1 Μαρ 2013

Για τους χαφιέδες του Νευροσπάστη!

The Slanderer, M.Massaro Sculpture

Έκανα πολλή υπομονή, αλλά πλέον κουράστηκα να σιωπώ. Επιτέλους, δεν μπορεί να στήνονται χαφιέδικα blog και να μη λέμε κουβέντα. Και σε όσους φαίνεται βαρύς ο χαρακτηρισμός απευθύνω την ερώτηση: Τι άλλο είναι ένα blog που έχει φτιαχτεί με αποκλειστικό σκοπό να χτυπήσει το ΚΚΕ και τον Ριζοσπάστη, τον 902 και την Τυποεκδοτική; 
 
Τι άλλο είναι ένα blog που δημοσιεύει πρόθυμα, οτιδήποτε γράφεται ενάντια στο ΚΚΕ και τον Ριζοσπάστη και μοιράζεται κοινά επιχειρήματα με όλο το συρφετό που έχει συμφέρον από το χτύπημα του ΚΚΕ, από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τους μεγαλοκαναλάρχες και τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. 
 
Τι άλλο είναι ένα blog που έχει φτιαχτεί για να συκοφαντεί το ΚΚΕ και τον Ριζοσπάστη; 
 
Όπως είναι γνωστό, δημιουργός του neyrospastis.wordpress.com, είναι ο σκιτσογράφος Κώστας Κουφογιώργος, ο οποίος μετά τα πονήματά του σε αυτό το blog έπιασε δουλειά (πού αλλού;) στην Ελευθεροτυπία. Αλήθεια, του προέκυψε από τύχη ή αυτός ήταν ο στόχος του από την αρχή; Όπως, επίσης, είναι γνωστό, την κοινότητα του blog στο facebook διαχειρίζεται η Αγγελική Κώττη. Αυτή βρήκε δουλίτσα ή έχει αρκετά έσοδα από τα βιβλία για τον Στάλιν, οπότε το κάνει από απλό χόμπι; 
 
Ντροπή σας. Ντροπή σας γιατί περάσατε κάποτε από τον Ριζοσπάστη και φύγατε. Και τώρα, αφού ξεπουλήσατε μόνοι σας αυτή σας την ιδιότητα, επιχειρείτε να την πουλήσετε ξανά. Άξιος ο μισθός σας.  
 

1 σχόλιο:

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...