησε για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από την κρίση και το Μνημόνιο.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι η ομιλήτρια θα ήταν επαρκώς προετοιμασμένη για να αναλύσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από την κρίση, για την...
κυβερνητική του πρόταση εν τέλει, διαπίστωσαν οι ογδόντα περίπου παριστάμενοι ότι τέτοια πρόταση δεν υπάρχει.

Κι όταν ρωτήθηκε η κ. Βαλαβάνη από τον παριστάμενο δημοσιογράφο Χ. Καφτεράνη σχετικά, δεν δίστασε να πει ότι "δεν πρόλαβα να προετοιμαστώ."

Το κοινό στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Νάουσας 
Εδώ, στην παρούσα συγκυρία δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Είτε δεν διάβασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είτε δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα. Και αν δεχτούμε ότι δεν το διάβασε το πρόγραμμα είναι μικρό το κακό. Γιατί, το μεγάλο κακό είναι να μην έχει κυβερνητική εναλλακτική πρόταση ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Και πως να έχει άραγε; Όταν η Ν. Βαλαβάνη μίλησε δυο ώρες και αναλώθηκε για 117 λεπτά στην περιγραφή της οικτρής οικονομικής κατάστασης που όλοι βιώνουμε, στην κουραστικότατη παράθεση αριθμών και στην επανάληψη σε βαθμό υπερθετικό τετριμμένων γεγονότων και περιστατικών για την διακυβέρνηση από το 2010 ως σήμερα και διέθεσε μόλις τρια λεπτά για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Τι άραγε σημαίνει αυτό; 

Όπως κι αν είναι τα πράγματα το θέμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόβλημα. Η ηγετική ομάδα θέλει ντε και σώνει να κυβερνήσει και υπάρχει και ένας κόσμος από κάτω που θέλει το κόμμα του να συνεχίσει να μιλάει αριστερά, να μιλάει ανατρεπτικά, να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που ήξερε και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ των "νοικοκυραίων".

Κι όταν κάποιοι χτες στη Νάουσα  "τόλμησαν" να ασκήσουν κριτική στην βουλευτίνα λέγοντάς της ότι ουσιαστικά δεν είπε λέξη για την κυβερνητική πρόταση του κόμματος, όταν ένας άλλος είπε για τα μισόλογα του ΣΥΡΙΖΑ που δε λέει την αλήθεια στον λαό και ότι "πρόκειται να ματώσει", τότε βρέθηκαν ορισμένοι να σηκωθούν ως πραιτοριανοί και να τους διατάξουν με ύφος να "κάτσουν κάτω".

Νέα ήθη στον ΣΥΡΙΖΑ που με γοργά βήματα μεταλλάσσεται σε κυβερνητικό κόμμα και από σήμερα και σε λίγους μήνες επίσημα διαγράφει όποιον διαφωνεί με την ηγεσία.

Τόμπολα και μάλιστα "αριστερή".
 

Σημειωση απο  γλομπινγκ 

Εμεις παντως πιστευουμε ακραδαντα οτι ουτε  πρόγραμμα υπάρχει, ουτε...καμμια εναλλακτική πρόταση εχει ο ΣΥΡΙΖΑ!

7 σχόλια:

  1. Σε τι δεν ήταν προετοιμασμένη;
    Στο πώς θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα τού ΣΥΡΙΖΑ; Σοβαρά...;

    Και για δεν ανέλυε απ' τ' αριστερά το πρόγραμμα τής σημερινής τρικομματικής κυβέρνησης;

    Αυτό είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό φοβήθηκε να το αναλύσει.

    Γιατί αυτό το πρόγραμμα το βιώνει σκληρά ο λαός στο πετσί του.

    Άρα, συνειδητά κρατά τούς ψηφοφόρους του ο ΣΥΡΙΖΑ στο προγραμματικό σκοτάδι.

    Το ίδιο συνειδητά σηκώθηκαν κάποιοι "θεματοφύλακες" τού σκοταδιού και όρμησαν λεκτικά στον κόσμο που ζήταγε ξεκάθαρα λόγια απ' την κυρία Βαλαβάνη.

    Κρίμα όμως, η κυρία Βαλαβάνη να καταντήσει ...Μαυρογιαλούρος...

    Ας κοιταχτεί στον καθρέφτη να διαπιστώσει μονάχη της πόσο άσχημα της πάει αυτό το βρώμικο ...κουστουμάκι. Το Μαυρογιαλούρικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ

      Ετσι ακριβως! Αν ανελυαν το προγραμμα της ..τρικομματικης αυτοματα θα παρουσιαζαν και το ..δικο τους, εφ οσον οι μονες διαφορες ειναι στα ...ωραια λογια, (ανευ ουσιας ομως) πραγμα που ενισχυει τις υποψιες πολλων οτι συνειδητά μενουν οι ψηφοφοροι τους στο προγραμματικό σκοτάδι του ΣΥΡΙΖΑ, μεχρι να ερθει η στιγμη που θα τους ψηφισουν!
      Αυτο ειναι το μονο ζητουμενο και απο...Μαυρογιαλουρους εχουμε πηξει ολα αυτα τα χρονια, ξεκινωντας απ τους Πασοκους και φτανωντας στη ΝΔ, νισαφι πια!

      Διαγραφή
  2. ποιος ΣΥ.ΡΙΖΑ κύριοι ενα κόμμα συνιστωσεών που εχει γινει ενιαιο οπως το ΠΑ.ΣΟΚ το 81 και κοιτάει πάντα να πάρει την εξουσία...αυτό ειναι ένα καλό αριστερό προσωπείο αυτο για μένα ειναι πιο επίκινδυνο και απο την Χ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το κάτσε κάτω ρε το λενε και τα χρυσά αυγά στην βουλή
    http://www.youtube.com/watch?v=-5C3j76MpoY
    έχουν ακριβώς το ίδιο ύφος και ήθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παιδί της Πλατείας

      Kι εμενα κατι ..τετοιο μου θυμησε! ;)

      Mονο το ... "εγέρθητι" δεν ακουσαμε, αλλα ετσι οπως ξεκινησαν δειχνει οτι εχουν...μελλον και τιποτα δεν αποκλειεται! ;(

      Διαγραφή
  4. Πολύ εύστοχη η αναφορά και τα σχόλια!
    Ανέκαθεν οι οπορτουνιστές, είτε ως κκ.εσωτερικού, είτε ως εδα, είτε ως συνασπισμός, εκείνο που ήξεραν, απαριθμούσαν και καταγγέλλουν είναι τα στραβά της κοινωνίας μας, τα οποία και ένα μικρό παιδί βλέπει, χωρίς ποτέ να μπαίνουν στον κόπο (γιατί δεν μπορούν)να αρθρώσουν κάποιο πρόγραμμα ή κάποια κοσμοθεωρία για να τα διορθώσουν... Κι αυτό γιατί είναι αντικομουνιστές και δεν παραδέχονται ότι "Είναι ο Καπιταλισμός ηλίθιε!"
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μου επιτρέψετε να σας πω ότι η κυρία Βαλαβάνη (όχι φυσικά και αυτοί που την συνόδευαν ή διοργάνωσαν την ... "κλειστό" αυτή συγκέντρωση) ήταν απόλυτα ειλικρινής και κυρίως σωστή !

    Ναι, ναι, ακριβώς !
    Σωστή !

    Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος (ή άλλη) απλά θα κατέθετε ένα απόλυτα δικό του πρόγραμμα ή δική του αποκλειστική πρόταση !

    Γιατί έτσι ακριβώς συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ !

    Ο καθένας έχει την δική του ... παντιέρα !

    Και, ανάλογα τι του βάζει ο συνομιλητής του, λέει και ό,τι βολεύει αυτόν!

    Η κ. Βαλαβάνη, δεν έκανε κάτι τέτοιο !

    υ.γ.: Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση της κυρίας να μην της κόβει μέχρις εκεί, αλλά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...